Перилни препарати и омекотители – 50

• 72 935
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Аз да похваля новата “Тема" , прах за бяло. Изпра перфектно работното облекло, което беше с петънца кръв. Доволна съм. Peace
Може ли снимка ?

# 391
Сега говорих с приятелка, която ми потвърди, че прах ТЕМА е спрян поради лоши резултати и нуждата от фокусиране към Савекс.
И кратък коментар. Да съсипеш 20-годишна марка заради един боклук, който дори аромат не оставя, нищо, че това е черешката на тортата в рекламите му, е тъпотия до шия. Фикосота вече нямат прах за пране, който да си заслужава да се купи, камо ли да се ползва (това важи и за Тео бебе след промяната на формулата му в началото на годината).

Последна редакция: ср, 17 яну 2018, 12:46 от Guess Who

# 392
........българска му работа..........

Народът няма пари и се хвърля на евтиното. Като Савекс. Явно това е причината......

# 393
# 394
Вече няма да има ТЕМА?

# 395
Аз не казвам да няма Савекс. Нека си го има за който там си го купува.
Чак пък ужас не е – поредната отпаднала марка, обаче ми е мъчно, защото преди доста години с много мили колеги и приятели съм участвала в разработките на Тема и беше един абсолютно конкурентен и качествен прах, който беше постепенно съсипан и накрая спрян. Ама Фикосота си губят клиентите, не аз, какво ме интересува.

# 396
Е, жалко за "Тема", тъкмо го преоткрих. Sad Не разбирам за какви лоши резултати става въпрос, прахът за бяло, на 60 градуса, програма за памук изпра перфектно работното облекло, точно както Ариел и Денкмит.  Peace
Благодаря, Гес, ще се запася с прах.  bouquet Новата опаковка е произведена през май 2017, така че е съвсем пресен.

Снимка на новия прах Тема Гес публикува в началото на темата. Peace
п.п. Да се коригирам. Снимката е в предишната тема, на стр.37, пост 547 на Гес.  Peace

Последна редакция: ср, 17 яну 2018, 14:12 от Fortuna

# 397
Лоши резултати от продажби....така го разбирам аз. демек - не се купува, както им се иска, и не генерират печалба.

# 398
  • София
Логично е да не им вървят печалбите. Световните гиганти много свалиха цените - Ариел,  Персил,  Омо,  почти постоянно ги има някъде на промоция до към 7 лв. Българинът ще купи българско само ако е на половината цена. А и при тая агресивна реклама на Савекса...
Но да останат пък само с една марка прах е супер тъпо.
По-добре да й сменят имато на Тема-та и да я пуснат в нова опаковка. С повечко реклама.

# 399
А какво Ви е мнението за Lenor на прах в кутии?

В Темакс видях този: ,
но не съм го пробвала.
Не се хабете за този, не си заслужава.

# 400
  • На изток от Ада
Тема твчна за бяло и за цветно годна до края на октомври има в ДМ на за 3.99

# 401
  • оттам, откъдето започва България
До края на октомври 2018 г. ли?

Тази вечер минах през БулМаг. Не съм впечатлена от аромата на коментирания омекотител Семана с чай. Не е лош, но не е моят аромат.
Може пък на изсъхнало пране да е по-добре.

# 402
  • На изток от Ада
Гледайте срока отзад на шишето . Има до края на март ,август, октомври ъази година това са старата версия. Новата е до 10.08 2019г. Взех една от новите пак за 4 лв

# 403
Този ДенкМит някога намаляват ли му цената?Не знам от колко месеца го купувам и все си е на 5.99.
Обаче няма по-добър :*

# 404
Този ДенкМит някога намаляват ли му цената?Не знам от колко месеца го купувам и все си е на 5.99.
Обаче няма по-добър :*
Какъв цвят е опаковката? Днес гледах в dm и цената беше 10,99 лв. (за бяло).

Общи условия

Активация на акаунт