"София - Ден и Нощ" - 25

• 83 454
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Миглите на Тошка са кофти, а другата с този контур на носа  Stop

# 151
Не мога да разбера тая Тошка защо се докарва като манга героиня. Ми не е готино, и с тези рогца е като Телетъбис. Не е грозно момиче, ако и в реала така се носи...😒

# 152
Теодора ми харесваше преди визуално. Сега е кошмар... Не знам отслабнала ли е, някакви корекции ли е правила, ама....

Измисленото гадже с контура не го коментирам Sweat Smile

На Митко снощи му бяха засилили прекалено селското поведение. Пък той ми е любим герой...

Галя ми създава все повече вид на нечистоплътен човек.

# 153
  • Варна/Филаделфия
Да, в снощната серия Митко направо не звучеше като себе си.

# 154
Да, в снощната серия Митко направо не звучеше като себе си.

ми той Митко си е каканарин Wink

# 155
  • Варна/Филаделфия

ми той Митко си е каканарин Wink

Тази дума не я знам Joy

# 156
На моменти наистина Митко е като див селяк. Как им хрумна в тази насока да го развиват не ми е ясно.
Надявам се Стела и Лазар да не ги развалят като двойка и да не претърпяват някакви кофти ситуации - да може да видим поне едни успели и щастливи. Grinning
А това с Калина и баща й, които са решили да се шегуват с Ясен в такъв момент - не го разбирам.
П.п. Това с измислените гаджета явно е някаква нова мода.. Joy тц тц, демоде взех, че се оказах и то на млади години. Joy

# 157
# 158
  • София
Бащата на Калина е много противен, как говори най вече.

# 159
Бащата на Калина е баш за компания с леля Мария   hahaha

# 160
Извинявам се ако е ставало дума за това в предишни теми.
Така като гледах ми се струва че квартирата в която живяха Симона и Асен Оги и Цвети се намира някъде в Лозенец.
Някой знае ли дали е така?

# 161
  • Sofia
Не е там

# 162
  • На южния бряг
Искам да попитам, че уж гледам, но може и да съм пропуснала- какво стана с мнимата бременност на Джулия?

# 163
Искам да попитам, че уж гледам, но може и да съм пропуснала- какво стана с мнимата бременност на Джулия?

Джулия реши да си признае, че е лъжа. Марио се направи, че й се е разсърдил и вдигна голям театър.  Но се оказа, че е чул разговора със сетра й и е знаел за номера с бременността.

# 164
Марина какво работи?

Общи условия

Активация на акаунт