Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 5 (11.12 - 17.12) - Финал

• 371 305
  • 4 680
  •   1
Отговори
# 3 405
  • София
Кулагин ще е скучен съквартирант, според мен.

# 3 406
  • Sofia
Да влезнат Рачков и Игнатова,Блажко и Есмер,Мария Силвестър и Силвестър,Сано и Нели,Зуека,Виктор Калев,Деси Банова,Владо Карамазов,Башар Рахал,Яна Маринова,Геро,братя Аргирови,Божинов,Алисия....не че са ми интересни,но нови лица да има

# 3 407
  • тук, на мястото си
Деси Банова с Плевналиев и тук започваме със залози кой първи ще набие Муньо. Grinning Grinning Grinning

# 3 408
Деси Банова с Плевналиев и тук започваме със залози кой първи ще набие Муньо. Grinning Grinning Grinning
Перата Rolling Eyes
Кошлуков защо го изпускате от този звезден състав.

# 3 409
  • Испания

Кошлуков защо го изпускате от този звезден състав.

Той участва вече.

# 3 410
  • София

Плюс Николета и Ники Михайлов. Към тях да добавят Гущеров, Светлана и Марчето. За да е още по-голям сеира да поканят Коко Динев и харема му /Нелина, Анелия и Емилия/ и за капак...... давайте предложения Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 411
  • Sofia
Може Гришо и Никол,Илиана Раева и Славея,Теди и Силвия Кацарови,Михаела Филева,Рафи,Павел и Венци,Драго чая,Люси/вече слаб/ и Ани Хоанг,Биляна Йотовска...давайте още

# 3 412
  • София
Ако ще се придържаме към настоящи или бивши двойки - Михаела Филева и Павел и Папи Ханс и Дара. Да бяха взели горните плюс тези двойки и да стане наистина Love Brother, че тази година с шеф Петров въобще не си отговаряше на любовния слоуган. Grinning

# 3 413
  • Sofia
Стенли,Наталия Симеонова и Денис,Милена Славова,Мария Грънчарова,Стораро и Фики

# 3 414
Аз не знаех, че в темата сме имали рангове: интелигенция, по-интелигенция, смайлис. 😉

Аз искамммм....да влезеее... хм.... май никой от тия, дето са ми интересни, не искам да влезе и да се оклепа. Моите фаворити не биват разбрани напълно и не успяват да си изиграят добре картите. Да влиза който си ще, дано парите да си заслужават резила.

# 3 415
Гери-Никол с тези Капки като нищо може да влезе във ВБ.Харесвам я много.

# 3 416
Не мисля, че болшинството от изброените биха влезли, особено пък Деси Банова, тя го раздава интелигенция, вие я вкарвате в Брадъра, малииии, жа са обиди.

# 3 417
  • София
на мен тези всичките са ми писнали.

# 3 418
И аз не мисля,че болшинството от изброените би влязло в ББ.Както знаем заетите,ангажираните  випаджии,които си имат парички нямат време да се излагат по риалити предавания.Влизат закъсали откъм пари и внимание !

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 16:07 от *Амбър*

# 3 419
Жорето Кучков-имитатора на Николета?
Искам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт