Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 283
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 070
Не знам защо хората са объркани от точкуването, както и да ги въртя все Яни е победител, заради малката разлика между двамата и лошото представяне на Калоян. Той в две игри беше на трето място, нормално е при почти идентичен вот на зрителите, този с повече точки от игрите да победи.
Аз съм доволна, напълно заслужена победа.

# 2 071
  • София
Аз също вярвам, че Калоян сега ще бъде забелязан и ще успее да се развие професионално, а това за него трябва да е най-важно. На Яни работата му е сигурна, има какво да прави на село, но Калоян трябва да се възползва от известността си.
Има таланта, артистичен е. Пожелавам му и доза късмет, за да успее да се наложи.

# 2 072
  • Асеновград
Не успях да изчета всичко.
Радвам се за Яни , защото след Калоян той ми беше фаворит.
Калоян се представи много слабо на игрите .
Валерия от къде го извади това самочувствие , била доказала че не случайно е на финал , ако не беше Ленчето да и подари дуела и тя щеше да е на пейката , където и е мястото.
Много ми беше скучен финала....ужас

# 2 073
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да му е честита победата на Яни, дано успее да сбъдне мечтите си!
Много скучен финал снощи, много. Игрите - също. Никакво напрежение и вълнение за публиката и участниците, заспала работа.  И ми се стори някак нереално, че Виолета отпадна първа, но карай.  Rolling Eyes

# 2 074
  • Другата България
Да, това за Виолета също беше много странно и за мен.
Предполагам са се притеснили да не им обърка финала нещо на лайфа каквато е емоционална. Grinning

# 2 075
Не знам защо хората са объркани от точкуването, както и да ги въртя все Яни е победител, заради малката разлика между двамата и лошото представяне на Калоян. Той в две игри беше на трето място, нормално е при почти идентичен вот на зрителите, този с повече точки от игрите да победи.
Аз съм доволна, напълно заслужена победа.
Е, така е, но се търси под вола теле, за да се докаже (на кого и защо, това не знам 😂 ), че Яни не е заслужил победата.
Аз го нарекох "синдрома на деветте кладенеца" преди време, ама, какво да се прави, това е положението. Simple Smile

# 2 076
Преди всичко искам да благодаря за страхотната компания, на която се насладих последните месеци, темата беше изключително приятна и с някои малки изключения положителна, ще ми липсвате, но се надявам за Фермата 4 всички да сме живи и здрави и отново на линия за коментари.
Вчера финалът изобщо не ми допадна, скука, скука и пак скука, по едно време си помислих, че Валерия  ще спечели, сериозно ви казвам, много ме ядосаха с безумните игри, няма да коментирам, че за въпросите дадоха 4 минути, не спряха да дуднат, имаше и музика, е как да се концентрира човек?
Доволна съм, че Яни спечели, беше ми фаворит от началото, но ми е много мъчно за Калоян, както обективно отбелязаха повечето сам се би, особено ме е яд за Алманаха, беше готова, спечелена игра, но по необясними причини не успя, както и да е, това не го прави по-малко симпатичен за мен. От тук нататък желая на двете момчета много успехи, късмет и нека съумеят да използват популярността, която натрупаха по интелигентен начин (в което не се и съмнявам, де).
Жалко за Вили, трябваше да я пуснат в челната тройка, но явно Вал е по-заслужила, сигурно е така, не мога да кажа, но няма сила на земята, която да ме накара да харесам подобен типаж, нищо че сме една зодия с нея.
С нетърпение очаквам интервютата на момчетата в предаванията на БТВ, тогава вероятно пак ще се включа с някой коментар.
Още веднъж благодаря за всички за ведрия тон и прекрасната тема!

# 2 077
Аз пък не мога да разбера, защо трябваше предварително да казват на финалистите, какви ще са игрите на финала.
Те не стига, че игрите бяха смешни, ами пък те ги знаели и предварително.

Да бяха ги събрали и една генерална репетиция да направят...

