Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 847
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 530
От разказа на свидетеля се изясняват доста наща. Човекът ми се видя направо съсипан - ден след убийството са се видели за последно със заподозрения!

# 1 531
 Очевидно се е държал като отчаян тийнейджър след раздялата

# 1 532
  • out of space
Нещо не мога да разбера от изявлението на полицая по НТВ. Самоубил се е ок. Вероятно с пистолет Берета, ок. Не знае какъв е калибърът?!?!?!
Е, нали човек като се самоубие (със заглушител) се предполага, че пистолета е в близост до самоубилия се?!

Как така не знае с какъв калибър и какъв е пистолета?!

# 1 533
Ще правят експертизи сега

# 1 534
Термо камерите едва ли хващат вътре в сградите.
Права си, трудно инфрачервената светлина ще премине през масивна сграда дори и различавайки някакви обекти.

Редакция: Повече не смятам да чета за този случай статии, този цирк съм го виждала вече. Свидетелите са много изтормозени, нали?!? А кой ще потвърди за легиона - ей тва вече ми е свръх интересно? Ако може и цифрите да му кажат, че те там нямат имена, ама и не се изнася много информация де. Смешна и жалка работа е това. Сигурно истинските полицаи искат да си заровят някъде надълбоко главата от срам в момента.

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 19:17 от icey

# 1 535
Не знам ... чудя се дали наистина е имало такава връзка. Или е било само от негова страна. Може да й е досаждал. На 26.12. тя публикува, че е в съвместно съжителство с Неделчо. Сякаш е искала да му напомни, че си има мъж. Полицията трябва да е намерила нещо в телефони, компютри, което да докаже връзката им. На предния брифинг първо казаха, че са имали интимна връзка. Към края на брифинга обаче споменаха, че не са сигурни точно за какви отношения става въпрос.
Сякаш не мога да повярвам, че жена може да има връзка с такъв рецидивист като Росен. И как са се познавали от 10 години пък ималш връзка през последните 6 месица. Не че е невъзможно де, но всичко ми е много странно.

# 1 536
Мисля,че утре ще се даде повече информация.

# 1 537
Друг детайл от разговорът с работодателя ми направи впечатление
Росен ходил пеша по 20 км до работата, т.е. не е в Луково, как онзи е разбрал къде точно живее, че да го издаде? Ходел му е на гости?

# 1 538
по коя телевизия е това?? по коя телевизия говори колегата на Росен? на мен ми е много странно защо той си е играел да я крие в кладенец и тн, ако ще се самобива? и защо не са го намерили веднага, той се е укривал на 500 метра от другата вила, в която е резидирал ...как може кучетата да не го надушат, нали бяха надушили кети на 2 километра?

# 1 539
По БТВ го даваха този, утре ще дават по-дълго интервю в Тази сутрин

# 1 540
От разказа на свидетеля се изясняват доста наща. Човекът ми се видя направо съсипан - ден след убийството са се видели за последно със заподозрения!

моля те кажи коя медия е? мерси!

# 1 541
А може просто Кети да го е съжалявала и да му е помагала, а той да си е въобразявал, че имат връзка. Има такива мъже... Но това се доказва много лесно от кореспонденцията им по телефона или интернет... Или даже да са имали връзка, тя е решила да прекратят, а той се е самозабравил... Но за първи път "отхвърлен" мъж избива невинни жертви...
Свидетеля казал, че Росен е носел оръжие постоянно. Това не е ли странно, кой ходи на работа с пистолет и го показва на ляво и на дясно... Пък и защо никой не се е почудил нормално ли е това и да съобщи на полицията, все пак не е полицай да има разрешително...

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 19:25 от lunna pateka

# 1 542
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Идентифициран ли е трупът в реката?

# 1 543
Тоя Росен можеше да се гръмне веднага след убийството, той е наясно какво го чака. Хич не звучи версията, не знам издиша ли, не всичко все пак ни е известно. Peace

# 1 544
В България много хора ходят с оръжие и това е легално...не е нужно да си полицай. а свидетелят къде му е колега? тоест какво е работил Росен? нямам възможност да гледам телевизия.

Общи условия

Активация на акаунт