Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 307
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Бургас
разочарована съм, игрите бяха като за лотария, целият финал скучен, зрителският вот -безсмислен,  от сериала на Сашка и Вал ми се повръща, само Иван и Андрей може да са доволни - напълниха касичките, призовавам всички, които наивно пускаха СМС-и да премислят това си неразумно решение

# 1 921
Още един път честито на Яни.Заслужаваше си момчето.Да си харчи със здраве и разум наградата Simple Smile Според мен този сезон беше най-интересен. Жалко обаче, че ще има четвърти.Или по-точно, че ще има такъв през 2018-та.Хубаво е предаването, дори страхотно.Но четири години подред си е много.Не виждам какво още могат да ни предложат продуцентите и предаването на нас, зрителите.Очаквах нещо различно за догодина-е,разочароваха ме.Но определено няма да пропусна и следващият сезон.В пъти е по-добро от онази помия по Нова.Беше ми много приятно и интересно и тук с вас, за което съм ви изключително благодарен.Разбира се, най-важното е да сме живи и здрави.Ще се видим през септември. Ако Ензимчето ни организира разбира се Grinning Heart

# 1 922
  • Вестерос
Василена, Нали ти казах по-рано за дуелите- Голям праз!! Хайде стига рИва!

Нежност и аз нещо такова забелязах. А за Яни и историята не ми се говори, за мен е пишман историк Simple Smile Въпросите им бяха елементарни обаче и днес.

# 1 923
Честито на Яни!

Не съм доволна от финала.
Калоян още в началото на вечерта беше със сломен дух. Явно са им казали днес какви ще са правилата и той сам си е направил извода, че с това удвояване на гласуването от отпадналите фермери няма шанс. Видя се и как гласуваха участниците. За мен той е победителя във формата този сезон.
Яни - учител по история, а не знае с колко държави граничи България. ooooh! И реч не умее да съставя.
Валерия - просто не ми се коментира. Naughty

# 1 924
разочарована съм, игрите бяха като за лотария, целият финал скучен, зрителският вот -безсмислен,  от сериала на Сашка и Вал ми се повръща, само Иван и Андрей може да са доволни - напълниха касичките, призовавам всички, които наивно пускаха СМС-и да премислят това си неразумно решение
Безмислен беше вота на зрителите. Другата година да го махнат, а не да лъжат хората, че от тях зависи всичко и изведнъж този с най-висок вот остава трети. Пълна подигравка.

# 1 925
Безмислен беше вота на зрителите. Другата година да го махнат, а не да лъжат хората, че от тях зависи всичко и изведнъж този с най-висок вот остава трети. Пълна подигравка.
Едва ли ще отпадне зрителския вот. Кой бяга от 5 лв.? Mr. Green

# 1 926
Едва ли ще отпадне зрителския вот. Кой бяга от 5 лв.? Mr. Green
Ясно е че няма да отпадне, но догодина едва ли ще гласуват толкова хора.

# 1 927
  • София
Да, голямо разочарование за всички гласували е предполагам. Нещо правилата много им куцат. Първите сезони беше къде-къде по-адекватно.

Дори не ми се коментират безумните игри тази година...

# 1 928
Е, не. Истината е, че ако Калоян беше взел 24 т. на Алманаха, той щеше да е победител. Уви, или се притесни, или го подцени, или е решил да е някак в помощ на Яни. Още докато имаше 30 сек, за да убеди зрителите да гласуват за него, той говореше за 4-мата, не за него си. Да вкарам световната конспирация, ами ако е решил да помага на Яни, защото е решил, че без дуел във фермата, наистина не заслужава парите?

# 1 929
Калоян се изложи на алманаха, но същото направи и Яни. 4 верни от 7 въпроса не е за гордост при положение, че е учител по история. Абсурдно са за мен правилата на финала. Само защото Яни бил построил не знам си с колко сантиметра по-висока кула получава 24 точки, а Калоян за малко по-ниска -нула. Та само заради това реално Калчо трябва да навакса с 24% зрителски вот. Това е мега шибано. Реално зрителите бяха най-маловажния компонент на този финал.

# 1 930

Резултати от Анкета:

Кого ще подкрепите на финала тази неделя?

Гласували: 166
    Яни - 66 / (39.8%)
    Калоян - 72 / (43.4%)
    Валерия - 7 / (4.2%)
    Виолета - 21 / (12.7%)

Честито на Яни!
    Колко ли пъти в темата казавах, че победител ще е Яни? 😂 И днес - пак, абе, много познавам, бе.
    А колкото до пратените СМС-и - и за тях си казах мнението няколко пъти, но наивни хора винаги е имало и ще има, които не осъзнават, че правят добрина само на продуцентите и мобилните оператори с гласувснето си. Насила някой кара ли някого да гласува? Кое не е честно? Че Яни спечели ли? Ми, добре, да бяха подарилии на Калоян победата. 😂

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 00:23 от Ензим

# 1 931
    • Пловдив
    Направи ли ви впечатление как Алек и Валерия се отбягват? Не видях той да я поздрави.

# 1 932
    Ще ми изпратите ли на лични инфото за Вал? Да има какво да чета Simple Smile

# 1 933
    • София
    Ще ми изпратите ли на лични инфото за Вал? Да има какво да чета Simple Smile

Ако може и на мен, забравих на кого трябваше да пиша.  Blush

# 1 934
    Който и да беше спечелил тази вечер, нямаше да съм ядосана, защото и четиримата бяха сладури. Слагам си и Виолета, колкото и малко да беше участието ѝ. Аз пък към края на вечерта се размечтах за жена-победител, дано следващият сезон  да го позволи. Самият финал беше тъп, та тъп. Детскоградински битки, включително и алманаха. Всеки друг дуел през сезона беше в пъти по-труден и зрелищен от тази среща на "титаните-избраните". За предаването отделили цели три часа тв време, а от тях състезанието между тримата продължи има - няма 15 минути. 

Общи условия

Активация на акаунт