Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 465
  • 1 658
  •   2
Отговори
# 435
  • София
Съгласна съм с Марчева за маслото РС - и аз не бих рискувала и да треперя всеки път дали съм уцелила добра или скапана партида.  ..................

За зъбите да се изкажа, че съм спец там Stuck Out Tongue Winking Eye
Не мисля, че в домашни условия сме в състояние на отстраним натрупан и втвърден зъбен камък. това
Моите зъби също скърцат като ги мина с пръст вечер след миене, така че ви уверявам, че нямате нужда от полираща гъбичка, за да постигнете качествено почистване.
.................................

bouquet Това за маслото вече ми е ясно, не стават тези производители и не стават, лъжат безподобно, аз съм ги отсвирила от много време, бълг. масла става дума, а ще им се и не знай на мизерниците боклуците да ядем.

За зъбите, Тета е права, много внимавайте с тези почистващи, много.  Такава процедура се прави само в стоматологичен кабинет, около през 6 месеца, даже и това май беше много, защото... може и да се получат драстични повреди на емайла и оголване на венците.  Peace Днес я имаше тази четка, така си стои и никой не и обръщаше внимание.
Умно кантарче - няма. Огледала увеличителни - много, но аз си имам едно друго от друго място и не си го сменям за нищо.

.........................
И друго - от известно време насам гледам, че изчезнаха таблетките за съдомиялна W5, обикновените (60 бр.), не all in one(40 бр.). И етикета им няма, та предполагам, че и тях са спрели, но да си питам - може пък само в "нашия" магазин да ги няма
Таблетки - няма. Пиша за София, но и аз ходя само в един магазин на Лидл, може  другаде да ги има.  Бяха с едно разтворимо целофачен, което не се махаше и бяха перфектни.
Какво купих общо взето нищо. Глупости. Търсих си едни бисквити като Петит Бьор ама с масло и тях ги нямаше.
Зеленчуците бяха гадни, остарели и не взимащи око. Отидох си в нашия Кореком, щото си е на цените на Кореком,  и напазарувах доволно плодове. Мирясах.  Wink

# 436
  • shumen
Аз утре за суичер ще ходя и ябълки исках,ама ме отказахте.

# 437
Ябълки взех в понеделник - зелени, от киселите. Перфектни са.

# 438
  • shumen
Моето диване кисели не яде.Искам да са сладки,за да яде и то.

# 439
Качили са за нова брошура..старата брошура.. Sad

# 440
  • у нас
Аз съм с приложението и там е нова

# 441
В моето още не са я качили Sad

# 442
  • Асеновград
Качили са за нова брошура..старата брошура.. Sad
От начална страница на Нови предложения и си го разглеждаш като натиснеш бутона Предстоящи.Същото е и в категория на пазар.Всичко за следващата седмица е качено
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?id=361&week=1
За момента освен кашкавала друго не ме изкушава.

# 443
Аз съм с приложението и там е нова
Старата е и при мен от телефона...

# 444
И от компютъра е старата Crazy

# 445
  • sofiq

Старата брошура се отваря при мен.

# 446
  • Бургас
Наистина ли няма вече таблетки за съдомиялна? Моите тъкмо са на привършване и се точех утре да взема Sad
И аз гледах старата брошура.

# 447
От приложението отворих новата, на сайта е старата.

# 448
Качена е новата в приложението!

# 449
Наистина ли няма вече таблетки за съдомиялна? Моите тъкмо са на привършване и се точех утре да взема Sad
И аз гледах старата брошура.

Аз взех едни 40 бр

Общи условия

Активация на акаунт