Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 848
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 3 240
Да, чух го отново за НоваТВ. Бабата и майката не били търсени от полицията към 03.01. за показания.

# 3 241
Например смяната на пълнители. Сигурна ли си, че не са намерени.

Не сме сигурни защото нито някой ги е питал, нито пък те са го казали, въпреки че ни заляха с маса подробности.

Нищо не казват, а и не ги питат
1. Дали това е пистолета, който Росен е носил постоянно.
2. При убийството на Кети и другите в къщата използван ли е заглушител. Предположението е, че не е, защото при такова количество изстрели  този заглушител създава проблеми.
3. Намерили ли са пълнителите. Безумно и невъзможно звучи пълнителя да е един и да го зареждал.

И трите неща имат връзка и са важни брънки и доказателства за вината му.
Но нито разследващите ги съобщават (а е логично да ги кажат, за да затвърдят заключението си, че Росен е единствения убиец), нито пък журналистите ги питат.

Мястото на убийството на Кети.
И накрая както се потвърждават една част от написаното от журналистите, да не окаже, че наистина се е застрелял с дясната ръка в лявото слепоочие.

# 3 242

Майката и бабата:
https://m.youtube.com/watch?v=spO2DCtBCgQ

Споменавали ли са, къде са телефоните на убитите.
В 18:30 Боби бил казал на майка си, че били напазарували (не се уточнява, кой) и ще правят скара: ако ще прекарват на друго място, защо обяснява това?!

Последна редакция: нд, 14 яну 2018, 13:19 от Tsugumi

# 3 243
Аз освен за панталона с ДНК и оръжието други веществени доказатества не чух. Отпечатъци в къщата и колата? Евентуално отпечатъци от стъпки в къщата?

Интересно как е отишъл да се преоблече от Нови Искър в Луково, това са към 13 км в едната посока....
Между другото Младенов каза помещение, не къща 

Последна редакция: нд, 14 яну 2018, 13:25 от Bradley Cooper

# 3 244

Майката и бабата:
https://m.youtube.com/watch?v=spO2DCtBCgQ

В 18:30 Боби бил казал на майка си, че били напазарували (не се уточнява, кой) и ще правят скара: ако ще прекарват на друго място, защо обяснява това?!
Пазарували са с приятели (евентуално) за скарата вечерта, какво странно има? Щом майката се обажда първо на приятел, с когото е мислела, че е празнувал значи не е знаела, че е бил в къщата. Или искаш да кажеш, че на различните интервюта е давала различна информация?
В това клипче точно журналистката я пита: вие къде си мислехте, че е той? Тя казва: при съученици. 2:15 сек.

Последна редакция: нд, 14 яну 2018, 13:30 от Organza

# 3 245
Аз освен за панталона с ДНК и оръжието други веществени доказатества не чух. Отпечатъци в къщата и колата? Евентуално отпечатъци от стъпки в къщата?

Интересно как е отишъл да се преоблече от Нови Искър в Луково, това са към 13 км в едната посока....

Напряко през гората са 3км., долу по пътя през дефилето е 13.

И Сарафов говореше за мястообиталището му, гараж, което пък внесе неяснота дънките в къщата в Луково ли са намерени или в гаража където е работил.

# 3 246
  • There I was on a July morning
За телефоните не съм чула някой да е говорил.
По въпроса за скарата има два отговора. Или вече е бил решил да остане с Нанси у тях, или празненството в другото дете е било уговорено за по-късен час и е имал намерение да се присъедини после. По този въпрос не ни осветлиха, но предполагам, че от другите младежи имат някаква информация, или са видели чатове в мрежата.

# 3 247

И Сарафов говореше за мястообиталището му, гараж, което пък внесе неяснота дънките в къщата в Луково ли са намерени или в гаража където е работил.
Да, каза също, че свидетел е потвърдил, че това е неговата раница и неговите дънки.

Последна редакция: нд, 14 яну 2018, 18:41 от Organza

# 3 248

Гугъл мапс го дава 6,5 км по въздух

# 3 249

Много пъти беше споменат гараж , а не къщата в Луково. Започвам да си мисля , дали РА не е убил Кети точно в този гараж , ако е имал и раница с него , там да се е преобличал.Ие заличавал следи или се е чудел какво да прави , докато вземе решение за екзекуцията на останалите. И на другия ден да е дошъл да види шефа само и само за да разбере дали добре е покрил убийството на Кети. Ако там е престоявал трупът междувременно , не може да не е имало кръв.

# 3 250
  • There I was on a July morning
На поставения от журналистите въпрос относно мястото на убийството, Сарафов попита колегата си, дали отговорът няма да попречи на разследването. Останах с впечатление, че знаят къде е, но не искат да кажат. Thinking
Коригирам се, според зам. прокурора, дънките са намерени в дома на РА. Оттук: https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6650562

Последна редакция: нд, 14 яну 2018, 14:17 от Скубиду

# 3 251

За 3км. го знам от местни, аз нито ги знам тия пътеки през гората, нито съм се разхождала толкова далече.

# 3 252
Адресът на къщата в НИ е ясен, но адресът на вилата на РА не е ясен. Как точно е сметнато разстоянието?

# 3 253
Адресът на къщата в НИ е ясен, но адресът на вилата на РА не е ясен. Как точно е сметнато разстоянието?
С кабарчето на Гугъл мап например.

# 3 254
  • густо майна Филибето
Технически не е невъзможно с дясната ръка да се простреля лявото слепоочие, дори ми се струва, че при по-голяма дължина точно това е начинът. Пистолетът вертикално с дулото нагоре , главата наклонена надолу и наляво. ужасявам се какви ги пиша
Защо пък да си оставя пълнителите в къщата на ужасите, след като ги е изстрелял? Логично е да си ги е взел.

Общи условия

Активация на акаунт