Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 303
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
Виж на ценоразписа обаче какво пише
Комбиниран ЕТ+ЗЕТ ОТ 800 до 1750

# 436
  • София
Зависи за колко яйцеклетки ще платиш оплождане.

# 437
Здравейте момичета, можели някой да ми изпрати имейла на доктор Стаменов? Благодаря ви предварително!

# 438
Като куче касичка сме в клиниката:anguished:Последният опит от януари направо ни разбиха касичката:100лв за това 200лв.за онова и накрая 1000лв.+тези от по 10-20лв.+виросологията опита ни излезе златен и неуспешен:grinning:

# 439
То това е най-гадното-неуспехът.Такава ни е съдбата.Аз вече се примирих.Ще правя опити докато мога-финансово.

# 440
  • София
Така е за съжаление - ин витро процедурите са си лукс.
Не всеки може да си ги позволи Cry.
И на мен голяма част от изкараните ми пари отиват там.
Но просто съм го приела, че това е важното нещо за мен и докато издържим финансово, емоционално и физически - ще опитваме. Опитвам се някак да не си нарушаваме съвсем стандарта на живот - т.е. да почивам някъде лятото примерно.
Най-лошото е, че неуспехът е много демотивиращ.
Ако човек успее, това осмисля всичките хвърлени до него момент пари Hug. Та да се молим и нашите да се осмислят.

# 441
Моля някой да ми каже при замръзен трансфер какви трябва да са стойностите на прогестерона от деня на Прегнила до теста за бременност.

# 442
  • София
високи
С прегнила се таймира овулацията, от прегнила до трансфера се добавя прогестерон към терапията, на деня на трансфера е хубаво да е колкото може по-висок, същото се отнася и до теста от трансфера.
Прогестерона е като "храна" за ембриона.

# 443
Здравейте момичета Simple Smile да ви зарадвам и аз. За дамите с донорски яйца " вече роднинското "Wink" не минава през онези и спокойно можете за роднини да минавате. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 444
    • София
    Здравейте момичета Simple Smile да ви зарадвам и аз. За дамите с донорски яйца " вече роднинското "Wink" не минава през онези и спокойно можете за роднини да минавате. Stuck Out Tongue Winking Eye
      Аз не те разбрах Blush .

# 445
      • София
      явно може да си заведеш донорка и да кажеш че ти е роднина.
      само не разбрах кои са онези, през които вече не се минава

# 446
      Момичета , знаете ли дали д-р Персенска работи събота и неделя?
      П.С: Д-р Персенска в събота е на работа:)

Последна редакция: чт, 22 фев 2018, 14:59 от цветенце*92

# 447
      Момичета,
      Моля ви за малко разяснение, тъй като не съм сигурна какво съм разбрала.
      Чакам МЦ , след което съм на преглед на 9/10 ден за евентуално започване на инвитро на ЕЦ. Не ми стана много ясно следното:

1. Необходима е предварително вирусология и на двамата партньори, която обаче важи само 3 месеца, след това ако опитите продължават -  нова. Така ли е? Клко струва в Надежда?  Така като е написано в брошурата в скоби, все едно е част от пункцията или отделно се плаща?
      2. Микробиология на спермата иска ли се и кога се прави - предварително или в деня на пункцията като даде материал го изследват?

Благодаря ви предварително,

# 448
      явно може да си заведеш донорка и да кажеш че ти е роднина.
      само не разбрах кои са онези, през които вече не се минава
      От Майки за донорството

# 449
      Аз скоро се обаждах на Майки за донорство. Казаха ми, че работят само с Надежда и Тутракан.Вече не е ли така?

Общи условия

Активация на акаунт