Как да открия сериозна жена и Майка на детето ми

• 16 289
  • 110
  •   1
Отговори
# 60
Той може и да не е виновен, че жена му е била "лоша", но все пак не може да е бил чак толкова късоглед поне да не заподозре за недостатъците ѝ преди да "намачкат чаршафите". Или пък е бил от типа, който просто е искал да има дете, независимо коя е майката и сега търси жена, независимо коя, да запълни дупката.

# 61
Скрит текст:
Грозно звучи това, което си написала. "Мирясай".... Защо трябва да се самонаказва сам? Той не е виновен, че жена му е била лоша.
"наеми си домашна помощница...." Домакинската работа отдавна не е тежко бреме, дори за много хора е удоволствие. Биха били отблъснати елементарни жени, мързеливи, злобни и егоистки. Сигурна съм, че има такива жени, каквито търси младежа. Добрите бащи са привлекателни Simple Smile А и има хиляди самотни майки, които биха се заинтересували да споделят живота и грижите за децата си, сигурна съм. Предполагам, че в сайтовете за запознанства ще е лесно.
О, не, нищо подобно. Ако авторът не беше в такава деликатна ситуация и не беше замесено едно невинно детенце (ако приемем, че темата му не е пързалка, де), бих била далеч по-остра в критиките си към него. Честно казано, бая се самоцензурирах, само поради факта, че е със статут на относително пресен самотен баща – смятам, че не е редно да ритаме падналите.
От друга страна, аз лично се отвращавам от мъже с подобно мислене – да си намерят покорна сгодна женица, без много претенции, от която се очаква да им пере мухлясалите чорапи и да обслужва сексуалните им нужди, само срещу "привилегията", че са я прибрали в къщата си. Sick

Разбира се, че домакинските задължения не са нещо привлекателно. Simple Smile Ако бяха, нямаше да се разразяват чутовни семейни скандали за това, кой да забърше мазните петна по печката, както четем в редица теми тук, във форума. Wink

Добрите бащи са привлекателни Simple Smile
Как разбра, че е добър баща?

Авторе, нищо лично, но след пост #52, смятам, че си човек без никаква връзка с реалността. Peace

Никаде не съм описвал че имам някакви изисквания от по горе написаното !!! Нито пък че си търся изгодна която да ... бла , бла , бла ... това са си твой изводи .
Относно домашните условия от 16 годишен сам се грижа за себе си.
До момента всичко което съм постигнал е благодарение на волята и здравето ми .
Чистя , пера , готвя си дори и след работа се справям с това .
Рядко пия по краен повод , на празници , не пуша , нямам увлечения към хазарт или наркотични вещества - много против съм .
В житейският си опит съм имал сами три връзки , като предните две са били приятелки .
Със последната животът ме завъртя на 360 градуса ... Никога не знае човек какво го очаква .

Ето това съм аз като човек .

Той може и да не е виновен, че жена му е била "лоша", но все пак не може да е бил чак толкова късоглед поне да не заподозре за недостатъците ѝ преди да "намачкат чаршафите". Или пък е бил от типа, който просто е искал да има дете, независимо коя е майката и сега търси жена, независимо коя, да запълни дупката.

Не предполагайте какво е станало , просто питайте .
Ще ви кажа .. Грозно е така да редите или лепите разни изрази .
Не не е нищо от това ваше предположение .
Всичко относно връзката ни беше чудесно до третата година .
Всички близки и познати ни се възхищаваха .. Незнам какво толкова се промени изведнъж . Тя започна да изневерява , многократно .
И всеки път с различнен човек .. ставали сме свидетели съвсем не желателно  с малкото на някой от случай те .
Имаше караници , много от постъпките прощавах в името на детенце . Но тя си тръгваше за по дваисетина дни в месеца и около 5-6 дена се връзваше около нас .
Няколко пъти преживяхме и това .
А когато след  последният път се обади аз и казах да не се връща повече .. А тя каза че затова се обажда . Седмица по късно установих че живее със някакъв 5г. По голям от мен няколко улици от нас .
И до момента не е обаждала даже да види детето . Ето ... така изглежда това което предполагате.

Последна редакция: чт, 11 яну 2018, 14:50 от bubanka

# 62
Алфа Бой, писна ми да ми мрънкаш. Та ще ти споделя една история:
Мъж, на 36 години - смея да кажа, красив, интелегентен (можеш да завържеш разговор с него на всякакви теми), с чувство за хумор, образован , включително пише грамотно и държи на образоваността на децата си, със самостоятелен бизнес, който успешно развива.
Преди две години жена му почина от рак - скоротечна левкемия и този човек остана с деца на 4 и 8 години. На лицето му беше изписано, че му е много тежко, още повече, че със съпругата му до последния момент се обичаха и той се бореше да я спаси. Децата също много тежко преживяха загубата - той не ги излъга, а и нямаше как да им каже, че "мама е на работа в друг град".
И въпреки горчилката и болката се съвзе, направи всичко възможно по силите си да "омекоти"  болката от случилото се за децата си. Веднъж този човек ми сподели, че няма право на провал именно заради децата си. Той не си търси за себе си или за децата си "мама" - справя се сам и то бих казала успешно. Ето това е достойно за уважение, а не твоите размисли и страсти.  Когато спреш да мрънкаш и се държиш като Алфа, тогава и правилната "мама" ще ви намери.

П.П. Твоята бивша да не се казва Надежда? Познавам една такава дето ражда деца  (за две знам от различни бащи) и бяга после.

# 63
Добре, не живеете с майката, това е важното. Сега животът си продължава.

Шансовете да срещнеш нов човек, когато си с дете, са същите, както и ако си свободен електрон.

# 64
Всъщност не бих казала, че с по-малко дете е толкова лесно да срещнеш някого, колкото ако си сам. Особено ако го отглеждаш предимно сам. Доскоро с ММ се грижехме само двамата за дъщеря си и смея да твърдя, че въпреки наличието на още един родител и при услугите на детегледачка, изобщо не разполагахме с време и възможности за социални контакти, аналогични на "свободните" времена.

# 65
Аз съм на принципа, че каквото има да стане, ще стане. Тоест ако има да срещаш човек, ще го срещнеш независимо от ангажиментите си (или по време на тях). Аз срещнах такъв, докато гравитирах само от работа до вкъщи. Всъщност го срещнах в работно време, по работа. Излизала съм инцидентно с приятелки на ресторант, но всеки знае, че  забивки из заведения никой не прави след младежката си възраст.

# 66
  • София
може в детската градина да я срещне
там е пълно смайки

значи напролет, като започнат да ги извеждат и се заседяват родителите по-дълго, започвайда се социализираш

а защо не я е видял каква е - тоако се виждаше така лесно...
нямаше да сме камари разведените
важното е, след като се обърне каруцата, какво правиш

# 67
Авторе, няма безгрешни хора. Сгрешил си в избора на партньор, случва се на много хора. Естествено,  това е кофти, защото после страдат децата.

Като съвет - най-добре е да се погрижиш първо за себе си, после за дъщеря си. И много внимателно да си подбираш следващите връзки. Ако в момента си с разклатен и нестабилен характер, ще привличаш само нестабилни и истерични жени.
А, надявам се не искаш да запознаваш дъщеря си през година, две с нова "мама"

И ако искаш го приеми като заяждане (но не е) , как така 3 години всичко е било "цветя и рози" и изведнъж майката е прищракала на режим "развратничка" ...? Все е трябвало да има индикации що за човек е, но ти да не си ги забелязал.

# 68
Да не е лесно да приемеш ангажимент и отговорност за чуждо дете.

Alfa_boy ти наистина имаш нужда да пораснеш. Например, образование се пише с О, а не с У. Ако по някое време станеш готов за връзка, ще трябва да стигнеш до това какво Ти предлагаш, а не какво можеш да вземеш и как жената е длъжна да поеме отговорност за твоето дете, защото в природата й е да има майчински инстинкт. Тя може и да си има, но не към твоето дете. Отговорност за твоето дете имаш Ти, и никоя жена не е заместничка на твоята отговорност, нито помощничка или каквато и титла би искал да й дадеш, за да я забаламосаш.

Също, спри да гледаш другите. Твоя си живот гледай да оправиш и най-вече себе си да ограмотиш (и тази дума се пише с О, не с У), и да се промениш. Защото така като гледам искаш жена, която да е хубавка, умна, с кариера, да чисти-пере-готви добре, да е добрав леглото, ама да не поглежда друг мъж, и здрасти да не му казва, ама без деца да е, че да може само вас да геда и отглежда. Доста егоистичнично и бебешко мислене ми се струва това. На всичкото отгоре, очакванията ти са и тази жена да приеме твоите ангажименти и отговорности. Няма как да стане, мили boy. Смени си критериите и си смени начина на мислене.

Последна редакция: чт, 11 яну 2018, 08:10 от Елфичка

# 69
Като пускаш обява за детегледачка, Алфата, на мамата мъжът, напиши като изисквания да е пенсиониран бивш начален учител.
Още по-полезна ще ви бъде!

# 70
Абсолютна пързалка.
Жена му ще го остави барабар с детето и той още на 3-тия месец ще хукне да търси нова майка за отрочето по форумите. За малко да повярвам...Един мъж, разочарован до такава степен, дали ще тръгне да търси насляпо някаква каква да е, че и детето си да й повери? А обикновено, детето би питало за собствената си майка къде е и няма ли да се върне, а не да плаче за нова.

# 71
Ш-ш-ш-ш-ш-ш-т.
Все пак хората се включват и има весели неща.

# 72
  • София
още на първия месец хукват някои
всякакви хора има

аз на какви неща се наслушах навремето от бившия, не вярвах че са истина направо
ама на...
бил си взел нова жена вкъщи, само седмица след като го напуснах с детето, защото аз съм го изоставила, а някой трябвало да се грижи за него
ако съм кажела, че се връщам, веднага щял да я изхвърли
това го разправяше, като се видяхме на делото за развода, а въпросното момиче беше и то там
боже, божеее
а питайте ме сега, къде съм гледала, като съм го взимала

# 73
Не съм убедена, че темата е пързалка. По някаква случайност на съдбата последните години ме срещнаха с уникално...хм...предизвикани в интелектуално отношение хора, та вече малко неща ме изненадват.

# 74
ALPHA_BOY бих те посъветвала детето ти като стане първи клас да започнеш да учиш с него. На първо място: правопис. Ти са тотално неграмотен и честно да ти кажа не можах да ти прочета нито един пост докрай. Липсата на образование според мен ти е най-големия проблем. Много си зле.

+++++++

Мислех да подмина темата, но не можах да се въздържа.
Аз ако съм една жена, търсеща си половинка не бих обърнала грам внимание на неграмотен човек. Извинявам се, ако обиждам някого, но е факт. И аз се опитах да прочета постовете, но не успях.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт