Hell’s Kitchen България

• 117 028
  • 901
  •   1
Отговори
# 315
Записвам се при вас.
Разбира се, че ще е режисирано, всички тв формати са.

# 316
  • София
На мен ми хареса епизода, много се забавлявах с В. Ангелов. Участниците още не мога да ги запомня, но мисля че ще е интересно.

# 317
  • ГО
И ние гледахме.

Мен лично Нина не ме дразни. Беше си в правото да каже, че тя е правила яйцата. От къде на къде Гичка ще си предписва заслугите, че и директно като я питаха, пак нямаше доблестта да си признае. Хич не ми хареса тая Гичка. Тъпа и неориентирана. Идея нямам как е попаднала там.

# 318
  • у дома...
Гичка се луташе като свободен атом в кухнята. А и след като се явяваш на кастинг за такова шоу, логично е преди това да си погледнал поне един епизод на оригинала. В сравнение с Гордън Рамзи, Виктор Ангелов е кротък като агънце. В крайна сметка "който го е страх от мечки, не ходи в гората". До колкото знам, в елитните ресторанти "да, шеф" е единственото, което можеш да си позволиш да кажеш, докато не стигнеш на определено ниво в йерархията.

# 319

това вместо запис Simple Smile

# 320
На Гичка задачата ѝ е да се лута като свободен атом из кухнята. Дали отвътре ѝ идва, дали е по сценарий, не знам, според мен и двете. Освен ако не е страхотна актриса, която никога не е помирисвала кухня. Grinning
Мислите ли, че наистина Ангелов не видя кой прави яйцата? Да не говорим и за преиграването с целуването на ръка. За едни яйца, моля ви се.  Laughing

# 321
Ангелов е направо ангел в сравнение с Рамзи. Очаквах повече да им кряска.
Това със събуждането за уроци обаче е наистина гаднично. Хич не се учудвам, че някои с по-лабилни нерви като Божката не издържат.

Гичето е просто....покъртителна. Чак не мога да повярвам, че е истина това Simple Smile)) В комбинация с Нинка, която ми прилича на отличничката-изказвачка на класа, са тандем и половина. На това му се вика работа в екип. Историята им с пошираните яйца бих я кръстила "Прехвалените ЯЙца" . Според мен Ангелов беше наясно кой какво прави, но нарочно искаше да дразни Нина, хвалейки безхаберното Гиченце.

Отборът на мъжете ми е по-приятен сякаш. По-голямата част от жените ми приличат по-скоро на мързеливи повлекани, отколкото на професионални и пъргави кулинарки. Единствено тази с червената коса е приятна за гледане.

# 322
Всичко се движи по сценарий, това със сигурност го знам от познатата, която е вътре. Дори има клауза в договора за 5000 лв. глоба при неспазване. Но на мен все пак Гичка ми изглежда натурална, струва ми се, че наистина си е такова извънземно. 😆

# 323
От промото за следващия епизод, тази Гичка ми напонмни за Луна - Моля другарко, има насилие над мен пред камерите  Mr. Green

# 324
  • ГО
Не знам сценарий ли е, не е ли, но за себе си знам - не мога да работя в такава среда и такъв стрес. Ужасно напрежение! Не е за мен.

# 325
Не гледах целия епизод, но от малкото, което видях не ми хареса! Вероятно има няколко наистина добри професионални готвачи, но само заради тях няма да издържа да гледам панаири! Очаквах да видя всички участници да са на ниво, но в MasterChef има много по-добри такива, без да се водят професионалисти! А за качеството на картината, нямам думи, недопустимо е просто!!

# 326
Не знам сценарий ли е, не е ли, но за себе си знам - не мога да работя в такава среда и такъв стрес. Ужасно напрежение! Не е за мен.
Лош сценарий с още по-лоши актьори. Как само се хилеше оня дето съсипа двата стека по 50 лева парчето, докато Ангелов се правеше на лош... Whistling

# 327
Харесва ми. Не съм гледала оригинала и нямам представа кой кого и дали копира, но много се забавлявах. Тук прочетох, че само в един ден двете кулинарни предавания ще са на гърба едно на друго. това много ме радва, защото харесвам и Мастъра. Ще гледам с интерес.

# 328
  • София
Само аз ли не забелязвам никаква разлика в поведението на Виктор Ангелов в МШ и тук? Същия си като преди.

Още от първия епизод няма как да видим всичко. Участниците постепенно ще се ошлайфат.

Дано само да не го превърнат в кухненски вариант на Биг Брадър, че продуцентите някак си имат такива професионални дефекти.

# 329
Кой е ресторантът на Филип във Варна? Стана ми интересно.

Общи условия

Активация на акаунт