Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 205 229
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 275
Да, има го....малки цилиндрични консервички, под левче...нали за тях.
Същото, идеално ми е като правя пица вкъщи. Обличам детето след малко и отиваме за домати и тесто Simple Smile

# 1 276
  • sofia
yovanka, аз имам единичния гофретник и е ок. Доста често го ползвам.

Някой забелязал ли е липсата на един свински пастет в синя консервна кутия, 0,99 струва? Миналата седмица в Лидл Дружба беше празен рафта, тази сутрин в Лидл Слатина - пак изцяло празен рафт с гола табела. Нямах време да търся служител да питам що така?
Нещо напоследък не мога да напазарувам изцяло в Лидл, все се налага и до друг магазин да отида.

# 1 277
Пропуснала съм сигурно, ако е обсъждано, но при последните 2-3 пазарувания не откривам бутер тесто (от това, което се точи, лидълското). Да не би да е спряно?!?

# 1 278
Нищо не казвате за зъбните душове Thinking

Аз и мъжо сме изкл. доволни Peace
Не се кефя на почистването с конец-не само ми е неприятна самата процедура по разчекване на уста, за да си стигна кътниците, ами после мий си ръцете, изхвърляй конци...това е далеч по-приятно и неангажиращо с допълнителни дейности..
Peace

# 1 279
От преди НГ го няма.Всеки път се озъртам за това тесто и служителите ми викат..."ами,нямаме такова-вземете си Белла"

# 1 280
  • Mediterraneo
В испанския Лидл на Хайди колекцията е от 5 март- дънково яке с подплата и качулка, тениски, пуловери, чорапи, скини дънки. И много симпатични кецове, които ще надникна дали са хубави, че ми трябват.

# 1 281
И аз да питам за гофретника - трудно ли се почиства? Чудя се такъв или да изчакам онези, на които се махат плочите. newsm78

# 1 282

Някой забелязал ли е липсата на един свински пастет в синя консервна кутия, 0,99 струва? Миналата седмица в Лидл Дружба беше празен рафта, тази сутрин в Лидл Слатина - пак изцяло празен рафт с гола табела. Нямах време да търся служител да питам що така?
Нещо напоследък не мога да напазарувам изцяло в Лидл, все се налага и до друг магазин да отида.
И в Бургас го няма.

# 1 283
  • Козлодуй
Panayotu, за осветителното тяло пише 200 лумена за мен не е много трябва поне 700 ако го слагаш над мивката да ти свети например Simple Smile

# 1 284
Като заговорихте за гофретника, отдавна ги заглеждам, колко се чудех на онези с животинките и в тази връзка дали тостер може да се ползва и като гофретник?  newsm78 Наскоро гледах тостер, който пишеше че е тостер, сандвич мейкър и гофретник и каква ще му е разликата от обикновения тостер, за да бъде и гофретник?

# 1 285
  • Асеновград
Panayotu, за осветителното тяло пише 200 лумена за мен не е много трябва поне 700 ако го слагаш над мивката да ти свети например Simple Smile
Аз си търся нещо на ток за допълнително в офиса, че тавана е страшно висок и светлината сякаш се разсейва.Заради директно биещото слънце се налага все да са пуснати щорите,а с тях е тъмно. Ще го мисля до другата седмица.
Благодаря за съвета.

# 1 286
Като заговорихте за гофретника, отдавна ги заглеждам, колко се чудех на онези с животинките и в тази връзка дали тостер може да се ползва и като гофретник?  newsm78 Наскоро гледах тостер, който пишеше че е тостер, сандвич мейкър и гофретник и каква ще му е разликата от обикновения тостер, за да бъде и гофретник?

Под тостер,аз разбирам уреда,в който филийките се пекат и изкачат...а ти говориш май за 3в1-има три отделни плочи-като скара на ребра,;за сандвичи на триъгълничета и третата плоча е за гофрети.Пускали са и такава джаджа...

# 1 287

Под тостер,аз разбирам уреда,в който филийките се пекат и изкачат...а ти говориш май за 3в1-има три отделни плочи-като скара на ребра,;за сандвичи на триъгълничета и третата плоча е за гофрети.Пускали са и такава джаджа...

И аз тостер казвах на тези изправените, които пекат филийки, но на кутиите пише тостер и на тези, които се отварят. И трябваше да си променя терминологията  Laughing Ясно, значи плочите са различни и са сменяеми, за да бъдат 3 уреда в 1. Да не пробвам да излея смес за гофрети в тостера, че гофрети няма да извадя  Joy

# 1 288
  • sofia

И в Бургас го няма.
Благодаря за информацията. Много ще е гадно ако го махат от асортимента, че после трудно ще открия пастет, който да харесваме.

На гофретника нищо не му почиствам. Ако съм омацала с тесто нещо бърша с кърпа или салфетка

# 1 289
  • София
От анонсите, които видях за тая колекция на Хайди Клум - доста лоша колекция, много елементарни и евтини дрехи. Българинът е свикнал да се облича далеч по-красиво.
С две думи - много шум за нищо. Лично мнение де.

Общи условия

Активация на акаунт