Лидл 112 - 02.02.2018 г. - 01.03.2018 г. - за най-късия месец - удължена тема ;)

• 203 586
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 440
Това се проверява на място в магазина още - дали се отваря или е за еднократна употреба. Според мен.

Беше капсулована с целофан, ако я бях отворила щяха да ми сложат снимката в магазина.

# 1 441
Отваря се, на винт е черната част. В същата си меля едрата сол.

Долната част се врътка веднъж и запъва, как я отворихте вашата зорно ли беше

# 1 442
Гергано моме, сглоби ли фъшкалките за ВЦ-то? Че те мисля...

Бих ти отговорила по нашенски с цветущия израз - Макя Joy Не мога.  Не щраква никъде нищо Simple Smile) Влиза си хубаво и като го изправя пада това вътре пръскалката Simple Smile

Хубави ли са тези кънки, защото в Декатлон има доста по-евтини? Rolling Eyes

Сигурна ли си? Аз къде ли не търсих това са най евтините, не знам дали са хубави, приятелче има ролери на тази марка и много ги кара.

# 1 443
Клиновете за момиче този път са ужасно широки, 2 пръста спрямо  джегингсите от предния път. Жалко. Шарките на клина и тениските също се отличават

# 1 444
  • София
Клиновете за момиче този път са ужасно широки, 2 пръста спрямо  джегингсите от предния път. Жалко. Шарките на клина и тениските също се отличават

Значи мога и да се напъхам, че много ми хареса сивия с розово. Ще ги погледна.

# 1 445
Това се проверява на място в магазина още - дали се отваря или е за еднократна употреба. Според мен.

Беше капсулована с целофан, ако я бях отворила щяха да ми сложат снимката в магазина.
Дани...кой ще те снима? Глупости са това.

Герганче...не те разбрах. Довечера ще ти направя клипче...

# 1 446
  • София
Отваря се, на винт е черната част. В същата си меля едрата сол.

Долната част се врътка веднъж и запъва, как я отворихте вашата зорно ли беше
Със зор, но с повече напъване става.

# 1 447
  • Асеновград
Осветителните тела са два вида едното е по слабо и по малко на размер .https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=8479 Купих по мощното свети много добре. Но пък на малкото му дават че е по икономично.На който му трябва да гледа добре какво взима. Купих пяна за почистване на килими. От тези протектори за малкия https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=8540 давайте отзиви дали са добри докато не съм ги разопаковала.

# 1 448

Герганче...не те разбрах. Довечера ще ти направя клипче...

Така е думата, нали все ровичкаме избираме, връщаме ( дано не разбуня духовете с връщането)

# 1 449
  • Варна
Никой не пише за кухненски везни, значи не се грабят, ще има и за мен. То в това гадно Варненско време сигурно и клиентите са кът.Joy

# 1 450

Едва ли ще я снима, но и на мен не ми сес трува редно да се къса станиола.

# 1 451
  • Асеновград
Някой миналата седмица търсеше от умните кантари.Тази сутрин имаше една бройка в Асеновград ако не си е намерил вече.

# 1 452
Не знаех че са били с целофан.
Лично аз не купувам нещо за което не съм сигурна...в случая дали се отваря или е капсуловано.

# 1 453
Някой има ли сгъваемите слушалки, дали са хубави?

Днес взех  слушалки - вадят страхотен звук. Глас " За" от мен. 

# 1 454
Не знаех че са били с целофан.
Лично аз не купувам нещо за което не съм сигурна...в случая дали се отваря или е капсуловано.

Тет аз питах тогава в темата и ми казаха, че е за многократна употреба

Общи условия

Активация на акаунт