Фермата 3 - ФИНАЛ - (11.12.'17 г. - 21.01.'18 г.)

• 162 215
  • 2 536
  •   1
Отговори
# 2 220
Хареса ми Валерия. Не ми се видя изобщо плиткоумна. Не е Нобелов лауреат, но не е и тъпа, във Фермата я мислех за такава. Спомням си, че Станко бе;е казал, че е много чиста и невинна. След това интервю и аз така я виждам.

# 2 221
Да, хубавка е Вал. Уеко сладникава и захаросана.  Но никой не може да ме убеди, че не използвала Алек като ракеносител за да стигне до финал. И хитричка, знае как да се прави безпомощно малко момиченце. Бравос!

# 2 222
  • Mediterraneo
Абсолютно! Хитра използвачка! И като каже "Аз съм едно малко 24- годишно момиче"... Като "30- годишен юноша на ЦСКА".

# 2 223
Все се каня питам и забравям. Виолета какво е тренирала?

# 2 224
Абсолютно! Хитра използвачка! И като каже "Аз съм едно малко 24- годишно момиче"... Като "30- годишен юноша на ЦСКА".
Кога е казвала, че е 24-годишно малко момиченце? Аз я чух да поправя водещия, че не е на 23, а на 24 години, което по-скоро говори за обратното - че не иска да я смятат за момиченце. Каза, че е малка за обвързване, защото първо иска да се реализира професионално. Но дори да е споделяла, че се чувства малко момиченце, сигурно е нормално, щом досега е била под крилото на семейството си. По въпроса за ракетоносителя  - всеки си го тълкува в зависимост от симпатии и антипатии. Никога не ми е приличала на ракета върху носител, напротив, този ревльо направо си я закопа. Тя самата каза, че при неговите женски дуели винаги е била под заплаха да бъде извикана като втори дуелист. А за последния дуел, когато Станко изгоря, сподели, че той сам ѝ е казал, че вече трябва да мисли за себе си, защото играта била на такъв етап.

# 2 225
  • София
На нея това й е номерът в живота - да е най-малкото дете, което всички обгрижват. Нали сама каза, че е най-малката в семейството.

# 2 226
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Кога е казвала, че е 24-годишно малко момиченце? Аз я чух да поправя водещия, че не е на 23, а на 24 години, което по-скоро говори за обратното - че не иска да я смятат за момиченце. Каза, че е малка за обвързване, защото първо иска да се реализира професионално. Но дори да е споделяла, че се чувства малко момиченце, сигурно е нормално, щом досега е била под крилото на семейството си.
Как кога? Повтаряше го през цялото време във фермата - "Аз съм едно бебе, аз съм малко момиченце" и все в този дух.  Rolling Eyes

# 2 227
  • София
Да и “Аз нищо не разбирам”, действително ги казваше тези неща, сега, доколко ги мисли е друг въпрос с неповишена трудност 😄

# 2 228
  • Вестерос
Ензим, много добре знаеш за кого говоря, защо се правиш на ударена? Не мисля, че е редно да се толерират коментари на потребители, които обиждат участници от предаването само и само да си изпишат злобата и така да дразнят другите. Такт- Нулев. Да плиткоумни са им коментарите.
Ох, извинявай, твоя беше темата.. както и да е, не ми се занимава повече.
Идвах със снимки от фб на Валерия, но вижте си ги сами.
Със здраве и евентуално до година.

# 2 229
Тифани, какво искаш всъщност? Ти като пишеш нещо лошо за участник в предаването, някой сърди ли ти се? Усещаш ли се какво изискваш всъщност? Всички да са на твоето мнение ли?
Теб ли обижда те някой? Какво точно искаш, че наричаш хората тролове чак?
Точно най-големият спамър пък и за спам ще ми говори, как не те достамя да го кажеш по-назад, не знам.
Всеки е свободен да сподели мнението си За участниците в предаването, трябва да се съобразява да не нарани някоя нежна душа ли?
Но, виж, ти си позволяваш да наричаш хората идиоти, защото не мислят като теб. Браво.
Мисля, че ще оцелея и без снимките, които няма да ни покажеш.

# 2 230
  • София
Кой с какво е обидил толкова люто участник в предаването? В тази тема всичко е доста мирно и тихо. Какви люти обиди имаше в темата за ББ, ехеее!

# 2 231
  • София
О, да, тези тема лично за мен беше много по-хубава и спокойна от брадърската, там беше страшно...  Mr. Green

# 2 232
Сладурана е Валерия. Не вярвам да е чак такъв манипулатор какъвто я изкарват, по-скоро й липсва опит и увереност да си покаже истинските емоции и чувства.

Забравят хората като са били на 20 какви са ги вършили, няма човек, който да се гордее с всичките си дела в живота. Ще се научи.

# 2 233
Кога е казвала, че е 24-годишно малко момиченце? Аз я чух да поправя водещия, че не е на 23, а на 24 години, което по-скоро говори за обратното - че не иска да я смятат за момиченце. Каза, че е малка за обвързване, защото първо иска да се реализира професионално. Но дори да е споделяла, че се чувства малко момиченце, сигурно е нормално, щом досега е била под крилото на семейството си.
Как кога? Повтаряше го през цялото време във фермата - "Аз съм едно бебе, аз съм малко момиченце" и все в този дух.  Rolling Eyes
Аз уж гледах целия сезон, пък не помня да го е повтаряла непрекъснато. Спомням си, че го използваше като обяснение, когато беше заседнала между старата си любов и напористото ухажване на Алек. В този случай наистина е била малка - от гледна точка на това, че явно не е имала много връзки в живота си. Което сигурно не може да се каже за футболиста. Sunglasses

# 2 234
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Може да не е било непрекъснато, но очевидно е било достатъчно често, за да подразни голяма част от пишещите в темата.
За връзките си абсолютно права, тя самата беше казала някъде, че не е имала много връзки. Но съгласи се, че такова обяснение е много по-приемливо и разбираемо, от "Аз съм бебе и нищо не разбирам".  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт