Либидото... на омъжена жена

• 124 336
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 705
И понеже имам горчив опит, оттук нататък ще гледам да ги превърна в самовлюбени принцеси, които само да се изсмеят пред перспективата да перат чорапите на муньо.
Нали четете приказки? Та от там се знае, че точно най-самовлюбените ги женят я за някой свинар, просяк с гърбица или ако има шанс за превъзпитание и да си хванат принц, то първо някой конник трябва да им стъпче грънците и да им се изранят ръцете от плетене на кошници. И гледай да ги подплатиш с по половин царство всяка, че поне да имат шанс за Иванушка Глупака, понеже жена тип самовлюбена принцеса е най-малко желаната партньорка в очите на един свестен мъж, от принцеси са привлечени единствено мъжете тип слуга, които иначе наричаме Мунчовци, та успех ти пожелавам в начинанието Wink

# 706
  • София
Мъжете тип слуга биха били направо джакпот в такава ситуация, по-опасните са мъжете тип лошо момче, които мнооого добре им играят по струнките и им влизат под кожата на самовлюбените принцеси. От тези мен най ме е страх за дъщеря ми, затова никаква самовлюбена принцеса няма да създавам, ами здравомислеща жена, която да може да се погрижи добре за себе си, ако ситуацията го налага.

# 707
Важното е да си гледат рахата и да не се впрягат много, щото то женската работа няма край. Има моменти, в които е много неприятно да имаш от вида мъже, изискващи обслужване. Та така, по-добре принцеса и да я поочука животът, отколкото да е готова веднага да се втурва в обслужване и слугинаж по отношение на мъжа.

# 708
Да, момичетата трябва да ги научим да бъдат реалистки.

Отделно за нищо на света да не се навиват да живеят заедно с родата на мъжа си, че оттам също почват гарантирани злини. Да не чувам за "отделен етаж" и други такива.

# 709
От тези мен най ме е страх за дъщеря ми, затова никаква самовлюбена принцеса няма да създавам, ами здравомислеща жена, която да може да се погрижи добре за себе си, ако ситуацията го налага.

И много правилно, защото в 21-ви век принцесите са най-ниско в хранителната верига, нито някой се впечатлява от тях, нито пък ги иска дългосрочно, ако са хубавки - може за забавление, колкото да си поиграеш с нова играчка и после да ѝ самажеш психиката на нахаканата фръцла. А ако принцеската е и грозничка, то тогава наистина имаме много жалка картинка, защото ако все пак има момичета, на които понякога им се прощават капризите и цупните, то това са брилянтните красавици, на останалите никой не им цепи басмата - ще се юркат и стараят, защото рицари не останаха, това е положението. И да не забравяме, че каквото повикало, такова се обадило, така че за да имат децата ни свестни партньори, първо те трябва да бъдат свестни хора, с хитринки от родата само автоголове ще си вкарваш.

# 710
Може би не се изразих правилно. Принцеси няма как да станат, има прекалено много натрупвания на умствен багаж на генетично ниво, а за принцеса трябва малко безмозъчност. Обаче могат да станат от тия жени, които са научени да гледат себе си и да не се постилат като изтривалка.

Абе обичайните неща- време за себе си, за четене, писане, без натиск да се променя и от човек да става някаква домакиня, дето се върти на пета.

# 711
Сирен, коя от нашите дъщери я виждаш да стане пепеляшка и домакиня? Те отсега се изхитриха и се скатават, та до 20 съвсем ще нахитреят мисля.

# 712
Абе де да знам, жените са странни създания, за мъж може да си преобърнат настройките. Там трябва да се внимава- да им се обясни, че това е мъж, не Господ.

# 713
Горките мъже с такива принцеси до себе си - обикновено тъпички, бездетни, без никакви интереси и работа, породено от първата им характеристика. Па ако не са и убави, не стават и за забавление, както вика Янчек.

# 714
Аз пък точно обратното виждам на това , което вижда Янечек.
Няма вече глупави жени да прислугват , поднасят кафе и пантофи на мъжа. Включително и балканки, дори и туркините натам вървят. Всяка жена се блазни от идеята да се развива и последна грижа й е да се доказва на някой си каква домакиня е. В резултат мъжете повече искат сериозни връзки , мъжете повече се натягат да стават бащи , да свиват семейства и т.н.
Не знам каква е тази среда, в която има толкова много изтривалки, които са готови да прислужват на някое момче (даже на опашки се редяли?!), щото му е златен , сигурно... аз такива наблюдения нямам.

# 715
Предполагам става въпрос за малките градове.

# 716
...
Не знам каква е тази среда, в която има толкова много изтривалки, които са готови да прислужват на някое момче (даже на опашки се редяли?!), щото му е златен , сигурно... аз такива наблюдения нямам.

разбира се , че са пълни глупости.

# 717
Или такива дето са хванали последния влак и знаят, че следващ няма да има.

# 718
Не е така, има си добри и нормални момичета, които си следват висше, но мечтаят за бяла рокля и бебета. Точно те трябва да бъдат предпазени да не скочат директно в трапа само защото е покрит с малко шума отгоре.

Не е трудно да бъде прилъгана да домакинства млада глупава девойка, ако ще и да е мега красавица. Всичко е до характер.

# 719
...

Не е трудно да бъде прилъгана да домакинства млада глупава девойка, ако ще и да е мега красавица. Всичко е до характер.
Я си представи един хубав и уютен собствен дом, хоби, библиотека, приятели, роднини, възможности, които можеш да използваш  , деца и разкошен съпруг ... ами и да реши жената да домакинства и да си гледа живота и спокойствието кое му е лошото и заробващото?

Общи условия

Активация на акаунт