Сватба 2018 - V-та част

• 46 602
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Нашите покани ще са еднакви на външен вид, но с различни текстове за родителите и кумата.

Катастрофа, честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната и щастлива Simple Smile

Като казахте диети, и аз планирам скоро да мина на моя ВМ-НВХ режим, че доста му отпуснах края през последните месеци. Само да доизядем сладките и тортите от празниците и започвам...( да видим, де Wink )

# 616
Катастрофа, Честит Рожден Ден! Simple Smile

И нашите покани ще са еднакви, само на родителите с по-различен текст, но и аз не съм избрала още. Искам да е класическо и нежно написано, но засега не съм открила моето.
Аз сама ще се гримирам, защото съм като Рейчъл (ако помните епизода с капките за очи от Приятели) хахха Само да ми доближат нещо до окото и мигам на парцали и ми текат сълзи ... така че точно на сватбата не искам да си го причинявам.
Иначе прави сте, сватбата е скъпо удоволствие, но определено си заслужава. Да сме живи и здрави и съм сигурна, че всички сватби ще са супер Simple Smile))
А относно тренировките - какъв е този житен режим? Понеже аз като си мерих роклята и установих, че никога не съм забелязвала колко нетренирани и отпуснати са ръцете ми, а и съм качила леко, защото и аз лекувам хормони като wastedsunset иии съм не толкова надебеляла, колкото съм се надула някак си като балонче хахах
Ама и да не отслабнем - като ни направят на сватбите ще сме си екстра Simple Smile))

# 617
Е, ми ако не отслабнееммм...просто ще се дотъркаляме успешно до олтара и ще се виждаме по-добре на снимките, тъй като ще заемаме повече място. Simple Smile))

# 618
Хаха, Хър, точно! Да му мислят по-кльощавите, ще ги скрием на снимките. Grinning

Всъщност аз заради това мисля да си взема роклята с връзки на гърба, за да може по-лесно да се коригира. А ръцете си и аз ги мразя и със сигурност ще съм с ръкави, още повече, че в края на април вероятно ще е хладничко. Така, де, мъжете са ни взели вече, дебели-слаби, няма връщане назад. Grinning

# 619
Мен ръцете не ме притесняват, но аз пък дебелея на корем и бюст. Ако не се стегна да стопя осмянката до лятоска, има да ми честитят и да ми намекват за "догодина люлка" още "отнапред".

# 620
  • София
Кратично ще обясня какво представлява Житния режим.
Житото е най-пълноценната храна и именно с неговата поява е започнала еволюцията в човешкия род, обяснява Учителя. Освен това съдържа много важни фибри, антиоксиданти и коензим Q10. Чрез житния режим може да се пречистим физически и духовно след зимния сезон и да приемем по-пълноценно енергията на пролетта. Да се научим да бъдем по-усмихнати, да не допускаме лоши мисли, да се научим да се храним с любов и благодат.

Всяка сутрин трябва да приготвите следната храна за целия ден:
- 100 грама жито, което съдържа всички елементи, необходими за поддържане на живота
- 3 ябълки, които са добре за сърцето
- 9 ореха, за оросяване на мозъка
- 3 лъжици мед, които са полезни за кръвта
- лимон

Пригответе житото от вечерта, като го измиете добре, залеете го с вряла вода и го сложите в добре затворен термос. На сутринта изпивате житената вода с добавен мед и малко лимон, като се стремите това да бъде 30-60 минути преди закуска. Водата не се пие, а се "дъвче", защото това е много питателна течност. Житото е добре да бъде оменало, но не и преварено, като разпределяте дневната порция на 3 части, за 3-те основни хранения. Към всяко ядене добавяте по една ябълка и три ореха, като се стараете отново да дъвчете много. Добре е преди хранене да изпивате по 2 чаши вода с малко мед и лимон, като изключение са само сутрините, в които пиете от житената вода. Нека тя не бъде студена, а със стайна температура. Обикновено на втория или третия ден може да изпитате „лечебна криза" - да се появи главоболие, чувство на глад, раздразнителност и др. Оплакванията би трябвало да преминат, като се изпият една–две чаши гореща преварена вода и се вземе малко мед и орехи.  На десетия ден, последен ден, на обяд се прави "ангелска супа". Тя се състои от литър и половина леко подсолена вода, три цели обелени картофа, няколко стръка нарязан магданоз, черен пипер, лук или праз. 

