Нашите second hand находки- Тема 39

• 120 835
  • 771
  •   1
Отговори
# 525
Честити придобивки на всички.Аз пак нищо от лова и код за отстъпка няма.Не,че като имах досега ги използвах.Посещавам само манията в халите и нищо не ми харесва.Предполагам сте видели,че от 3ти април ще има нова игра.Какво пък толкова изгодно за нас ще измислят?Нямам големи очаквания.

# 526
  • София
"Сбогом, LOVE за находки!
Днес до 19.59 ч е последният ти шанс да LOVE-уваш модни находки.
Модната игра LOVE за находки спира завинаги, но на нейно място се задава нещо още по-вълнуващо!
Както вече разбра, казваме сбогом на LOVE за находки, но те очакват вълнуващи новини. Ела на сайта на Мания утре, за да надникнеш зад кулисите на горещата модна изненада!"

# 527
  • Карлово
А снимки?

# 528

Много харесах тази чанта, и какво да видя, спечелила съм я. Нямам нито имейл нищо, направо нямам думи, много се радвам. Добре че видях в профила ми. Печалба от последната томбола и то нещо, което супер мног исках. Дано даме е някава малка чантата Simple Smile
Иначе с нетърпение очаквам новата игра

# 529
Здравейте  последните седмици забравям да участвам в Лов на находки...никога не съм печелила само кода си ползвах  .днес мисля да се разходя да си потърся дънки  та ..ако накой има код който няма да ползва ..ще съм много благодарна Kissing Smiling Eyes

# 530
Вчера в Хумана видях, че има -50% на всичко. Ако искамш мини там да погледнеш за дънки

# 531
  • София/Севлиево
Нaмaлениятa в Хумaнa (поне в София) зaпочвaт сегa от понеделник, или инaче кaзaно 4-та седмица. Успешни нaходки желaя на всички.

# 532
Благодаря ви дами имам два кода..
Blush
И през Хумана ще мина .при мен е сложно положението .трябва да голям размер и да се харесам как стоят ..двете  заедно трудно ми се получава Yum

# 533
Нaмaлениятa в Хумaнa (поне в София) зaпочвaт сегa от понеделник, или инaче кaзaно 4-та седмица.
Е, аз вчера бях в Хумана до СУ и си имаше -50% Wink

# 534

Някой ако си хареса този пуловер от Лова да ми пише на лично за код, размер S от Мания Пловдив Централна Поща, струва 5.25 Yum

# 535

Благодаря ви за кода.това са дънките двата чивта са 14 лв

# 536
От последният лов на Мания:

# 537
Честито! Аз пак код за намаление спечелих Mr. Green

# 538
Вчера ходих в Мания, отдавна не бях ходила. Застреляха ме с цени и качество. Нищо не ми хареса Sad
Сега търся календара с цени на Хумана в Русе.

# 539
  • Пловдив
Здравейте пловдивчанки.Вчера минахме с колата по П.Д.Петков и видях надпис Хумана.Къде точно е магазина и как са цените.Има ли детски якета ?

Общи условия

Активация на акаунт