Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 3

• 89 687
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ауу да, извинете, не съм прочела внимателно. За запазване ме питаха мен.

# 256
  • София
Момичета, и вд ругата тема за клиниката питах, но искам и тук да пиша, моля ви, ако някоя от вас е минавала през ембриоредукция в клиниката или има позната, която да е правила тази процедура тук, да ми разкаже накартко кой доктор го е правил, и въобще как е минало всичко! Може и ан лично, ако не желае да се обявява в темата! Предварително благодаря!

# 257
  • София
Бърз въпрос: покрай грипната как са прегледите и тоновете в болницата? Има ли някакви ограничения?

# 258
  • София
Бърз въпрос: покрай грипната как са прегледите и тоновете в болницата? Има ли някакви ограничения?
Какви ограничения, в петък бях на тонове, добре че отидох към 9:00ч и не чаках много, като излязах имаше 30 човека в коридора за тонове и другите кабинети, добре че Александров веднага ме видя и викна да ги разпише и се изнесохме бързо от болницата, имаше доста кашлящи с маски без...

# 259
Аз също ще слагм маска, последния път една девойка гордо обясняваше колко била болна. Ми да му се не знае, сложи една маска, ние в тоя тесен коридор... ми извинявай и възпитание, и чудо!

# 260
  • София
В смисъл дали от самата болница ограничават прегледите, на други места е така, та затова. Даже в Надежда нещо подобно има

# 261
  • София
В смисъл дали от самата болница ограничават прегледите, на други места е така, та затова. Даже в Надежда нещо подобно има
Май няма никакви ограничения за прегледи, по-скоро има пълна забрана за достъп до родилното от външни лица, без никакви посещения.

# 262
Въпрос към правилите БХС и ранна ФМ в болницата: Ако кръвната проба за БХС се вземе 2 дни преди ФМ, това влияе ли по някакъв начин? ФМ ми е в понеделник сутринта, ако взема в събота има ли значение?

# 263
Аз писах в другата тема, но пак ще повторя - всеха ми кръвта по - рано, като ми казаха да отида седмица преди ФМ.
Аз успях ден преди часа ми за ФМ да отида, бях на работа.

# 264
  • София
Може, и на мен не ми бяха в един ден

# 265
На мен даже две седмици по-рано - така каза д-р Арабаджи, така че явно няма значение 🙂

# 266
Здравейте, момичета Simple Smile връщам се тъкмо от преглед при доктор магунска. Днес влязох в 5та седмица и видяхме плодното сакче. Вероятно още е рано, но ми се иска от сега да реша кой ще ми проследи бременността и къде ще родя виждам, че се предлагат 2 пакета за проследяване на бременността с минимална разлика в цената. Изследванията, които са предвидени в тях достатъчни ли са или се правят и допълнителни?? И каква е цената за раждане по естествен път? На 25 години съм, това ми е първа бременност Simple Smile

# 267
Здравейте, момичета Simple Smile връщам се тъкмо от преглед при доктор магунска. Днес влязох в 5та седмица и видяхме плодното сакче. Вероятно още е рано, но ми се иска от сега да реша кой ще ми проследи бременността и къде ще родя виждам, че се предлагат 2 пакета за проследяване на бременността с минимална разлика в цената. Изследванията, които са предвидени в тях достатъчни ли са или се правят и допълнителни?? И каква е цената за раждане по естествен път? На 25 години съм, това ми е първа бременност Simple Smile

Здравей и честито за малката точица! ❤ Лека бременност и всичко да бъде наред ти желая!
За д-р Магунска съм чувала много хубави отзиви, аз лично се следя при д-р Ганева, но смятам, че на когото и да се спреш - няма да сгрешиш!
Аз лично прецених по съвет на други следили бременностите си в Щерев да не заплащам пакет за проследяване - не смятам, че разликата е съществена...
Раждането - независимо дали нормално или секцио, в момента е 2195 лева за здравноосигурени пациентки. Това включва абсолютно всичко, което се наложи повреме на раждане - включително упойка, присъствие на бащата ако желаете, престой 2 вечери при нормално и 5 вечери при секцио (това е престоят по стандарт) и всичко необходимо за теб и бебето живот и здраве за този период. Когато отиваш към болницата буквално трябва да си вземеш лична карта, бельо и коремче 😊 А, и дрешки за бебчо за изписване 😊 Всичко останало - санитарки материали, превръзки, кърпи, нощници - се осигурява от болницата.
Заплащането на раждането става при изписване, предварително не се заплаща нищо.
За това се сещам, последно бях на ден на отворени врати - тогава обясняват подробно, показват родилното отделение и стаите - можеш да се възползваш да разгледаш и да се запознаеш с обстановката 😊

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 22:01 от Lait

# 268
За отиващите да раждат - вземете си някакви чехли или джапанки. Simple Smile

# 269
За отиващите да раждат - вземете си някакви чехли или джапанки. Simple Smile
А, да, това също - казаха, че дават чехли като в хотел и не е добър вариант като се има предвид, че може да се подхлъзнеш...

Общи условия

Активация на акаунт