Преди да стартирате

Важно е преди да започнете режима да сте сигурни, че сте здрави. Ако имате непоносимост към глутен, по-добре се откажете. Водата пък е добре да бъде преварена или трапезна, а не директно от чешмата.

По време на режима

По време на житния режим са забранени всички останали храни, кафе, чай, алкохол, сокове и сол. За да има наистина ефект за тялото ви, е необходимо да спазите и 10-те дни, а след края на режима да се захраните правилно. придържайте се към по-леки храни поне седмица. Някои хора приемат "ангелската супа" 2-3 дни след края на режима и след това постепенно въвеждат и други храни. 
Ако сте изпълнили всичко, както е описано, то резултатът ще е минус 4-6 килограма.

И ето ви едно хубаво интервю в което добре е обяснено за ползите на детоксикацията с житен режим:

https://btvnovinite.bg/article/bulgaria/kakvo-ni-dava-zhitnijat- … i-e-za-vseki.html

# 621
Че то дебелеенето на бюст е хубаво нещо, хората пари дават за него. Grinning

# 622
Моя мъж също е на диета двамата доста понапълняхме той е 94 килограма а беше доста под.Аз бях 42кг станах 51кг но съм 1.55 висока.Отразява ми се на бюста Grinning на дупето и на краката и малко на корем.Роклята ми и с цип и с връзки така че не се притеснявам,отдолу нищо няма да се вижда.Ръкавите ми са дълги дантелени,а и ще имам подвижен колан като на снимката от аватара ми който ще стяга още Grinning MM e решил да отслабва до април за костюм,купихме му даже велоергометър,че да го видим какво ще направи,намалихме и храната но нямаме много движение

# 623
Тази житна диета за мен си е чисто гладуване. Ако беше наистина житна, барем поне 200 грама на ден щяха да отпускат.

Ама хайде няма да задълбавам, че аз нали съм на диета в другата крайност. Чакайте да ви постна нещо да се посмеете малко за диетите, ако разбира се не сте го чели:

http://egoist.bg/ga-yade-kiftetata/

Хахах, Уейстед, те дават пари, ама им дават само цици за парите, ама на мен отгоре същите ми се дават с бонус- коремче, което се чудя какво да правя.

# 624

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КАТАСТРОФА!Да си жива и здрава,много щастлива и късмет във всичко.

# 625
  • София, България
betamesh, Страхотен пръстен! Simple Smile

Колко малко килца? Ако са малко малко, просто ограничи въглехидратите. Яж само салати и чисто месо и един ден в седмицата прием на въглехидрати. Аз така се храня постоянно. И ограничено количесто! Не слагай много храна в чинията и си слагай в малка чиния.
С диетата на Ваня Червенкова смъкнах 8 кг. От 68 станах 60. От тогава съм на нисковъглехидратно хранен и вече съм 49кг. Това от Нова Година 2017. Но определено не спазвам всичко стриктно! Не съм си възвърнала никакви килограми. Вече 4 месеца съм 49-50кг. Simple Smile

Катастрофа, честит рожден ден! Пожелавам ти мног здраве, щастие и късмет! И много положителни емоции! Kissing

# 626
  • София
Честит рожден ден и от мен.  Hug

# 627
  • София
Ами на думата МАЛКО май трябваше да сложа кавички.
10 кг. някъде съм качила... няма да успея да сваля всички, но ми се ще поне половината.

КАТАСТРОФА,
Ч.Р.Д. и от мен.
Бъди много здрава, щастлива и обичана. Simple Smile

# 628
  • София
Честит рожден ден Катастрофа! Да си жива и здрава и много обичана!

Ето линк за кутийката http://s.aliexpress.com/JJf6RrMJ

За режимите аз имам гранителен режим от седмица ходя на фитнес а от три не пуша Simple Smile подготвяме се и за бебче.

За алкохола и таксите, ние нямаме бушон беплатно е вкарването, имаме безалкохолен куверт по 12 лв. На човек неограничено, мисля да го добавя на всеки.

# 629
  • София
Честит рожден ден Катастрофа! Да си жива и здрава и много обичана!

Ето линк за кутийката http://s.aliexpress.com/JJf6RrMJ

За режимите аз имам гранителен режим от седмица ходя на фитнес а от три не пуша Simple Smile подготвяме се и за бебче.

За алкохола и таксите, ние нямаме бушон беплатно е вкарването, имаме безалкохолен куверт по 12 лв. На човек неограничено, мисля да го добавя на всеки.

Няма ли да ти излезе по-евтино, ако безалкохолното е на свободна консумация?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт