Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 379
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 430
Благодаря за превода в ефир, че и аз не мога да гледам на живо!

# 2 431
Мотив - Росен е искал от Кети информация за къщите, които тя е чистила с цел кражба.

# 2 432
мали сигурно сипват здравата помийка на тая пресконференция хахаха смех Laughing

# 2 433
Всички в семейството знаели за връзката на Кети.

Сравнителния материал за ДНК имали от предната му арест.

# 2 434
  • Street of Dreams
Този твърди, че не я обичал Кети(било му за богатите къщи) , а шефа му каза, че само за нея говорел и мноого я обичал...

# 2 435
ДНК експертизата била направена бързо, защото било приоритетна задача и е работил целия експертен състав. От 2007 г. са имали негови отпечатъци и ДНК в базата данни. 48 часа били достатъчни за анализа. Първо е убил Кети на 31 срещу 1, след 19.30ч. , в района около къщата, където е живеела. Излязла е на разходка с кучето, около 23 ч. е убита. Другите убийства са направени от 23 до полунощ.

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 16:04 от Шушон

# 2 436
Не мога да повярвам че в цялата държава и мафия няма един човек, способен за една седмица да сглоби правдоподобна версия.
Да, вярно всичко е било за отвличане на вниманието. Ама на драгия зрител. Сега се изтъпанчиха с още по-безумен мотив, но вече нали на всички въпроси е отговорено, айде, чао, семейство, чао, боклук.

# 2 437
и аз. но от друга гледна точка не е толкова лесно да се лъже колкото изглежда.

# 2 438
mnogo mi e machno за КЕти...този Росен е такъв гнусар...ето потвърждава се народната мъдрост "Няма ненаказано добро". И защо ги е избил, защото не са му позволили да обере къщите?

Аз съм сигурна, че този маргинал е участвал в кражби неведнъж, просто не е бил залавян. Явно има голям опит в престъпленията. Горкичките жертви, а Росен да гори в ада мръсното животно.

# 2 439
Е Кети я е убил заради къщите, а остналите от семейството? И те ли са знаели кодовете за достъп и не са му ги давали? Simple Smile

# 2 440
Да, бе. Да бяха казали, че е разбрала за някаква хипотетична негова кражба, и е заплашила, че ще го издъни. Те ви правдоподобна версия за трийсе секунди.

# 2 441
  • София
Били са свидетели, защото всички са знаели за връзката им.

# 2 442

как децата са знаели за сексуалната  връзка на Кети, като същевременно тя си е имала и мъж? този мъж е симпатяга , макар и мутроподобен и много по-млад от Росен...?!?!

# 2 443
Предлагал е на някой от свидетели по делото, да му стане съучастник в обирите.

# 2 444
  • Street of Dreams
И какво, като са знаели?

Общи условия

Активация на акаунт