Либидото... на омъжена жена

• 124 303
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 780
Жалко, че чак така ги усещаш нещата. На мъжа ти явно не му трябват тия стимули и наистина забравя или не се усеща, че за теб са важни.

# 781
  • град-държава
Честно, за мен е потресаваща дълбочината на отношението по въпроса  в темата на повечето участващи. Клише до клише, да не споменавам емоционалното ниво..

# 782
Все пак не сме експерти, всеки пиша каквото му хрумне Simple Smile

# 783
Целият живот е клише и нещата се повтарят.
Нормално е да има брой мнения, колкото и участниците в дискусията, това е форум, не конференция на психолозите или на Фройд.

# 784
Интересното е, че около мен повечето случаи на раздели са, че жената започнала да се чувства недооценна и нито един случай, на мъж да се почуствал по този начин Simple Smile 
Което си е логично де, обикновенно комплименти се правят на жените, ние мъжете обикновенно не получаваме Simple Smile

# 785
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Но, пак обикновено, защото преди това, мъжът се е почувствал недооценен и си е намерил друга, която да го цени поне от време на време....

# 786
Точно. Аз си имам една такава стратегия - хваля мъжа ми колкото мога по-често - когато измие чиниите или просне прането вместо мен, възхищавам му се, когато ми покаже някое умение, което владее по-добре от мен или на математическия му ум, за секса да не говорим ...абе винаги се намира за какво да има да похвалиш мъжа си. И той си се кефи и си му личи.

# 787
  • Canada
Радос, не мога да ти дам точни срокове. Опитай и ще видиш. А това, че мъжът ти забравя не е от незаинтересованост. Много мъже са така, но и безкрайното юркане и натякване не е добра стратегия. Отнасяй се с него така, както би искала той да се отнася с теб. Ето госпожа Вейдър нагледно е обяснила как се прави Simple Smile

# 788
Когато една жена има самочувствие, грижи се за себе си, спортува, храни се задравословно и се харесва, тогава тя има либидо. Ако и мъжът й забелязва и отразява това с думи и действия, то тогава либидото няма спирачки!

# 789
Има и нещо друго - до голяма степен си е до характер и на двамата и до колко характерите са близки - аз например никога не съм се дразнила от чорап извън коша за пране, тениска на леглото или гащи на полилея (образно казано Grinning ). За мен няма никаква драма да хвана нещото и да го сложа в коша (все пак той има капак - твърде сложно Grin ). Мъжът ми също не се дразни, че тук има неизмита чиния или че не съм изгладила точно светлосинята риза. Просто и двамата сме drama-free за много неща и много спокойно се живее така.

# 790
  • пловдив
Има и нещо друго - до голяма степен си е до характер и на двамата и до колко характерите са близки - аз например никога не съм се дразнила от чорап извън коша за пране, тениска на леглото или гащи на полилея (образно казано Grinning ). За мен няма никаква драма да хвана нещото и да го сложа в коша (все пак той има капак - твърде сложно Grin ). Мъжът ми също не се дразни, че тук има неизмита чиния или че не съм изгладила точно светлосинята риза. Просто и двамата сме drama-free за много неща и много спокойно се живее така.

това е най-добрият начин на живот. Има толкова по-важни неща от чорап на пода и от чиния в мивката...на толкова хора го обяснявам и чак не мога да повярвам, че има хора за които това е от такова значение. Живее се много по-щастливо....

# 791
Вейдър, ти си от редките жени, които гладят ризи на мъжете си. Не останаха такива жени вече Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Даже и тениска няма коя да ти изглади, за това мъжете се научихме дс глсдим или просто си ходим смачкани Simple Smile А има и друго... Мъжете с кореми опъват тениските и няма нужда от гладене Simple Smile

# 792
  • София
Точно. Аз си имам една такава стратегия - хваля мъжа ми колкото мога по-често - когато измие чиниите или просне прането вместо мен, възхищавам му се, когато ми покаже някое умение, което владее по-добре от мен или на математическия му ум, за секса да не говорим ...абе винаги се намира за какво да има да похвалиш мъжа си. И той си се кефи и си му личи.

Това хубаво, но много мъже свикват на похвалите и почват да ги приемат като задължителен атрибут на обожанието женско, като съвсем не смятат за нужно да отвърнат със същото.
И пак наникъде.
Ако решиш да дадеш заден и да не се пънеш да го ухажваш, почва да се оплаква, че не му обръщаш внимание. Mr. Green

# 793
Вероятно е така, но то си е до човек. Аз смятам, че и двамата сме възпитани да оценяваме другия и на грижата да отвръщаме с грижа. Иначе светът е шарен и хора всякакви.
Много съм далеч от мисълта, че го "ухажвам". Просто не оставям това, което прави за мен и за дома, да остане незабелязано. Получавам същото от другата страна. Ако нещо някой от нас двамата не го кефи, разбираме се на момента с две приказки, и пак няма драма.

# 794
Вероятно е така, но то си е до човек. Аз смятам, че и двамата сме възпитани да оценяваме другия и на грижата да отвръщаме с грижа. Иначе светът е шарен и хора всякакви.
Много съм далеч от мисълта, че го "ухажвам". Просто не оставям това, което прави за мен и за дома, да остане незабелязано. Получавам същото от другата страна. Ако нещо някой от нас двамата не го кефи, разбираме се на момента с две приказки, и пак няма драма.
Така, така... ама всичкото това ни го разказваш след колко месеца брак беше - 3м.?
Няма да питам след 30 години, само за след 13 ще питам - ако има още 2-3 човечета вкъщи които също така да нямат драма да са си оставили чорапите/учебниците/чиниите/тениските/... ключовете/шапките... където им дошло, дали ще има къде да стъпиш и дали ще можеш "да оценяваш другия", докато те "оценяват" многократни разнотипни "мамо, мамооооо... отговори ми дееееее!" и как точно ще забелязваш "което прави за мен и за дома" и кога ще имаш време да го "отбелязваш".
Та във всичките тези битовизми, простичкото и работещо е всеки да въвежда малко ред, ей така между другото и ако има нещо да казва, да го каже, не да "намила" и "опява" с дни.
А ако чакаме да ни дойде и на двамата "отключен" и вдъхновен момент за секс, то просто няма да стане. Гушкаме си се, единия се "закача", ако дойде вдъхновение, супер, ако не... заспиваме си и така. Може и да е 6 пъти в седмицата, може и един да е, както дойде! Не винаги можем да си кажем задължително нещо хубаво, да се ухажваме... Важното е да не си лягаме сърдити, обидени.. натоварени от негативни думи и действия...

Общи условия

Активация на акаунт