🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (Тема 2)

• 117 341
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 155
Веднага го взимам за гадже тоя синеок компютърджия Grinning
Имам чувството,че ако сложи едни очила ще е още по-секси Grinning

# 1 156
  • Тра-ла-ла
Ти обра половината мъже и младежи от риалититата Laughing

# 1 157
Аз съм Саманта Grinning

# 1 158
  • София
Това, че ти си привърженик на дадена диета, не означава, че трябва да задължиш гостите ти да се съобразяват с нея. Да - предложи им, но им дай и резервен вариант. А тук какво стана, аз съм на еди си каква диета, не ям хляб (примерно) и вие няма да ядете. Не трябва да ям картофи и вие няма да ги ядете и т.н.

# 1 159
  • София
Аз не разбрах за какво му бяха тези "помощници". Не направиха нещо, което би затруднило средноинтелигентен човек с лява и дясна ръка и предварително написани инструкции. Може би се опитваше да се изтъкне, че работи с този и онзи... Но пичовете (и мацката) не са някакви светила в сектора, най-обикновени специалисти са си. Ако идеята му е била да вкара своите служители под светлините на прожекторите, да ги промотира един вид, му прави чест.

Дирижираното спиране на тока и "смарт" електроуредите няма да ги коментирам. На сууууупер неотложната среща си отворих лаптопа да си зяпам някакви неща. Егати му и рекламата. Ама лошо няма - ей сега фолк елитът ще си накупи Google Home  през неговата фирма.

# 1 160
Ти обра половината мъже и младежи от риалититата Laughing

пълна скука!
Гугъл си вземи по-добре! Simple Smile

# 1 161
  • София-Младост
Не забравяйте, че вероятно предаването се снима цял ден, а ние виждаме само 50 минути от него.
И че от страни винаги е далеч по-лесно 😉

# 1 162
  • София
Къде пък съм казала, че е нещо невиждано? Или твърдо да заявявам, че нямате? Просто за по-голямата част от хората това са нови неща. Такива лампи имало, такива приложения имало... Ми то реално погледнато от едно нещо /продукт, приложение/ има десетки разновидности, предлагани от различни марки. И? Дай да ги заклеймяваме, че не са открили нещо ново, ами и те предлагат като другите... Не съм го чула да се перчи, че той е направил някакво откритие. По-скоро се гордее, че си е направил приложение и си го разработва.

# 1 163
Значи нямах намерение да гледам днешния епизод (тая черешка ми става все по-скучна), но заради коментарите пуснах епизода. Сега приключих и веднага се обаждам на нашите да им кажа, че 40-годишната им панелка е умен дом - значииииии, наскоро купиха климатик, който се включва през телефона, керамичния плот за готвене е абсолютно същия, а айфоня има едно Сири, дето му казваш да "плейва мюзик"  и да прави неща и то го прави (само дето не разбира българския акцент на баща ми) Grinning Grinning
Сори, ама са ми смешни тези 20 годишни предприемачи - всичко живо днес е предприемач и прави бизнес, неясно какъв, надъхани, ходят по конференции и "инфлуенсърстват". Абе малък е, ще се научи.

# 1 164
==== не вярвам някой от вас да се похвали как нещо в дома му, неодушевено, изпълнява гласови команди... или колко от вас си управляват осветлението, климатика и пр. от телефон? ..........
Извинявай, но все пак точно това казваш, че никой от нас няма. Няколко хора ти казаха, колко елементарно и често срещано нещо е вече това. Може да не е масово, но определено не е УАУ. Аз лично не припадам по такива неща. Даже не ме радват, дразнят ме. Аз искам сама да си святкам лампите за сега и все още не ми е приятно да си говоря с телевизора Simple Smile

# 1 165
Прекалено сте критични нещо!
На мен момчено ми хареса. Симпатично е, интелигентно, възпитано, амбициозно. За 22 годишно момче е повече от добре. Или викате много по-добре е да чалгосва по дискотеките, да се напива с аверите, да помпа мускули във фитнеса и ръси простотии на килограм.
И вечерята му беше добра. Е, вярно, помощници много, не мисля, че му трябваха, просто се показаха всичките колеги-приятели-ентусиасти по тв.
Показа и как и с какво се храни. Гостите останаха доволни..
Ама пердета било нямало, ама коридор му била кухнята, ама празен му бил апартаментът, ама това, с което се хвали,  било проста работа и всички си го имате у дома... И гроздето кисело... Wink

# 1 166
Добре де,  къде точно някой каза, че е по-добре по чалготеки да се ходи. Коментирането на нещо конкретно, как точно се съизмери с чалготека, или фитнес?
И не ние казахме "всеки", а друг потребител каза "никой". Доста различни неща са това, а да се прокрадват неверни внушения не бих приела за най-точен аргумент, но всеки го разбира по свой начин.

# 1 167
  • София
много смешна вечеринка. хубаво е да си амбициозен млад човек, дай боже да има повече такива, но ако изглеждаш като ретро първенец с младежки плам, е... само забавно.
очакваше се да знае какво е Био, здравословно, предвид претенциите, ама на.
кутията с ксилитол, редом до микровълновата и пърженият лук с бекон тотално изчистиха картината.
мерси  chef bowuu

# 1 168
  • София
Знае ли се другата седмица кои ще бъдат. Тази определено на мен ми беше скучна.

# 1 169
  • На ръба..
Да, много био МИО, пък ползва микровълнова.

Общи условия

Активация на акаунт