ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #5 [250]

• 83 787
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Лили, радвам се че се появи. Ти ракия може да имаш достатъчно, но място имаш ли за всички? Joy
няма, нали поясних Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Ох бе, Джадъ, не мой с лошо Innocent Тъкмо си отдъхна за единия и тя налази другия Open Mouth
за другия не ми е дерт Ич,  пребори се с ламя, че тоз призрак ли ще му се опре Smiling ImpSmiling ImpJoyJoyJoy

пончик е в НЙ, къв тийм билдинг JoyJoy
Е па това е най-готиният тийм билдинг - без шефа Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
тц, пончик не дава такива нещаBowtieBowtie  ашк ще да е това Stuck Out Tongue Winking Eye

# 601
  • ... да усещаш мириса на море ...
за другия не ми е дерт Ич,  пребори се с ламя, че тоз призрак ли ще му се опре Smiling ImpSmiling ImpJoyJoyJoy

Ти на коня Animal Horse, ламя Animal Snake ли викаш, или имаш нещо друго предвид? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 602
Ти на коня Animal Horse, ламя Animal Snake ли викаш, или имаш нещо друго предвид? Stuck Out Tongue Winking Eye
тя, тя Trollface

# 603

Ами то това не е призрак, а скелет... Те с бивша Пончикова, голЕма конкуренция ще бИдат

# 604
аз пък не се сетих, че и двамата са клиенти на Пончик JoyJoy ама как пък не писаха поне един път, че е с някоя хубава жена бе JoyJoy все някакви такива .. никакви .. Imp

Според летящите птици и Жижу е бил в същата кръчма Joy аз сонраааааааа ще го коментират Joy
https://twitter.com/ucankuscom/status/956206230841778177

# 605
вярно, беше Жижу, преди седмица JoyJoy

# 606
вярно, беше Жижу, преди седмица JoyJoy

Тц, снощи е бил там. Joy

едни клюкари от днес

много интересни разсъждения Joy за това как уж си с някой, ама не искаш да се показваш с него Trollface

# 607
на всичко друго вярваш, само на мен йОк Smiling ImpSmiling ImpJoyJoy

# 608
на всичко друго вярваш, само на мен йОк Smiling ImpSmiling ImpJoyJoy

ми аз на турските жълтури ако не вЕрвам, на кой? JoyJoy

Горкото Чачи Joy

# 609
горкото бил  JoyJoyJoyJoy
абе доста попадения имат жъртурите Stuck Out Tongue Closed Eyes 

# 610
горкото бил  JoyJoyJoyJoy
абе доста попадения имат жъртурите Stuck Out Tongue Closed Eyes  

да бе, сигурно Joy  налучкват някакви неща. Joy

Горкичкият ми Чачи .. пак го подхванаха жълтурите CryCryCry

ПП Погледнах филмът на Батю - много кървав започва бе Flushed

Искра, сигурна ли си, че си пуснала филма на батЮ? JoyJoy

Последна редакция: ср, 24 яну 2018, 20:54 от Ани (AHИ)

# 611

Ами то това не е призрак, а скелет... Те с бивша Пончикова, голЕма конкуренция ще бИдат

Това девойче добре ли е? Много ми напомня на (Булката Труп) в градски отпуск!!!!!
Няма начин Чачи де е с нея!
И пак ги видели, ама ресим йок!!
Мелиса има ли си гадже? Или да очакваме, като започнат снимката, нова любов 😁😜

# 612
Привет Hug Hug

Галка, Hug Heart Eyes и аз за теб и БатЮ винаги съм насреща Peace Peace Peace

Ренка, Hug Heart Eyes Ани, Hug Heart Eyes прекрасни, благодаря ви за преводите.. Но ще си призная, че на едно място си измислих една реплика, от частта на Ренка Naughty Naughty Naughty

Скрит текст:
Джингьоза казва, че освен картината Хаялет иска да вземе и нещо друго. Говори за някакви подводни държавни граници,/derinlerdeki milli sinirlar/ но се рових, рових за информация, така и нищо не намерих и разбрах.. Та писах документи, застрашаващи националната сигурност..
Кво да правя, я Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

И сега се моля повече да не ми се налага да превеждам нещо с Мерйем Узерли.. Който й е казал на тази жена, че става за актриса, демек голямо зло й причинил. Още от Кралицата нищо не й разбирах какво говори, едва я търпях, сега пак.. Добре, че беше БатЮ. Много готин Wink Wink Wink Wink

Тара, Hug Heart Eyes миличка, за много хора зимно време няма да имам място, но ако Чачко ми гостува лятото, близо до нас има прекрасна горичка, ще си направим палатков лагер. Ти ще отговаряш за информацията, която ни е необходима за случая. Peace Peace

Диди  Hug Heart Eyes и аз отговаряме за готвената храна и алкохола.  Peace Peace
Ренка Hug Heart Eyes и Ани Hug Heart Eyes ще отговарят за координацията и организацията.

Абличка Hug Heart Eyes и Бойчето Hug Heart Eyes за барбекюто.  Peace Peace

Вени  Hug Heart Eyes за тортата и сладкото, че без тях не мога, Чачко също сигурно Laughing Laughing Laughing  

Стели Hug Heart Eyes ще отговаря за топлите напитки..   Peace Миличка, да не забравя да ти благодаря за кафето, което ни слагаш всяка сутрин и за хубавите пожелания Heart Eyes Heart Eyes

Галка Hug Heart Eyes ще отговаря за музиката Peace Peace

Лу  Hug Heart Eyes ще отговаря за снабдяването Peace Peace

Искра Hug Heart Eyes ще ни помага с каквото може на всяка от нас, че за нея не успях да измисля нищо.  Laughing Laughing

А Джадъ...  Джадъ Hug Heart Eyesще следи дали всички изпълняваме задълженията си и ще прави компания на Чачко Party Party Party

Ако има други желаещи да се включат в мероприятието, моля нека да пишат на лични Praynig Praynig
И за тях ще измислим някакви задължения.

Скрит текст:
Искате ли сега някой да ни чете и да каже, че сме се качили на черешата hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

За Чачко и Бестемсу хич биля не се питам дали има нещо между тях или не.. Важното е момчето ни да се чувства добре. Пък дали ще е с някоя леля или млада кльощава мадама, негова му работа.

Галкаааааа, Hug Heart Eyes сладка моя, докато пиша този пост ми отиде времето за 10 минути превод от сериала на бат Ибо ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Хади изчезвам Hug Hug Hug

# 613
Ох бе, Лилиииииииииии Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
аз ти благодаря, че си запълнила огромното количество дупки, които бях оставила. 100 пъти ги връщах някои реплики и нищо не чувах Joy
аааа, аз искам да съм компаньонска на Чачо. Джадъ щяла да води Жижу, да му прави компания на него JoyJoyJoyJoy

За Маша JoyJoy аз й разбирам, сигурно защото говори развален турски Joy и не смятам е по-лоша актриса от някои преФалени JoyJoy с батЮ мисля, че им се получиха нещата. И филма е забавен. Утре ще ще си го пусна на ТВ-то и ще го изгледам със субове Heart Eyes

# 614
Еха, Лили!

Намерила си работа за всички, нищо че Джадъ не нЪ ще ... Sunglasses

пп

Скрит текст:
Не знам дали някой ще си помисли, че сме на черешата, но току виж, разбрали - неразбрали, помислят,
 че Чачи наистина ще идва Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт