Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са популярните парфюми през пролетта?
Какви са впечатленията от парфюмите на Annick Goutaud и Molinar?
Какви са впечатленията от парфюма Nuit et Confidences на Annick Goutal?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са популярните парфюми през пролетта?
Проучванията показват предпочитания към деликатни, свежи и флорални парфюми за пролетта. Някои от най-предпочитаните аромати включват Chanel 5 L'Eau, Cristalle, Diorissimo, Pleasures, Mon Guerlain, Gucci Bloom и Bloossom Love Amouage. Други споменати аромати са Miss Dior, Pure Poison и Montale White Musk.
-
Какви са впечатленията от парфюмите на Annick Goutaud и Molinar?
Форумът съдържа различни мнения за парфюмите на Annick Goutaud и Molinar. Някои потребители се възхищават на ароматите на Molinar, като Vanille Fruitee и Acqua Lotus, докато други споделят положителни преживявания с Tenue de Soiree и Nuit et Confidences от Annick Goutaud. Въпреки това има изразени предпочитания към определени аромати и разочарования от някои продукти.
-
Какви са впечатленията от парфюма Nuit et Confidences на Annick Goutal?
-
Какви са впечатленията от парфюма Tenue de Soiree на Annick Gouta?
-
Какви са впечатленията от парфюма Molinarde Viollette?
),но напълно в този дух. Не е чудо невиждано,но сравнително лесен за харесване,свежо-плодов и момичешки, позитивен и усмихващ. Приятен ми стана много от "пръв поглед" и определено ще му обърна по-сериозно внимание. Много различен от предишните е определен и сигурно затова ми харесва, заслужава си теста определено. Цени и милилитри-същите като първия Катр.

Единственият ми досег с него преди години, както и този със Синият час, не бих нарекла от най-приятните си ароматни преживявания. Но и аз не съм от почитателите шипровите ретро класики, признавам си. Но след разговора за него, като по поръчка ми се изпречиха ЕДП и ЕДТ в магазина, след кратко колебание пръснах ЕДТ. Разбирам, защо е любим парфюм на Йоан Владимир. За мен е в една плоскост с Шанел №19 и може би Палома Пикасо ЕДП. Много ми напомня и на нещо, което е носила майка ми навремето, но не мога да реша на какво точно.
. Може да е проклета, но е много поддържана жена. Такъв ми е Мицуко на мен, нагласен, напудрен, напомаден, като красива жена, която е минала отдавна зенита си, но остаряваща достойно като катедрала. И последна вметка за Йоан Владимир. Намираш ли нещо от Мицуко в Пантеа? Аз долавям това леко плътското, мускусно усещане, но в много изтънчен и модерен вариант, претворено в Пантеа, и много ми харесва.
сега се замислих.
понеже минах през Герлен. Тук Мон Герлен Флорал е навсякъде, промотира се масирано, както миналата година Мон Герлен. За мен е много по-носим, понеже карамел Му не усещам, и ще го разнасям, тъкмо да ми омръзне. Днес в много студено и ясно време излезе доста жасмин. Изменчив парфюм.
Ох, ще ги мъча пак явно...