Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 737
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 3 435

Тук статията е съкратена, аз пуснах преди малко линк към друг сайт, в който е цялата, така както я е написал във фейса.

# 3 436
Значи, само една бърза справка в имотния регистър показва колко са верни измишльотините на Григор Лилов. Според него къщата в Луково е на Росен Ангелов. Проверил бил! Да, ама не. На негово име и егене няма къща нито в Луково, нито в Карлуково. Толкова са верни и останалите му твърдения, които незнайно къде бил проверил.

# 3 437
Тази статия се копира през няколко поста..

# 3 438
Справка в имотния регистър показва има ли законна къща на негово име. Незаконна такава няма да излезе в никакви регистри, което не значи, че той не я е строил.
На мен ми е любопитно ще бутнат ли тази къща както си е редът, или ще я "върнат" на някого, като поотшуми случаят.

# 3 439
А горката къща на семейството в Нови Искър не знам на кого ще успее да я продаде някога банката. След тия събития кой ли би се навил да живее там.

# 3 440
  • густо майна Филибето
Ако е вярно, че Кети е допусната до домовете на "най-мощните компании, бизнесмени, в офисите и фирмите на прикритие на една от специалните ни секретни служби, в едно посолство и дори в именията на двама политици, единият от които е член на правителството",  Неделчо е имал още две коли и чисто нов влекач, а синът Георги е участвал в престрелка, в която е бил ранен, ще се направя , че някой неща като липсващите котки на семейството, не съм ги прочела. (селските котки скитосват навън, освен че стоят в къщата). Защо не лаели съседските кучета - ами предполагам, че са лаели, но при тази шумотевица кой ти обръща внимание. Щели да лаят дни за убития събрат - глупости на търкалета, и аз имам куче, дето работата му е да лае. Неоспорим е факта, че Георги е бил санитар, а момчета, които се стрелят тук и там не стават току така санитари. Явно да се води някъде, за да не изглежда съмнителен.

# 3 441
А горката къща на семейството в Нови Искър не знам на кого ще успее да я продаде някога банката. След тия събития кой ли би се навил да живее там.
Ипотеката не е ли приключила?

# 3 442
Те я били закупили точно преди година с кредит 90 000, едва ли са я изплатили.

# 3 443
Банките нали сключват застраховки. При смърт на собственика на ипотеката си прибират пари от застр. компания. Не ги мислете.

# 3 444
Никак даже не ги мисля. Просто къщата вероятно ще запустее. И за съседите ще е трудно да я виждат всеки ден, но няма какво да се направи.

# 3 445
Предполагам, че като се официализа всичко и банката си я вземе, ще я бутнат и ще мъчат да я продадат като парцел след година-две. Не виждам иначе как някой ще се навие да я купи.
И на съседите не им завиждам. Всеки ден такава трагедия да ти е пред очите, колкото и да не те е засегнало лично, пак е ужасно.

# 3 446
Надали бутане -то и то струва пари.Кой ще ги даде при съмнителна бъдеща сделка?

# 3 447
  • София
Банката си взима парите за кредита от застрахователя, вдига ипотеката и имотът остава за наследниците.

# 3 448
Справка в имотния регистър показва има ли законна къща на негово име. Незаконна такава няма да излезе в никакви регистри, което не значи, че той не я е строил.
На мен ми е любопитно ще бутнат ли тази къща както си е редът, или ще я "върнат" на някого, като поотшуми случаят.
Коментарът ми беше по повод измислиците на Григор Лилов, че бил проверил и къщата в Луково била на името на Росен. В имотния регистър няма такова нещо на негово име. Може да е на нечие друго име, но не и на Росен.

# 3 449
Абе да ви питам нещо ама ако може бързичко да ми отговорите. Може ли да получа покана от неподнато лице във фейсбук за приятелство, без то да е изпратило поканата?  Много ми е важно.

Общи условия

Активация на акаунт