Сватба 2018 - IV-та част

• 46 907
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • WonderLand
Теодора, точно Амбелино беше сладкарницата, но щом препоръчваш и Колаков ще проверя, Нико също. Искам тортата да е вкусна, лека и бюджетна. Щом препоръчвате ще се пробва Grinning

aDaMaNt^ кажи какво точно те интересува и ще споделя. За нас това беше първото място което проверихме, наши познати го препоръчаха, и веднага се свързах с управителката. Тя е много любезна и отговорно прие нас и нашите 100000 малоумни въпроса. Цените пък са двойно по-добри от това което е в София  (около 60лв на човек нощувка + куверт). Ресторанта е много хубав и просторен, имат тераса към него. Всичко е чисто и наскоро реновирано. Откъм меню са доста гъвкави и ни дадоха свобода да внесем каквото и колкото си искаме в ресторанта без такса. Стаите на хотела пък са просторни, хубави и чисти. Каквото те интересува питай, само дано не излезе като реклама.

# 481
Благодаря момичета💐

# 482
Здравейте! Може ли да ми препоръчате жени фотографи за град София?
И дали всички предлагат само пълно заснемане на сватбата или може само за няколко часа- за ритуалите и началото на ресторанта?

# 483
Ще имате ли welcome drink?🍸 Какво ще се предлага на гостите?
Аз съм харесала това. Изглежда ми много готино.

# 484
Теодора, точно Амбелино беше сладкарницата, но щом препоръчваш и Колаков ще проверя, Нико също. Искам тортата да е вкусна, лека и бюджетна. Щом препоръчвате ще се пробва Grinning

aDaMaNt^ кажи какво точно те интересува и ще споделя. За нас това беше първото място което проверихме, наши познати го препоръчаха, и веднага се свързах с управителката. Тя е много любезна и отговорно прие нас и нашите 100000 малоумни въпроса. Цените пък са двойно по-добри от това което е в София  (около 60лв на човек нощувка + куверт). Ресторанта е много хубав и просторен, имат тераса към него. Всичко е чисто и наскоро реновирано. Откъм меню са доста гъвкави и ни дадоха свобода да внесем каквото и колкото си искаме в ресторанта без такса. Стаите на хотела пък са просторни, хубави и чисти. Каквото те интересува питай, само дано не излезе като реклама.
Благодаря за инфото. Интересуваше ме сладкарницата Simple Smile Ние вече имаме място, само дето като те чета почвам да съжалявам, че не отидохме да видим и там.

# 485

На Амебелино са им много сухи тортите.Никото са хубави малко тежки ми идват на мен и са по скъпи аз също мислих от тях да поръчвам но се спрях на Колаков по леки са им тортите.Майка като пита за сватбена торта каза че към 180лв. излиза завдно с тази на кумата

# 486
  • София, България
Дали не мога да си поръчам от вашите сладкарници и да ми докарат до София Joy Joy Joy

Те така или иначе торти Чочко ги правели и карали от Петрич (или някой друг град беше... не помня вече) Grinning

# 487
На мен ми писаха тази вечер, че са ми готови поканите, кутията за пари и книгата за пожелания. Ще ми ги изпратят във вторник, тъй като утре почиват, и ще са при мен в сряда. Нямам търпение! Simple Smile

# 488
Ще чакаме да споделиш Hug за тортите и аз бих искала да поръчам какви са тия парчета до 2 лв . Звучи страхотно и почти не реално за София.  Тук за всякакви такива поводи са надути цените за всичко .  За  welcome drink от ресторанта предлагат по чаша бяло вино или шампанско едно от двете беше и аз ще си поръчам допълнително плодове

# 489
  • WonderLand
Момичета, в сладкарница Малинка в София тортите са много хубави и не са скъпи. Около 1.50 е най-скъпото парче торта. Виждала съм и сватбени фигурки от фондан, та предполгам правят и сватбени торти.

# 490
Часът е 2.26,имам изпити на 16 и на 18,ноооо явно това ми действа творчески Grinning Цял ден си пиша с разни хора за покани и тейбъл нещата и като ми кажат цени ми се плаче....И се мотивирах,изтеглих си програмата,която едно момиче беше написало в ФБ,че е ползвала за покани и 4 часа мъки,гледане на клипчета и опити ..Та вече,в 2.28 часа мога да се похваля с готова покана Grinning Heart /feeling proud / Даже си принтирах една,цветовете ми излязоха малко по-бледи,но предполагам,че това е от принтера и ще пробвам в копирен център.Много се развълнувах като видях всъщност колко лесно става и как просто трябва да ти се занимава и нямам търпение да отида до Слънчоглед и да си накупя необходимите неща и да ,,сглобя'' цялата покана Grinning Трябва да си лягам,но само си мисля как ще направя табелки с имената,номерата на масите и менютата Grinning

# 491
Патенце, благодаря ти за този късен пост, сега съм по-спокойна, че не съм единствената (полу)откачена булка, която също по нощите гледа тейбъл картички и разни други неща, заради които никой мъж не се би лишил от сън. Grinning Поздравления за труда ти! И успех на изпитите! Simple Smile

Ако на някого е от полза, хвърлила съм око на тия тейбъл картички в алиекпрес:

# 492
Момичета знаете ли къде можем да се запишем на уроци по танци? Искаме за танца да имаме хореография и да научим няколко хора, защотото и двамата сме с два леви крака Joy Предполагам, че ще искаме уроците да са индивидуални, т.е. да няма други хора, все пак вниманието трябва да е в/у нас, а и сме си малко срамежливи 😂😳. По-принцип ще се радваме да е в нашия град (Търговище), но може и в околните градове.

А относно тейбълките мисля само да сложа на чашите за украса, защото е красиво и не са скъпи и всеки сам да избере къде да седне (само ще бъде посочена масата, на която трябва да седне човекът). Нещо като на снимката.

Последна редакция: пн, 15 яну 2018, 05:17 от Х. Христова

# 493
Леле, момичета, какво правите вие, какви са тези среднощни тревоги... аз преди 30 мин станах за работа и сега пия кафе и се разбуждам и се мъча да открия позитивни мисли като за понеделник Grinning

Патенце, поздравления за поканата! Аз също правих разни опити, но явно не съм била достатъчно упорита, та си направих само тейбъл картички с имената на гостите и номерата на масите.
Ще ви покажа поканите в сряда, а също така се надявам тази седмица да успея да се сдобия и с бокал, и със свещи за кумовете, та и тях ще покажа. Simple Smile

# 494
Всички ли ще правите църковен брак? Задължително ли е👰🏼?
Ние не сме чак толкова вярващи, но сме си кръстени и т.н. Май става модерно така като гледам 😀. Вчера си говорихме и може би ще имаме малка торта за разрязване, а за десерт крем брюле със сладко от боровинки (предлага се в ресторанта, който съм си харесала 😍

Общи условия

Активация на акаунт