# 2 078
  • Вестерос
Е, свърши се. И кой толкова е гласувал за Вал, нали от кифли му беше писнАло на драгия зрител? Признавам си, ФБ ме подведе, че Вили е една идея по харесвана . И като я отстраниха се усетих, че върви сценария с "влюбеното " маце на 2-ро място. Първото естествено е за Яни ,  само гледах как Коко ще загуби. КалоЯни бяха едни спокойни и лежерни...да сте виждали Яни толкова весел на състезание? А Коко колко внимаваше да не победи  Smile сто пъти си огледа кулата....Единственият напрегнат беше Бамби , която край любовната сага не я долюбваха зрителите , но пък тя я изкара до финал.
Признах си още в петък, пуснах смс за Коко, просто защото го харесах . Мина ми мисълта, че всички харесват Коко, пък никой не гласува щото разчита, че човека ще си вземе ей така гласовете и да не се окаже 1-вия отстранен.  Дето се вика, заради себе си го пуснах , чак после се сетих, че той е златната кокошка на И+А и няма да го "заколят" в началото. Mask  Както и стана. Андрей се изхвърли с това " Ти не оправда очакванията ....." пък Коко с усмивка му върна " Сигурно защото не съм бил на дуел".....Не ми се видя депресиран, по-скоро радостен за Яни и факта,че повтори иронично най-често отправяното към него обвинение , ми потвърди усещането за  продуцентски намеси.
Не го мислете Калчо, притежава всички качества да се справи , сега доби и популярност ,а като артистична душа за него това е важно. Дано я използва с успех.
Жал ми е за Вили, ама ако я бяха пуснали вместо Вал , можеше да ги отвее и да провали сценария  Smile затова я пратиха на пейката. Възможно е кампанията срещу нея като "злобна и мързелива" да изигра роля за малкото гласове , но Бамби да я бие ? Не мога да си го обясня, вЕрвайте ми .Mask

Страхотен анализ от до!

# 2 079
  • Другата България
... но ми е много мъчно за Калоян, както обективно отбелязаха повечето сам се би, особено ме е яд за Алманаха, беше готова, спечелена игра, но по необясними причини не успя, както и да е, това не го прави по-малко симпатичен за мен.
Именно. Не омаловажавам победата на Яни, но Калоян да се изложи точно на Алманаха, на такива въпроси, които дори и аз ги знам Laughing, а историята не е една от силните ми страни...странно е меко казано.
Както каза Тари, просто много внимаваше да не спечели, не знам дали не взе пример от Елена /на дуела с Валерия/. Mr. Green
Странно ми е и да не са приятели с Яни...защо?

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 13:37 от Merri_An

# 2 080
  • Вестерос
Аз едно знам - винаги ще има недоволни от победителя. А това, което ме дразни, не, по-скоро ми е смешно - че се гледа под лупа победителят колко се е изложил, нищо че си е спечелил игрите, сякаш другите са се представили блестящо. Яни се е изложил, да, така е, а Калоян не е, така ли? На въпроса за Самуил се изложи много лошо Калоян, защо това се пропуска, като това е смешно да не го знаеш. Все едно, както казах - недоволни все ще има. Simple Smile
Ако искате се обиждайте, че за мен е наивно да се пускат СМС-и, аз така мисля и съм го казвала много пъти. Най-малко, защото вотът спокойно може да се манипулира, но все едно. Сигурна съм, че винаги ще има гласуващи, ей така - вълнуват се и мислят, че помагат на фаворита си, а помагат на продукцията и на мобилните оператори. Simple Smile
ТИ го каза, но няма нужда да го повтаряш няколко пъти и с някакъв присмиващ се тон.

# 2 081
  • София
Според мен Яни е много много притеснителен и затова бърка на дуелите, а иначе на имунитетите даваше верни отговори.
Не го оправдавам напълно.

# 2 082
  • Вестерос

Тази снимка ми е малко странна, освен ако не е фотошопната. Или съм пропуснала някаква история.
ахахах Станко каза, че ще ги продава и е направил на всички явно, не виждам обаче Елена и Вл.Николов.
Франческа до Яни залепена пак, има нещо таммм

# 2 083
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Съвсем заслужена си беше победата на Яни, въпреки че имаше доста странни моменти в предаването. Повечето гласове за Валерия се опитвам да си обясня с това, че може би Алек е накарал съотборниците си да гласуват, а е възможно и децата, на които е преподавала, също да са се включили. И тримата бяха прекалено спокойни, странно спокойни и както каза някой по-напред - Калоян изключително много се стараеше да изгуби. Странно е и това, че са имали месец на разположение да се подготвят за тъпите игри, а в крайна сметка всички се оказаха гола вОда.  Laughing

# 2 084
Странно ми е и да не са приятели с Яни...защо?
И аз се замислих над това, според мен ежедневието им е твърде различно, до колкото знам Калоян постоянно обикаля във връзка с работата си и евентуално поради това разминаване да са се поотдалечили.

Общи условия

Активация на акаунт