Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (71) - февруари'2018

• 181 063
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Вестерос
Искам да, ако беше към мен насочено за анкетите

# 1 546
Някой получавал ли е ваучер от talk online panel ? След колко време ги изпращат и уведомяват ли с мейл ?
Моля да споделите вашия опит !
Получавам абонамент от там за списание , според посочените им изиссвания ( зависимост дали се поръча абонамента преди или след 15 число ) се получава първия брой за следващият или по следващ месец. Три месеца го получавам (от 12 ) две списания стигнаха до мен ( но това е друга тема). Но сега ми пращат много рядко анкетите. За около година събрах 1600т. За списанието ,което исках. Сега съм харесала друго , но имам 700т , а то е 2600 , след две години :Д може би.
Имейл не помня да са ми пращали ,но аз им писах дали всичко е океу и тогава ми отговориха.
Благодаря за информацията, за съжаление точките се събират доста трудно и бавно !

# 1 547
  • София
Има печеливши на халвата..мен ме няма - чашите не трябваше ли да са 20? Виждам 15 печеливши и в двете тегления?

Кошница за пикник печелят:

1. Калина Иванова
2. Ралица Николова
3. Бисерка Лучева
4. Иван Побошков
5. Plamena Kovacheva
6. Кръстинка Иванова
7. Венцислав Григоров
8. Блага Стайчева
9. Ирена Миланова
10. Manuela Miroslavova
11. Стефка Минчева
12. Румен Тосев
13. Тодор Тодоров
14. Антония Алексова
15. Александър Алексиев

Персонализирани чаши Сладки времена печелят:

1. Йорданка Божкова
2. Анета Илиева
3. Маргарита Ангелова
4. Мария Баева
5. Бонка Янкова
6. гЮЛНАЗ бИНБАШЪ
7. Николай Първанов
8. станислав авелски
9. николай дамянов
10. Румен Въргов
11. Пламена Желязкова
12. Евгени Евгениев
13.  Диана Стефанова
14. Стойка Борисова
15. Ина Божанова

# 1 548
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Да чашите трябаше да са 20.Спестили са си петте  Tired И мен ме няма.

# 1 549
  • Монтана
И мен ме няма нито в Туикс 😞 нито в халвата. Вярно са си спестили 5 комплекта чаши 🤔
Аз съм се регистрирала сигурно във 5-6 сайта за анкети, събират се точките някой по-бързо друго по-бавно. Ако някой иска да ми пише на лично и може да го препоръчам.

# 1 550
С 4 бележки ме няма при халвата  Rolling Eyes.Не стига,че почти няма игри ами и не печеля в малкото които
са останали.

# 1 551
Относно talk online panel - вече втора поред година си правя абонамент за списание "Кулинарен журнал" със събрани точки. За миналата година съм си получила всичките 24 броя /по 2 броя са месечно/. Но за да съм сигурна, че ще ги получа ги заявих да са до поискване в пощенския клон. До сега имам получени 3 броя списание - ходя веднъж месечно до пощата и вземам каквото има - я брой, я два, я три /различно е/. Засега това е единствения сайт с анкети, от който съм доволна.

# 1 552
  • София
Аз също съм много доволна, при мен нямаше проблем с тях , а с крадливи съседи , но и аз направих получаването до поискване и е много по -удобно. Сега искам да събера точки за National Geographic , но не знам кога ще е , защото са 3600 т. , при покана на приятел никога не ми приспадат точките автоматично , и винаги трябва да ги подсещам ,чрез имейл. В последно време ми пращат доста малко анкети , но се надявам все пак да събера за година / две. Simple Smile иначе са коректни. Доколкото съм чувала , мъжете ги канят в повече проучвания , явно са дефицит.

# 1 553
Игра за тези със ФБ.
https://www.mybaileysmoment.com

Фантастико има игра на Либрес със скреч карти до 28.02.. Купуваш Либрес Ultra за 4лв. и може да спечелиш спортна бутилка 400ml.

# 1 554
  • Бургас
Някой получил ли си е раницата от спаркса от 01.02 или поне известие някакво получил ли е?

# 1 555
  • Монтана
Вече са излезнали и последните 5 имена при Халвата..
Аз чакам раница от 08.01. още я няма дали някой вече си я получи от тогава 🤔

# 1 556
  • София
Възглавничките на Милка били много сладки!  Grinning

Калисто, аз чакам една от декември. Wink Имам чувството, че са на партиди. Раздават едната и после има някакъв интервал, докато дойде следващата. Има моменти, в които масово се хвалят в темата, че са пристигнали, а сега никой не го прави. И преди това имаше такъв период.

# 1 557
Айде сега и възглавничките сладки! Ей нямате жал!!! 😂😂😂

# 1 558
  • Бургас
Значи аз моята да я чакам късна пролет хахах

# 1 559
Знаете ли телефон на Кока кола,да им напомним за раниците 😉

Общи условия

Активация на акаунт