Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 260
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Първата снимка е специално за gold_ 😛🤗

# 2 101
  • Вестерос
Продължавам със снимките, недейте да докладвате поредните ми постове

# 2 102
  • Другата България
Има ли човек, на когото не му е ясно защо вчера финалният епизод се проточи три часа и половина? Има ли човек, който не знае каква е целта на това гласуване с СМС-и, за което обясненията бяха по-обстойни от тези за правилата, точкуването и пр. на игрите примерно?
Това е моята причина да не пусна СМС въпреки подкрепата си за Калоян.
Но просто не мога да приема отговорът за Самуил /неверния/ и това е. На мен историята не ми е силна страна, признах си го вече Embarassed, но това са въпроси, които се знаят от обща култура. А той ги чете три месеца! Спирам по този въпрос, че го казах сто пъти  Mr. Green.

# 2 103
  • Вестерос
Тук И и А говореха някакви ужасни простотии...

И Станислав и Алек като неиздържали..

# 2 104
Ензимче, аз пуснах СМС , ама изобщо не съм се засегнала.
Пуснах го с ясното съзнание че е абсолютна глупост това което правя и че като пълен идиот бутам пари в джобовете на продуцентите...ама да сме живи и здрави.Сети уи се.
Благодаря ти за темите които пускаше за нас, благодаря и на другите за приятните часове заедно.

# 2 105
  • Другата България
Може да сте писали, но аз да питам отново - последно Валерия и Алек заедно ли са или не са? newsm78
Не, че ми е важно, но снощи нещо не ги видях много приближени, може и умишлено да е било.
Най-важно е да са живи и здрави, това сериозно го казвам. Simple Smile

# 2 106
  • София
По всичко личи, че не са заедно. Simple Smile

# 2 107
Току що дадоха реклама за " Фермата" 4.За кастинга.Започнал е.

# 2 108
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И на мен не ми се стори да са заедно, но излиза противоречива информация, затова ще помоля който има време и му се занимава, да ми пусне на ЛС по-подробната информация, която вчера или онзи ден една съфорумка беше обещала. Blush Благодаря предварително!  Hug

# 2 109
  • София
Онази информация е относно Пешо, че не е с него вече. За Алек няма подробности, но и аз не мисля, че са заедно. То обяснението на Алек въобще не прозвуча като да са заедно - "аз ходих в Стара Загора и тя идва в София".  Ако бяха във връзка, няма как отношенията им да се описват с няколко виждания, часто от които може и да са били служебни. Все пак става въпрос за месец и нещо. Но пък Вал може да е била заета с подготовка за финала и сега вече да им потръгнат нещата, но по-скоро мисля, че близките са  набили канчето, а и като се е гледала отстрани.

# 2 110
  • Другата България
Някой от темата ще се кандидатира ли?
Сериозно питам.

# 2 111
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Онази информация е относно Пешо, че не е с него вече. За Алек няма подробности, но и аз не мисля, че са заедно. То обяснението на Алек въобще не прозвуча като да са заедно - "аз ходих в Стара Загора и тя идва в София".  Ако бяха във връзка, няма как отношенията им да се описват с няколко виждания, часто от които може и да са били служебни. Все пак става въпрос за месец и нещо. Но пък Вал може да е била заета с подготовка за финала и сега вече да им потръгнат нещата, но по-скоро мисля, че близките са  набили канчето, а и като се е гледала отстрани.
Да, вече ми стана ясно. Благодаря много на всички, които ми пратиха ЛС!  Hug

# 2 112

Дано е интересен новият сезон! Ще го чакам с нетърпение, дано е интересен и запомнящ се поне като приключилото вече "Ново начало" .

А Иван и Андрей са хитри, за да не си изпуснат жътвата (СМС-ите), може, четейки възмутени коментари, да решат вотът на публиката да е решаващ, т.е. - единствено това да има на финал, без дуел, без гласове на отпадналите...
На мен не ми харесва така, но като нищо ще го направят. Сетихте уи се. 😂 😍
Моля, не ми се сърдете, аз се майтапя много, малко шопско-македонски ми е хуморът, възможно е някой да не го разбира, но никога не нагрубявам никого умишлено. Ако така го е усетил някой, да знае, че е било груб шопски хумор и нищо лично, камо ли пък нападка.

# 2 113
Ако снимат фермата 4 през май/юни ще имат повече неща в градината. Тогава започват да растат много неща и няма да са толкова гладни Simple Smile

# 2 114
Не знам защо хората са объркани от точкуването, както и да ги въртя все Яни е победител, заради малката разлика между двамата и лошото представяне на Калоян. Той в две игри беше на трето място, нормално е при почти идентичен вот на зрителите, този с повече точки от игрите да победи.
Аз съм доволна, напълно заслужена победа.
Не е вярно, при меренето беше на второ място, Яни беше на трето

Аз говоря за Калоян, че от три игри, два пъти беше трети. И един път втори - на тегленето на пирони, вълна и л. При такова представяне и само 2% разлика във вота, няма изненада за мен, че загуби.
Нямам нищо против Калоян, той ми беше фаворит след Яни.

Общи условия

Активация на акаунт