Голямата тема за малките масла - 19

• 97 273
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Препоръчайте ми масло, което да предотвратява цъфтеж и накъсване. Косата ми се накъсва много, както е косъма се образува една бяла точица и се къса... подстригах се преди няма и 1 седмица и има косъмчета, които вече са се раздвоили, дори разтроили... Sad
Препоръчвам Приорин за подсилване на косата. Имаче за мазане не мога да дам съвет, но обмислям за моята да взема арган. Не знам дали няма да е тежко, че бая бързо се омазнява.
Ползвали ли сте какаово масло за тяло? Дали оставя миризма на гранясало по дрехите? При мен така става от кокосовото.
Ползвала съм, да. Мирише леко на нека като шоколад/какао, но не и на гранясало. На мен лично не ми допада миризмата му, тежка е.

# 511

Ползвала съм, да. Мирише леко на нека като шоколад/какао, но не и на гранясало. На мен лично не ми допада миризмата му, тежка е.
[/quote]

Като попие в дрехите и престои малко се появява миризмата, поне при кокосовото.

Хм, не обичам тежки миризми, ще мисля друго за тялото.

# 512
Мен също ме интересува дали при мазане с какаово масло, дрехите след време замирисват на гранясало? Както и дали при употребата на течните масла се случва също?

# 513
А да попитам има ли доволни от цинк+биотин на Абофарма и колко време се приема и се почива след това?

# 514
  • Велико Търново
Аглая,по колко таблетки пиеш дневно от Солгар?

# 515
Ползвам масла за тяло всяка вечер от много години. Сега и сутрин, защото съм бременна. В момента съм с бурканче с масла от кокос, какаово и карите, което и преди съм ползвала. Какаовото по - добре се понася в тази смес. Нямам проблем с миризма на гранясало. Иначе маслата ги сменям постоянно, редувам ги.
Само веднъж ми се е случвало, и то с антицелулитно на Икаров. Изхвърлих две пижами. Оттогава не ползвам нищо на Икаров.

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 07:54 от Coelum

# 516
  • София
Някой ползвал ли е масло от какай (кахай)?
Чета много хубави неща за него и се чудя дали да пробвам.

# 517

С тези витамини, които показах - комбинираните за жени - видях зор, докато разбера каква доза трябва да се приема и мисля, че даже и тук писах. На етикета на английски език пишеше да се приемат 3 таблетки (те са доста големи). До този етикет беше сложен друг, на български, от българския вносител - и на него имаше указание да се приема половин таблетка дневно. Стори ми се голяма разлика и писах на аптека Ремедиум, откъдето ги купих. И се започнаха писма и обаждания, като все не бяха сигурни, накрая се свързаха с вносителя и той казал, че една от съставките (не помня коя) надхвърляла разрешената в Европа за прием доза, затова написали да се приема половин таблетка.

И аз започнах да ги деля, а те бяха доста твърди и трудни за начупване. Не бях и убедена в това, което ми казаха - между 3 таблетки и половин дневно има голяма разлика. По едно време започнах на своя глава да пия по 1 таблетка на ден, добре ми беше.

Пих ги миналата година, смятам да си купя пак. Но съм хвърлила око и на тази Омега:

https://remedium.bg/heart/solgar-full-spectrum-omega-120tabs.html

Дайте знак, ако случайно я срещнете някъде по-евтино.

# 518
Някой ползвал ли е масло от какай (кахай)?
Чета много хубави неща за него и се чудя дали да пробвам.

Мирише потресаващо зле, не стигнах до там, че да усетя ползите, а аз съм упорита и държелива

# 519

С тези витамини, които показах - комбинираните за жени - видях зор, докато разбера каква доза трябва да се приема и мисля, че даже и тук писах. На етикета на английски език пишеше да се приемат 3 таблетки (те са доста големи). До този етикет беше сложен друг, на български, от българския вносител - и на него имаше указание да се приема половин таблетка дневно. Стори ми се голяма разлика и писах на аптека Ремедиум, откъдето ги купих. И се започнаха писма и обаждания, като все не бяха сигурни, накрая се свързаха с вносителя и той казал, че една от съставките (не помня коя) надхвърляла разрешената в Европа за прием доза, затова написали да се приема половин таблетка.

И аз започнах да ги деля, а те бяха доста твърди и трудни за начупване. Не бях и убедена в това, което ми казаха - между 3 таблетки и половин дневно има голяма разлика. По едно време започнах на своя глава да пия по 1 таблетка на ден, добре ми беше.

Пих ги миналата година, смятам да си купя пак. Но съм хвърлила око и на тази Омега:

За да не се дели таблетката, може да се пие през ден. Не е лекарство, изискващо строго определен прием.

# 520
  • Велико Търново
Благодаря ти, Аглая Hug Аз прочетох, че пише 3 на ден и ми се сториха много, една ще е добре си мисля и аз. Поръчах ги вече.

# 521

Незнам къде си,но тук излизат малко по-евтини.
https://www.thesolgarshop.com/wild-alaskan-full-spectrum-tm-omega-softgels.html

# 522
-slanchevka, благодаря! Но ми се иска от България да поръчам, нямам опит в поръчването на добавки от чуждестранни сайтове и не ми се занимава.

# 523
А имате ли опит с детските витамини на Солгар?
Знам,че темата не е за това-просто така и така стана въпрос!Благодаря!

# 524
  • София
Да, чудесни са детските. Давала съм ги на сина ми миналата зима. Тази не можах да ги открия по аптеките като ги търсих. Въобще всичките им добавки на Solgar са добри, с много чисти съставки и много ефикасни. Разбира се, това са добавки, а не лекарства, нека не се забравя и да се очакват чудеса.

Общи условия

Активация на акаунт