Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 251
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 5 985
За любителките на ГОТ. 14 април, догодина.
Уф, още много.

Скрит текст:

# 5 986
  • Sofia
Продължавам да се ослушвам и да се чудя какво да поръчам...ред е на ММ,който упорито ми отказва да му поръчвам обувки  Crossing Arms.Той шИ ми каже. Уж се научи да не възразява на жената,ама от време-навреме се изкушава  Mr. Green
Снощи му приготвих 4 яйца,бъркани,без мазнина,само с подправки и сирене.Боднах и аз от тях.Ми,такива са ни порциите на нас.Като сервирам и голяма купа салата от зелении-рукола,айсберг..,сиренца и мезелъци...а и 2 бут.вино,че то от'де място за всичко.

# 5 987
  • София
Ей, един път да ядем, колкото Дженини.  С 4 яйца и салата и у нас се наяждаме, даже без мезелъци и вино. Аз и милото де, без офспринга.

Пффффффф, април 2019....Я камилата, я камиларя...Тия хора нямат сърце!

Ужасно ми се губят постове. Сега случайно мръднах назад нещо да дочета и видях постове, който преди малко ги нямаше със сигурност- на Вили, на Жаки...

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 15:39 от belinda

# 5 988
  • постоянно
Белинде, и аз тъкмо това си мислех . 4 яйца си е баш порция , аз даже по 3 правя. Joy

А във виното що калории има , оф мале 2 бутилки ......

# 5 989
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Жаки, реабилитирани са яйцата по отношение на холестерола. По отношение на проблемите със жлъчката нещата не са се променили - трябва да се внимава. Иначе, да, те са идеалният хранителен продукт, изключително полезни.

# 5 990
Ола дружина, какво виждат очите ми, темата уручасана. Бързо всички да се оправят, а децата да си оправят бързо допълнителните  домашни и да свършва чернат серия.

На Жаки и Джена, нищо не мога да отчета. Вчера през деня имах амбициозна програма да стигна до фитнеса да изкарам един степ клас, обаче се събудих на дивана след като класа беше свършил  Joy та така с моята амбициозна спортна програма Joy Довечера ще карам детето на спорт и аз ще дам фира пак. За успокоение на съвестта направих 2 серии Актив 5.

Сега понеже съм добра ще ви споделя едни плнкове, даже броят вместо вас https://youtu.be/FXDWtYsu1dQ  

# 5 991
  • Бургас
Браво, Вили, за добрите новини! Знаехме си ние, че ще са такива.

Всички болни да се похвалят скоро и те!

Алечка, на същия хал съм. Веднъж на високосна ни се случва внос от Турция и баш сега, в последния ден преди пререгистрацията, чакаме стока. Подлудих шофьора да го питам по кои ширини е. Засега има надежда.

Честит рожден ден на мъжа на Тарти! Да е здрав и да си го глезите!

# 5 992
  • На брега на реката
Тарти, честит да е ТМ. Здрав, щастлив и все така да ви обича и да ви слуша. Весел празник!

Вили, много се радвам за теб. Ха дано вече се види светлина в тунела и да се махат болежките. Аз, другия месец съм на преглед за жлезата и се надявам всичко да е наред.

За яйчица говорите.  Laughing  У нас са много на почит и двамата с ММ си хапваме по 4-5 бр. на ядене. Е, не ядем всеки ден де, но сравнително често. Когато бях малка, моята прабаба ми правеше една попарка с яйце, много я обичах.  Наскоро се бях присетила за тази попара и си я направих. Ми вкусно ми беше, за малко се почувствах пак дете.  Heart Eyes

# 5 993
Вили, браво, радвам се за резултата.

Хър, ами някак не си представям глава целина сурова да ям, обичам зелената.

Джено, само с теб сме май ларж към мързела на децата. Твоето поне наследствен бизнес ще има, а моето, ако не се стегне не знам.

За яйцата съм също на мнението на Жаки. Никога не са ми правили проблем с жлъчкатаНо трябва да се отчита и, че хората различно реагират различно на определени храни. Много е индивидуално това с диетите. На мен яйцата и мазнотиите ми влияят добре, но пустата любов към тестото ме побърква.

# 5 994
Тарталета, жив и здрав да ти е рожденика. Simple Smile

Яйца повече от 3бр на омлет не мога да изям, ако са варени - 2бр.
Децата и по 1яйце не изяждат, освен ако не са на омлет, тогава им го разделям на 2.

Поръчахме на майка ми глюкомер, почва се тестването, дано утре пристигне.

Аз ще ходя за нови очила, искаше ми се да има някой с мен, че да ме види...ама ще разчитам на дамите от оптиката. (без лещите нищо не виждам, а заради прегледа не съм с тях).

# 5 995
Селесте, аз изност тия дни ще правя ама... Дано да стане.

Sesylle, аз така си избирах очила сама - без лещи. Пращах селфита на момичетата, докато не ме светнаха, че нищо не се вижда като хората по симките и да вземам там нещо да приключвам Grinning Aма аз съм с -5.5 така че разбираемо Grinning Хубави са ми все пак де, бучнах си огледалото в носа и ги купих.

Честито ми, и температура завъдих...

# 5 996
Алечка, ти си добре, аз съм с -9. Simple Smile

# 5 997
Али, надявам се си отишла на лекар. И ти и другите болни следете се и внимавайте за усложнения.

Отивам да спя и да хъркам на кучето. То милото не хърка и само веднъж съм я усещала да пръцне Simple Smile. Аз съм хъркащата в нашата двойка, но тя поне не ме записва Simple Smile.

# 5 998
  • Ямбол
Али, отивай на лекар. И Акаша също. Наистина е гаден този грип. Аз ходих днес - грип имам. Сега се подготвям психически да си изпия тамифлуто, което ми изписаха. Помня преди 3-4 години доста гадно ми понесе първите хапчета. Като легна не мога да стана, като стана ходя като в транс. Но имам поръчка супа, ще я направя и се тръшкам в леглото.

Тарти, да ти е здрав мистър Тарт. Хубави хора са водолеите, нали.

# 5 999
А, аз последно ходих на преглед без лещи, веднага след това си ги сложих и така си избрах очилата, иначе никакъв шанс, аз съм -6.

Общи условия

Активация на акаунт