Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 453
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 480
Аз ще взема анцузи и шоколади
Тази година Х и М имат много смотани модели и скъпи анцузи за момчета- със свлечено дъно. Но Лидълските са добри, и цената бива. МОят син дори и голям, все още ги къса за нула време, а си обича анцузи и си ходи с тях

# 481
Тето, то туй различно, брях! Аз взех фрайъра, ма си няма бъркалка и картофлята ста'а като варено-печен. Ма реално вкъщи никой тиквички не яде, па за едните картофи да дам 200 лева, даже на мен ми се чини неразумно Mr. Green

# 482
  • Пловдив
Тето, то туй различно, брях! Аз взех фрайъра, ма си няма бъркалка и картофлята ста'а като варено-печен. Ма реално вкъщи никой тиквички не яде, па за едните картофи да дам 200 лева, даже на мен ми се чини неразумно Mr. Green
м да...не ти трябва.Де ше ги туряш тия уреди  Mr. Green място трябва... Wink

# 483
Тъй ами....я изчакай, все ще пуснат някой по-скъп уред ....... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 484
  • Козлодуй
При нас шоколади 81%  отдавна няма какво ще намалят не зная само тия дето са сладки ама те не ми вършат работа Simple Smile

# 485
Благодаря за брошурата. Другата седмица нищо за мен.

# 486
Те са от трико...памучно трико. Аз напоследък предпочитам от плат памучен, не тип трико обаче.
Пак ли са с ластик, тази от плат?

# 487
Каква е тази прах за съдомиялна-марката?Стана ми интересно?В Лидл не продават такава!Аз минах на течен гел на Медикс-много съм доволна,не ми се драскат тенджерите,тавите и сега спокойно мия всичко!Чаршафите с ластик-единия от пам.трико се скъса,на малки дупчици както казвате,беше към 10 лв.,тези сега може да са от хубавата материя,имам от тях не се е скъсал!
В Лидъл не съм виждала прах за съдомиялна, но иначе съм взимала такава на Финиш. Не знаех, че Медикс имат гел и ще взема за проба.

# 488
Отзиви за кремовете от сериата Cien nature?

# 489
Моля, някой, ако види някъде шредер- онова, което унищожава хартия/не гилотина/, да пише. Мерси много!

# 490
Те са от трико...памучно трико. Аз напоследък предпочитам от плат памучен, не тип трико обаче.
С ластик от плат памучен имам от Юск,в Л.май са само трико.

# 491

Да, аз само с ластици купувам. Но от друго място имам предвид, в Лидл мисля не са пускали такива долни...или бъркам?

А, Денил е писала....значи не са пускали, и аз така помня.

От Икея имам долен с ластик платнян, от ХМ само горен съм купувала за сега....

# 492

Да, аз само с ластици купувам. Но от друго място имам предвид, в Лидл мисля не са пускали такива долни...или бъркам?

А, Денил е писала....значи не са пускали, и аз така помня.

От Икея имам долен с ластик платнян, от ХМ само горен съм купувала за сега....

Пускаха бархетни.

# 493
О, да...права си. Въртеше ми се в главата, че имаше нещо, което исках да купя, но не бе трико   ,  но не можах да се сетя....благодаря за подсетката...

Бархетните си струват, да...дебнах сивокафяв по коледа, но не ме огря за този цвят...

А някакви сатенени не пускаха ли или те само горни бяха?

# 494
Пускаха и сатенени, аз имам един от такъв от там. Най-хубавият ми долен чаршаф с ластик - нито има дупчици, нито е излинял, нито нищо. Страхотен е и ме е яд, че взех само един. Сега дебна и когато пуснат, ще отида да купя 2 или 3.

Общи условия

Активация на акаунт