🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 3)

• 94 877
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 930
Изключително странно ми изглежда 50-годишна жена да живее със свекърва си.  Rolling Eyes
Сигурно е хубаво,на един акъл,на една възраст,пият си кафето заедно Grinning
......и си спомнят с умиление за времената когато бебетата се гледаха без памперси и ги къпеха в подсолена вода.....да не се потят! hahaha hahaha

# 931
Нямаше да я хвалим, ако майка ѝ гледа бебето (това към потребителката, която е сигурна, че ако е нейната майка, а не свекървата, ще сме благосклонни). Та майка ѝ е поне на 75, какво бебе ще дондурка тепърва?!

# 932
  • out of space
Не мога да разбера Юлиана защо я смятат за красива?! Крив череп, малки очички и плешива косица.

Вальо Михов скоро ми направи добро впечатление, случи се да му помогна в нещо, но не знам защо истински не мога да го харесам...

Жената на Златков има много красиво лице, но факт, че и двамата бяха адски притеснени, което си беше сладко пък Simple Smile

# 933
Не мога да разбера Юлиана защо я смятат за красива?! Крив череп, малки очички и плешива косица.
И аз това винаги съм се чудела
Ама щото е висока и слаба, затова!

# 934
  • Sofia
Юлиана е наясно как да се държи пред камери, за разлика от много други участници. Освен това си има и бизнес - бутици в моловете и на Витошка от доста години вече. Кой кога ще има дете всеки сам може да си решава и не е нужно друг да казва дали е добре да се случи в едно семейство. В много семейства се ползват родители или детегледачки в помощ на семействата, но пак тук друг решава защо Юлиана прави това... Жената е на възраст вече - като млада естествено изглеждаше много по-добре, но едва ли голяма част от коментиращите изглеждат толкова добре, колкото тя изглежда. Само преди няколко дни ох-ах в темата как готви и посреща гости Златка, а след последния епизод Златка пак е ''черната" Златка.
Ако жената на Дани Златков е в апартамента би могъл да я покани на масата - не да седи отстрани ...доста грозно ми се стори.
Гледам участниците от другата седмица - много гнусни и се чудя ако имаш съмнения, че някой учатник не поддържа  минимални хигиенни навици имаш ли право да откажеш да ядеш или да присъстваш на вечерята му?

# 935
На мен ми стана жал за Алфредо - изтърпя крясъците и скандалите на шеф Петров и другите във ВБ, а сега са го нагласили в тази откачена петорка. Ще има да мига на парцали Joy

# 936
Нямаше да я хвалим, ако майка ѝ гледа бебето (това към потребителката, която е сигурна, че ако е нейната майка, а не свекървата, ще сме благосклонни). Та майка ѝ е поне на 75, какво бебе ще дондурка тепърва?!
В интервюто споделя,че родителите и са покойници,и по-големият си брат чувствала като баща.Това само за протокола.Иначе лично за мен също е неприемливо да се раждат деца на 50 и повече години.Затова бебенцата са плод на асистирана репродукция на тези години.Природата си знае най-добре. Peace

# 937
Чета ви и се чудя тая тема на Черешката на тортата ли е посветена, или слушам бъбренето на кварталните клюкарки. Като ви чете човек, ще каже, че сте най-безгрешните на света, най-страхотните домакини, които никога не допускат грешки в кухнята, най-големите красавици, с най-прекрасните черепи и най-гъстите коси на света.
Направо се омитам, преди да сте ме погнали.

# 938
 Joy
За живота със свекървата - улеснила си е живота жената. Ако така или иначе издържа всички, както някой тук спомена, защо да не са заедно. Така има близък човек в помощ за домакинството и детето.  При тях класическата сблъсък свекърва-снаха няма как да съществува, все пак са почти връстнички двете, какво да делят.

# 939
Мен лично Златка ме дразни много човек не трябва да забравя къде е бил в началото.Сега голям лайф стайл претенции леко надсмиване над близначките за мен си е същата просталана.Забрави в Бб колко се изложи с незнанието си.Една хубава къща не те прави човек.Относно коя жена кога е родила това не е темата и кво сте тръгнали да съдите жените които раждат на 50?Типична българска простотия.

# 940
Това се изтърка вече. Не ви ли писна да повтаряте едно и също? Интересно колко от пишещите тук,на годините,на които са,могат да се похвалят със същия външен вид и поддържана фигура. Peace Не казвам,че е съвършенна,а че прави усилия и се държи и че ми писна да чета как с кеф се бъркате там,където не ви е работата-кой кога ще ражда,колко годишни партньори ще си избира/и т'ва,когато става въпрос за личен избор на пълнолетни хора/ и кой с когоще живее. Темата е за манджи,дами Heart Eyes

# 941
Рекламно като видях участниците през идващата седмица си мисля за рейтинга на предаването и изместването на фокуса му.Да има интриги защото явно само готвене не стига и това предаване го развалиха.

# 942
Юлиана за годините си има чудесна фигура.За това-кой кога ще ражда и дали живее със свекърва си е въпрос на личен избор, който не би трябвало да занимава останалите, ама....човещинка!

# 943
А защо да е странно това, че свекърва й живее с тях? Когато човек има достатъчно голяма къща, какъв е проблемът да я напълни с близки хора? А?

# 944
  • в резерват
Темата е за манджи,дами Heart Eyes
Беше такова , докато не се появи Тупарев, който го превърна е мини Биг Брадър на маса, от там и на темата и се промени малко фокуса Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт