Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 498
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Кайсия,  трудно ще ти е първвата една две четворки,  после ще почнеш с лекота. Самия факт че имаш ден в който можеш да ядеш сладкиши е доста обнадеждаващ дори за по лакоми (като теб и мен Simple Smile ).  Аз мисля че ще успееш. И не мисли кога е края защото като дата звучи много далеч, но ей сега ще се изтърколят месеците.  Мисли си ден за ден и яж любими и вкусни неща за деня.

Хапнах парче от мекичките на децата и стомаха не спира да се бонтува,  все едно съм глътнала жаба. За пореден път си давам сметка как без лекари и изследвания е необходимо е просто човек да се вслушва в тялото си. Аз отлично всеки път усещам колко зле му действат тестените храни.  Трябва да се  обърнем навътре към себе си и мисля че това би помогнало на всеки да намери лично неговия път към здраво и красиво тяло.

# 451
  • тук и там
Благодаря,момичета! Hug Каня и се от хиляда години на тази 90-дневна диета,дойде и най-накрая и на нея времето..Стартирам от 83 кг.Blush. Успех и на вас!
Майче,далечната дата не ме притеснява..ами празниците през периода.Като започнеш със  14 -ти,РД на детето, ваканции разни,мартенските празници,Великден и т.н.Като си представя как плющя боб на 14-ти примерно и весело ми става Mr. Green Joy

# 452
Ами не плющи боб, а ризото с манатарки без пармезан или сметана и ще ти стане някак по-романтично. Въпрос на наименоване е Wink

# 453
  • тук и там
Шегувам се,разбира се..  LaughingЕстествено че ще направя врътка и ще има вино ,че и шоколад..  Wink
Мисълта ми е , че по празници човек по-лесно се изкушава..И да не забравяме все пак,че до тогава има време,да мина първата 9-ка и тогава ще я мисля..

# 454
То празници винаги има, както и гостувания. Три месеца не са никак много, ако човек си е поставил цел. Минава и заминава, но резултатите идват основно с правила. Не го приемай като критика. Аз съм от тези, които отслабват трудно, ако не спазват режим на 100 %. Дори и с Ипократис, дето има дни по 900-1000 калории, аз отслабвах по 2-3 кг. най-много на месец, ако не спазвах стриктно, съвсем нямаше да си заслужава мъчението да си на режим.

# 455
Здравейте момичета Simple Smile

Кайсия - успех с 90 ДД. ММ я бори вече един месец. В началото му беше доста трудно, особено в плодовите дни, но вече си свикна. Не я правеше както трябва, та аз се заех с приготвянето на храната. Иначе нямаше да мръдне на килограми, ако продължаваше по "неговия си вариант" Simple Smile

Относно луната - този път пълнолунието хич не ми подейства добре. Дали, защото беше някаква странна луната този път не знам, обаче нито отводних хубаво, нито се почувствах добре на следващия ден. А и наистина май действаше зле на всички, защото два дни никаква комуникация не ми вървеше. Децата бяха пощръклели - беше пълен хаос навсякъде

Днес продължавам с моята диета - мляко с нес и захар, фреш, а ранната вечеря ще е 3 бъркани яйца със сирене, червена чушка, морков и люта чушка. Може и 1 филия черен хляб да добавя, но още не съм решила

# 456
На мен луната ми действа само, ако е от сутринта. Така се получават повече от 36 часа до след луната на по-течна и по-малко храна. Иначе такива междинки не ми действат.

# 457
Кайсия, в случая съм съгласна с горните коментари. Не мисли за това къде и как ще.я нарушиш, а просто помисли за това как да я изкараш по най вкусния начин. А и като се спазва за пръв път действа страхотно и можеш след три месеца да имаш истински уаууу резултат. Не пропилявай този шанс Simple Smile

Аз много искам да включа някакъв спорт в ежедневието си, но съм кръгла нула (и съм кръгла по форма това е ясно).  Изобщо не знам от къде и с какво да започна. Ходих на канго джъмпс преди няколко месеца но много си прецаках коляното. Бабешка история, а съм младо яре Joy

# 458
Поне знам, че не сме били само ние полудели покрай луната. А по-гадното е, че шефовете ни са на 90-дневната и освен луната, имаха и плодов ден. Отделно и разни драми, та беше поне тройно критичен Grinning

Beeps, и аз това щях да те питам - няма ми я моята пътечка Sad Аз си тичкам на крайната до уредите за крака откъм залата за групови тренировки. Вчера търчах на друга, ама не беше същото Grinning Вероятно някаква профилактика правят. 

# 459
  • Бургас
Лелеее, аз се чудех защо децата са като подивели, а то от Луната било Joy Лошото е, че малкия още го държи, сега спи, надявам се да се събуди ангелче Blush
Аз понеже съм голяма бяла птица, едва днес на обяд стоплих от къде ми се лепна тоя килограм. Ми в овулация съм. И си задържам вода много хубаво покрай нея. Чакам неделя да отчета как ми се отрази промяната в менюто за последните 10 дни.
Планът за следващата седмица е готов. Не съм готова още да спра напълно млечните, но ще ги огранича максимално.
Задължително закуска, обяд или без месо или с малко месо и повече салата, вечер повече месо, с по-малко зеленчуци. Новото ще е плод вечер за десерт. Купих тиква, ябълки и круши. За следобед съм заредила кокосово мляко, хареса ми комбинацията с нес кафе.

# 460
6.5 килограма от началото на годината с тренировки 5 пъти в седмицата!
Много мъка, много ранни ставания, за да отида до залата, огромни количества мързел и самосъжаление сутрин в 6/ в метрото/, но явно има напредък Grinning Сесията ми свършва и чакам с нетърпение да се наспя най-накрая и да почна да ходя по нормално време на тренировки.
Продължавам и този месец така. Бях си поставила 5 килограма на месец за цел и добре се движат нещата.
Успехи на всички!

# 461
Аз много искам да включа някакъв спорт в ежедневието си, но съм кръгла нула (и съм кръгла по форма това е ясно).  Изобщо не знам от къде и с какво да започна. Ходих на канго джъмпс преди няколко месеца но много си прецаках коляното. Бабешка история, а съм младо яре Joy
Пилатес, водна аеробика, акваспининг?

# 462
  • София
Момичета благодаря ви за подкрепата, още си събирам мислите. Тотално ми се обръща животът, защото и професия ще сменям, а и за пръв път от осем години ще трябва да започна работа в офис и то най-вероятно тип на кутийки, с какъвто наистина нямам опит. Не съм се депресирала и си хапвам, но ме мъчат новите промени, защото съм сигурна, че няма да се справям на новото място, което и да е то. Дано се развият добре нещата, да си намеря някъде хубав стаж и да не ме смачкат бързо-бързо.

Относно равносметката с килограмите, аз отичтам 4,8 кг свалени за месец. Отчитането ми трябваше да е утре, но гледам, че всички сте почнали та реших и аз да се разпиша.

За съжаление, с промените, които се наложиха, няма да имам възможност за спорт, но смятам по 10 минути да отделям на основните упражнения. Пък дано след 2 месеца ми се е регулирал животът отново.

# 463
Пилатес, водна аеробика, акваспининг?

Нито едно от тези няма в нашия малък града Simple Smile

По скоро нещо вкъщи....

# 464
за в къщи , ако имате голям хол или друго помещение с телевизор бих си въела двд та и трупче за степ аеробика. там са комплект трупчета. високи, ниски и пр. това за мен какво бих направила

Общи условия

Активация на акаунт