" Полицаите от края на града"

• 72 190
  • 513
  •   1
Отговори
# 75
За сега и аз смятам да гледам. Малко тъпичък ми идва на моменти, но го очаквах още като видях Влади Априлов в сценарния екип.  Rolling Eyes Изглежда Геро ще е звездата в това шоу и много се радвам, че Халваджиян даде малко почивка на Рачков, Зуека и Ненчо. За мен най не на място са дъщерята и тъщата на Геро, за която близо час, час и половина се чудих дали му е майка или тъща.  Thinking Геро обаче е страхотен! Много ми е достоверен. Албена и Угрински  също ми харесаха, поне от това което видях досега. "Испанеца" ми е напълно непознат. Досега не съм го гледала никъде и още не мога да реша дали ми харесва или не.
Аз също не съм гледала оригинала.

# 76
тъщата на Геро, за която близо час, час и половина се чудих дали му е майка или тъща.  Thinking

Не му ли е майка? Аз с такова впечатление останах... Thinking Ако е тъща би трябвало да е съпруга на Красимир Ранков в сериала?!

# 77
Майка му е, доколкото разбрах.
Ама не разбрах Ранков как е бил ръст на другия полицай

# 78
И аз разбрах (след известно колебание), че му е майка жената, която явно живее с тях, той няколко пъти я нарече "майко". Такова обръщение е по-скоро нетипично за тъща.

# 79
  • There I was on a July morning
И аз разбрах /след известно чудене/, че му е майка.
Как Ранков е бивш тъст на младия полицай от екипа на Геро? Предполагам, че той е бил във връзка със сестрата на героинята на Стефания Колева.

# 80
  • тук, на мястото си
На кой е бивш тъст, на  Крис Испанеца ли? Затова ли дъщерята на Пацо вика на младия "бивш чичо"? Алекс Раева май е сестрата  на  Стефания.

# 81
На кой е бивш тъст, на  Крис Испанеца ли? Затова ли дъщерята на Пацо вика на младия "бивш чичо"? Алекс Раева май е сестрата  на  Стефания.

Участва ли първата серия, не я забелязах, а уж гледах? Rolling Eyes

# 82
  • There I was on a July morning
Да, на Крис Испанеца е бивш тъст. Не знаех, че Алекс Раева ще бъде сестрата на Стефания.

# 83
https://nova.bg/accents/view/2018/03/10/209427/%D1%81%D1%82%D0%B … 1%8F%D1%82%D0%B0/

Интервюто със Стефания.

Алекс Раева ще играе бившата жена на Крис.

# 84
След толкова реклама очаквах повече от първата серия. Засега не успя да ме грабне особено при наличието на толкова утвърдени имена. Ше видим по-нататък как ще се развива.

# 85
Както казах, гледах ме особено внимателно, но чух, че преди Краси да е ръст на Геро е бил ръст на Испанеца

# 86
  • ENGLAND
До скоро не бях гледала български сериали, сега маправо не мога да спра. А полицаите са толкова смешни и занимателни. Дано така продължават,

# 87
И аз разбрах (след известно колебание), че му е майка жената, която явно живее с тях, той няколко пъти я нарече "майко". Такова обръщение е по-скоро нетипично за тъща.
Да, най-вероятно му е майка, но в такъв случай ни предстои да наблюдаваме едни нетипични отношения между свекърва и снаха.  Mr. Green Някак странно ми изглежда маминка съюзена със снахата срещу горкия Пацо.  Thinking Не знам защо, но останах с впечатлението, че "майката" му е тъща, но е разведена и затова живее с тях, а не с тъста, а Пацо се обръща към нея с "майко" защото е от мъжете, които спят между фикуса и прозореца, за да не му духа на фикуса.  Mr. Green
Признавам си обаче, че не гледах и не слушах много внимателно в самото начало, когато обясняваше кой кой е, а Алекс Раева не съм я видяла изобщо.  newsm78
 Абе аз какво съм гледала въобще?   ooooh! Embarassed

# 88
  • София
Е, тя Алекс Раева не се е появила още.
Майка му е, не тъща. В началото му каза, че приличал на покойния му баща. Но той не е починал, но майка му след като ги е напуснал го наричала така.

# 89
Не знам доколко ще е успешен сериалът , но песничката към него е супер . https://www.youtube.com/watch?v=LPHokOwJ-iM

Общи условия

Активация на акаунт