Новогодишна игра на BG-Mamma

• 252 944
  • 9 767
  •   1
Отговори
# 9 585
  • София
И аз печеля стек изворна вода "Бачково".
Мога ли да се откажа от наградата и да я дадете на някой друг?
Работата е там, че минавам много често до един от минералните извори на София и си наливам безплатно и безпроблемно колкото си искам минерална вода, така че, тази награда ми е малко ненужна. А някой друг може би си купува минералната вода и ще се зарадва. Играх в играта заради късметчетата и защото останалите награди биха много ме зарадвали, дори чашата.
Отказвам се от наградата, дайте я на някой друг.
На всички желая много късмет и успехи през Новата година.

# 9 586
Сигурно може. Дай си кода на някой и напиши неговия адрес. На мен ми писаха, че ще доставят всички награди по куриер, дори на живущите в София

# 9 587
  • Down Under
И аз се нареждам сред спечелилите стек минерална вода. Надявах се на друго, но не се оплаквам 😊

# 9 588
И аз печеля стек изворна вода "Бачково".
Мога ли да се откажа от наградата и да я дадете на някой друг?
Работата е там, че минавам много често до един от минералните извори на София и си наливам безплатно и безпроблемно колкото си искам минерална вода, така че, тази награда ми е малко ненужна. А някой друг може би си купува минералната вода и ще се зарадва. Играх в играта заради късметчетата и защото останалите награди биха много ме зарадвали, дори чашата.
Отказвам се от наградата, дайте я на някой друг.
На всички желая много късмет и успехи през Новата година.
Аз много бих се  зарадвала на минерална вода, защото я купувам и от всички награди това би била най-смислената за мен. Но предполагам, че организаторите ще изтеглят друго име от участниците в томболата.

# 9 589
  • Телиш/Плевен
Честито на всички печеливши! Flowers Hibiscus

Много ми харесва тази традиция с късметчетата, дано продължава и занапред. Участвала съм във всички издания на играта, но печеля за пръв път и се радвам много. Наградата ми е комплект Baby Dove. Heart Eyes

Благодаря на организаторите и спонсорите за чудесната игра! Flowers Hibiscus
Мирна, здрава, успешна и щастлива 2018-та година на всички! Flowers Hibiscus

# 9 590
Аз съм извън София и не записах код.
Написах адреса си и изпрати.
Дали ще си получа чашата?

# 9 591
  • Телиш/Плевен
И аз съм извън София, никакъв код не ми е излизал. Само полета за попълване на данни, попълних и изпратих, това беше. Освен да не съм забелязала въпросния код... Thinking

# 9 592
  • Варна
На 90% бях сигурна, че ще спечеля, ама не си видях името в списъка. Нещо шестото ми чувство тук ме подведе Simple Smile

# 9 593
На 90% бях сигурна, че ще спечеля, ама не си видях името в списъка. Нещо шестото ми чувство тук ме подведе Simple Smile
Моят процент беше по-голям дори Joy Някой е имал нужда повече Wink Аз вече спечелих достатчъно Simple Smile

# 9 594
Аз си теглих късметчета, дори незнаех, че е томбола.
Днес получих писмо, че печеля.
Приятна изненада беше, зарадвах се, че аз обикновено нищо не печеля от томболи...
Наградата ми е чадър, тениска и стек вода.
Честито и на другите спечелили!

# 9 595
  • БЪЛГАРИЯ
Много и приятно съм изненадана да видя името си сред спечелилите!
Тръпката е невероятна и дано всеки я изпита!
Благодаря за удоволствието и честито на късметлиите!
На всички желая здрава и успешна година!

# 9 596

Невероятна би била тръпката да спечелиш милион долара от измислена лотария/малко вероятно/, но чак пък да спечелиш чаша или химикалка да е невероятна тръпка.../не, не ми е кисело гроздето, на портокали съм  Mr. Green/

Честито на печелившите. И докато пиете водата, не забравяйте, че оставихте човек жаден.  Laughing Laughing

# 9 597
  • Пловдив
И аз съм сред печелившите. Печеля чадър, тениска и стек вода. Надявах се, но не мислех, че ще спечеля. Благодаря за приятната изненада и за добрите пожелания.

Успех.

# 9 598
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:

Невероятна би била тръпката да спечелиш милион долара от измислена лотария/малко вероятно/, но чак пък да спечелиш чаша или химикалка да е невероятна тръпка.../не, не ми е кисело гроздето, на портокали съм  Mr. Green/

Честито на печелившите
. И докато пиете водата, не забравяйте, че оставихте човек жаден.  Laughing Laughing

що да стоиш жаден?
Наздраве!

# 9 599
  • Бургас
Честито на всички спечелили!

Общи условия

Активация на акаунт