Звездни компромати - 350 част

• 103 909
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Разкошно е испанското кралско семейство! Разкошно!
Бях неприятно изненадана да прочета, че той дълго време не е говорил с баща си, имаше драма някаква

Родителите му нали се разведоха, защото баща му непрекъснато изневерявал. Затова и даде трона, за да могат да се разведат. Може би е на страната на майка си и затова е бил сърдит на баща си.

# 601
  • София
Бях неприятно изненадана да прочета, че той дълго време не е говорил с баща си, имаше драма някаква

Родителите му нали се разведоха, защото баща му непрекъснато изневерявал. Затова и даде трона, за да могат да се разведат. Може би е на страната на майка си и затова е бил сърдит на баща си.
Не са разведени, разделени по-скоро. Не мисля, че причините за абдикация  на Хуан Карлос са от лично естество.

# 602
Ивон Динева

https://www.instagram.com/p/BelH6ZZnrMz/

На колко беше това дете??

# 603
  • София
На достатъчно, че да си е избрала професията вече... Ужас!

# 604
  • Пловдив
Не са разведени, разделени по-скоро. Не мисля, че причините за абдикация  на Хуан Карлос са от лично естество.

Като се напише в гугъла "Хуан Карлос се развежда" излизат доста статии за това.
А за изневерите:

http://www.standartnews.com/lyubopitno-show/prebroiha_1500_lyubo … arlos-241045.html

# 605
Кристи Бринкли лекинко се е заметнала с... гащите...

# 606
  • София

Като се напише в гугъла "Хуан Карлос се развежда" излизат доста статии за това.
А за изневерите:

http://www.standartnews.com/lyubopitno-show/prebroiha_1500_lyubo … arlos-241045.html
Това че излизат статии (и то от бг източници) не значи че е вярно. Не са разведени, предполагам и че няма да се разведат, но са разделени и рядко се появяват заедно.

# 607
  • Пловдив
Да, сигурно е така, във всички статии пише, че ще се развежда, но не виждам потвърждение.
И все пак може техните взаимоотношения да са причина за отношението на Фелипе към баща му. Само предполагам.

# 608
на Коко Динев му е спукана работата.

# 609
на Коко Динев му е спукана работата.

Що? Тя сигурно не му иска пари, заработва ги сама.

# 610
А това е дъщерята на оня боклук - фолкпевицата Лияна
https://www.instagram.com/p/BeOME39g3bQ/?taken-by=deniz_yoz

Вероятно двете девойки на снимката са на една възраст. Открийте разликите  ooooh!

# 611
Коя е тази майка с черното фередже?
Това е светата майка, казахме вече.
Която има четири деца, три от които е износила в корема си.

# 612
  • София
Малко е да се каже, че съм потресена от дъщерята на Лияна. А уж вече не се шокирам лесно. На колко години е това същество?

# 613
Малко е да се каже, че съм потресена от дъщерята на Лияна. А уж вече не се шокирам лесно. На колко години е това същество?
По някакви спомени на 15-16, не повече. На Коло Динев дъщерята е на 15

# 614
  • софия
Била родена 2002 г., Ивон - 2003 г.

Общи условия

Активация на акаунт