Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 283
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 115
 Всеки процент прибавя 1 точка към крайния резултат, но това не е единствено определящо за победата. Съжалявам, че на вашия любимец ръцете му бяха в г**а на Финала, но това е положението. Той не показа абсолютно нищо на финала или по време на играта. Беше като част от декора. Заучени фрази планирани и наизустени, подготвена стратегия да говори за семейството си нон-стоп само и само да се хареса на зрителите какво прекрасно момче е. Цялото му поведение беше фалшиво. Ако го бяха избрали за дуелист по време на предаването, отдавна да е отпаднал. Затова и на изборите политиците ще ни лъжат всеки път. Понеже не виждаме по далечот носа си и сами искаме да чуем лъжите им, искаме да бъдем лъгани. Калоян е живо доказателство, че българите харесват хора без мнения, хора без силна позиция, хора избягващи конфликти, а не такива, които са готови да защитят позицията си, въпреки че с това ще си навлекат неприятели. Един достоен човек следва принципите си въпреки всичко. Безгласната буква не го направи в нито един момент освен когато тръгна да вади на умряло куче нож, със заучения си цитат на Левски. Ако си приятел с всички, не си приятел с никого.Поне това е моето мнение...Съжалявам,но на 25 години,да не знаеш за цар Самуил и кога започва Първата Световна Война е направо смешно...Реших да престана да спамя и да напиша истинската моя гледна точка.Моите фаворити бяха Иван Гинчев и Станислав.Хора,които имат ясна позиция,отстояващи принципите си докрай,а не да се крият под полите на разни малоумни нимфетки,които мият десет чинии по един час.За съжаление,когато си истински и не правиш мили очи на хора,които не харесваш...няма как да спечелиш подобен формат !

# 2 116
  • Вестерос
Троловете е време да си ходят.

Мери, що питаш да не кандидатстваш Simple Smile Мен ме е срам, а и не искам да съм Дарина 2 Grinning Въпреки че нямам нищо общо личностно с нея, съвсем друг характер съм.

# 2 117
Не смятам, че това е тролене, просто споделя мнението си Емилия Иванова94.
Не може всички да са на едно мнение, нали? Simple Smile

# 2 118
Току що дадоха реклама за " Фермата" 4.За кастинга.Започнал е.
Някой от темата ще се кандидатира ли?
Сериозно питам.

Е как, нали се бяхме сформирали банда, кой ще плете, кой ще готви, кой ще мрънка..за всичко си имаше човек. ММ е идеален за там, всичко може, втори Генчев ще е Smile, дано де, да не се окаже втори Алек Stuck Out Tongue Closed Eyes, и аз тъкмо ще си почина от готвене

# 2 119
Дайте да съберем пари за един учебник по история,за подарък на Калата.Барем се понаучи,кога започва Първата световна война и кои са ослепените воини на Самуил.
Ти чули добре въпроса?
Той беше кой цар е умрял от инфаркт, а не в битка?

# 2 120
Единственото което искам да се промени в новия сезон е отпадналите фермери да гласуват веднага след приключване на формата а не след месец.И на финала само да се отворят сандъчетата.
Иначе няма да е честно да е само зрителски вот.Все пак фермерите са били заедно , видели са неща които ние не сме и е честно и те да дадат своя глас.
Игри също мисля че трябва да има на финала, но игри които да покажат научени умения от фермата и алманах задължително.

# 2 121
Да не дойде време за раздяла ? Гледам почнА се с извинения и благодарности. Smile
А кога ще обсъдим тоалетчето на Маринка? Все едно, че беше притичала от "работа" за час-два да отметне церемонията и пак да се върне на магистралата, опс...тя е пред камера. Mask
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС , за умерения тон, за хумора, за приятните минути в които разчепквахме, разкоствахме и понякога попилявахме участниците. Форума ме задържа пред екрана, дори когато ми писваше от тъпите сценарии с влюбените, с мързеливите жени, с конфликтите  ...
Голямо мерене на рейтинги падна с ББ. Комплексарчето А вчера пак се хвалеше с най--по--- (дори, не чу И ,който му напомни,че там се гласува всяка вечер ). А това ,че почти съсипаха сезона с измислената любовна история дали ще го разберат?
Специални благодарности на домакинята , която се грижеше за темите , пошляпваше  "шопско-македонски " някого и ни държеше в рамките на добрия тон. Hands Plus1 Както се казва , со кротце, со благо и со малко кютек Mask
Ензим , благодаря , че ни даде възможност да се вихрим в темата и да се разтоварим с клюки и мнения.
Ако ме питат "Колко книги прочете тази година" отговора ще е : за книги не съм сигурна, но три месеца четох и писах и май съм покрила нормата за писано слово отвсякъде. Smile
Няма да Ви оставя толкова лесно, ще се мяркам да видя дали ще обсъдим и мрънкането на Алек : "Аз спечелих това момиче" при последния му дуел . И защо не е с "печалбата " си сега ? И защо продукцията така злепостави Вили, единствената жена ,която се оказа,че е готвила и работила , а ни натресе старозагорската кифла?
Нещо като роман с продължение, докато ни залее Коледното вино . Smile Smile

# 2 122
Единственото което искам да се промени в новия сезон е отпадналите фермери да гласуват веднага след приключване на формата а не след месец.И на финала само да се отворят сандъчетата.
Иначе няма да е честно да е само зрителски вот.Все пак фермерите са били заедно , видели са неща които ние не сме и е честно и те да дадат своя глас.
Игри също мисля че трябва да има на финала, но игри които да покажат научени умения от фермата и алманах задължително.
Подкрепям абсолютно!
Тари,  Hug !
Нема разделби още, пуснах темата до... ехеее, 21.01.'2018г, Laughing докато има вълнения, всеки може да ги споделя. Hug
Аз просто се извиних, ако тонът ми е звучал остро някога за някого, бе, оправдавам се, че съм много лУта понякога, ама не с лошо.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 15:28 от Ензим

# 2 123
Дайте да съберем пари за един учебник по история,за подарък на Калата.Барем се понаучи,кога започва Първата световна война и кои са ослепените воини на Самуил.
Ти чули добре въпроса?
Той беше кой цар е умрял от инфаркт, а не в битка?
Точно от Самуил умира от инфаркт , след като вижда ослепените си войни.Това да не знаеш и на мен ми е чудно
За Патриарх Евтимии също

# 2 124
  • София
Аз не съм сигурна, че трябва веднага да гласуват, от една страна съм съгласна с теб, но пък от друга първите отпаднали имат правота да видят последния месец и нещо какво е станало и на базата на това да вземат своето решение.  т.е. да изгледат епизодите и да видят как именно четиримата финалисти са се представили в битките и във взаимоотношенията.
В други риалити формати това е възможно, защото държат журито до последно на острова/формата и следят задкулисно какво се случва.

# 2 125
  • Вестерос
Тя пише едно и също от 2,3 дни + множество обиди!

# 2 126
Аз не съм сигурна, че трябва веднага да гласуват, от една страна съм съгласна с теб, но пък от друга първите отпаднали имат правота да видят последния месец и нещо какво е станало и на базата на това да вземат своето решение.  т.е. да изгледат епизодите и да видят как именно четиримата финалисти са се представили в битките и във взаимоотношенията.
В други риалити формати това е възможно, защото държат журито до последно на острова/формата и следят задкулисно какво се случва.
Спокойно могат да им изпратят запис на предаванията и когато свърши формата да гласуват.
Даже мисля че го правят / това със записа/ за да може да са обективни / уж/ при избора на първи и втори финалист.

# 2 127
Джолева, то сега когото и да попиташ от неговото поколение и по малките даже, никой няма да знае/с това не го оправдавам/, но като гледам с тези тестове, повечето играят на тото.
При нас беше ученето друго.

# 2 128
Тя пише едно и също от 2,3 дни + множество обиди!
Тиф, не отричам, за последното ѝ мнение говорех. Там обиди към съфорумци не видях.

# 2 129
  • София
Джолева, трудно е това със записите, защото епизодите, които ние гледаме им отнема доста време, докато ги монтират. Това са записи от много камери. Запис от една камера в суров вид, ако им се даде, това е на дадена случка да виждат половината време само единия участник.  

Иначе не съм против да го направят така гласуването, просто все ще има ощетени и в единия и в другия случай.

Общи условия

Активация на акаунт