КРУИЗИ /Тема 11/

• 97 171
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
  • Плевен
Здравейте, моля ви кажете ми при резервирана каюта чрез Вивавоаяж, с МСЦ Меравиглия, имаме номер на каюта, може ли да им пиша и ако да - къде, за да си доплатим за клас Аурея примерно или въобще за някакъв ъпгрейд или вече е късно? Благодаря!

# 496
 Къде мога да  погледнах за last minute deal.

# 497
  • На зелено
Здравейте! Обмисляме пътуване пътуване за пролетта на 2019г. с бебе на 9 месеца. Маршрутът ще бъде не повече от 7 нощувки, западно Средиземноморие и най-вероятно с MCS. При тях бебета на 6 месечна възраст могат да се качват на борда, лекарят не е педиатър *това го знам* и круизът ще бъде с всеки ден спирка на пристанище. Знам, че и тяхната занималня Baby CareService взима деца само над 1 год., а иначе може заедно с родителите да се използва Baby Time. Това, което бих се радвала да споделите е опит. Има ли такива от вас, които са предприели круизно пътуване с бебе под 1 годинка, беше ли ви осигурено креватче за бебето, как се чувстваха вашите мъници? Благодаря предварително 

# 498
Ние сме пътували с бебе на 9 месеца в Източното Средиземноморие. Чувстваше се чудесно, не я притесни пътуване със самолет, влак, акостиране с тендери, от румсървис всеки ден ѝ носеха прясно приготвени пюрета, за което не ни взеха и стотинка допълнително. Беше любимка на кораба (който беше от по-малките), всички я знаеха по име накрая. Но всичко това си зависи и от конкретното бебе и неговия темперамент.
На следващата година отново на круиз, вече на година и 9 месеца, беше доста по-трудно, щъкаше и пипаше навсякъде, имаше си собствено мнение и си го отстояваше. По-сложно беше за родителите ѝ, тя си изкара добре.

# 499
  • Пловдив
Здравейте,
Имам спешно и много странно питане за тези от вас, които са ходили до Санкт Петербург с круиз Simple Smile
Гледайки Световното по футбол, ми дойде идеята "Защо пък и ние да не присъстваме на някой мач?" Smiley
Та програмата на Световното е, че на 10-ти и 14-ти Юли ще играят мачове в Санкт Петербург и тъй като не ми се занимава с визи, най-лесния начин е с круиз.

Питам главно за StPeterLines - дали ще има някаква пречка да отидем на мач, ако се възползваме от тези позволени 72 часа. Доколкото гледах при тези StPeterlines няма задължителен гид и организирана екскурзия, където да ти висят постоянно на главата, а единственото задължително е да си купиш шатъл от пристанището до центъра на Санкт Петербург.

Ще се радвам да чуя мнения на моя откачен върпрос Simple Smile

П.С.

Ентусиазма набързо ми се изпари, след като проверих в сайта на Фифа, че няма останали билети за посочените от мен дати и мачове Sad

Другият път и от по-рано Wink

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 13:21 от saved_

# 500
  • Пловдив
Здравейте,
Имам спешно и много странно питане за тези от вас, които са ходили до Санкт Петербург с круиз Simple Smile
Гледайки Световното по футбол, ми дойде идеята "Защо пък и ние да не присъстваме на някой мач?" Smiley
Та програмата на Световното е, че на 10-ти и 14-ти Юли ще играят мачове в Санкт Петербург и тъй като не ми се занимава с визи, най-лесния начин е с круиз.

Питам главно за StPeterLines - дали ще има някаква пречка да отидем на мач, ако се възползваме от тези позволени 72 часа. Доколкото гледах при тези StPeterlines няма задължителен гид и организирана екскурзия, където да ти висят постоянно на главата, а единственото задължително е да си купиш шатъл от пристанището до центъра на Санкт Петербург.

Ще се радвам да чуя мнения на моя откачен върпрос Simple Smile

П.С.

Ентусиазма набързо ми се изпари, след като проверих в сайта на Фифа, че няма останали билети за посочените от мен дати и мачове Sad

Другият път и от по-рано Wink
Еее, много жалко! А стадиона е точно до кораба, на един хвърлей разстояние. Чак мен ме хвана яд, но то се е и очаква, на световното билети за мачовете от осминафинал нагоре винаги свършват адски бързо. Санкт Петербург иначе ще ви хареса и със сигурност ще компенсира неудобството.

# 501
Някой може ли да ме насочи в кой сайт да следя за круиз за Норвегия/Норвежки фиорди?  Гледам, че като цяло са скъпи, каквацена се счита за добра?

# 502
  • София
Здравейте, моля ви кажете ми при резервирана каюта чрез Вивавоаяж, с МСЦ Меравиглия, имаме номер на каюта, може ли да им пиша и ако да - къде, за да си доплатим за клас Аурея примерно или въобще за някакъв ъпгрейд или вече е късно? Благодаря!

Не е късно! Пишете мейл, или по телефона - веднага реагират!
Ще ви решат проблема, надявам се без такса за канселиране, при положение, че има места.

# 503
  • Пловдив
Някой може ли да ме насочи в кой сайт да следя за круиз за Норвегия/Норвежки фиорди?  Гледам, че като цяло са скъпи, каквацена се счита за добра?
Следи Коста, обикновено са с най-достъпни цени. Добре е цената, която би платил Simple Smile. Ние бяхме с Коста за 550 Евро и смятам, че беше добре. В момента МСЦ имат някаква промоция, виж и тях, на фиордите тази година е Пречиоза, прекрасен кораб.

# 504
В последният момент решихме да потърсим круиз и нямам абсолютно никаква идея от организацията . Единственото подходящо което ни устройва е круиз на Norwegian line с тръгване от Венеция на 8 юли. Предложиха ми вътрешна каюта за $799 на човек, обаче голямата дилема е как да стигнем до Венеция( с нощувка или не) и как да се предвижим до пристанището.
Имам само 2 дни за организация и Приемам всякакви идеи за да стиковам всичко ,

# 505
  • София
В последният момент решихме да потърсим круиз и нямам абсолютно никаква идея от организацията . Единственото подходящо което ни устройва е круиз на Norwegian line с тръгване от Венеция на 8 юли. Предложиха ми вътрешна каюта за $799 на човек, обаче голямата дилема е как да стигнем до Венеция( с нощувка или не) и как да се предвижим до пристанището.
Имам само 2 дни за организация и Приемам всякакви идеи за да стиковам всичко ,

Спокойно...
Аз се връщам вчера за пореден път от Венеция използвайки билети за стотинки. Но купени преди време. Имам навик да купувам билети до/от Венеция винаги когато са около или под 10 евро.

Написала си набързо под напрежение и не става ясно имате ли възможност да пътувате с кола или се търси транспорт.
Не се притеснявай защото круиза не е толкова близо, тръгвали сме и на момента след резервация.
Круизът...

е прекрасен и маршрута сме го правили много пъти.
И не е скъп с оглед сезона и новите условия на компанията/Premium All Inclusive-надявам се е включен, понякога не се предлага в guarantee cabin категории IX, OX, BX, MX/...Трябва да си наясно за това ?
До тук добре...

Другото, което искам да ти кажа, че минаване през Венеция за мен без нощувки не е опция...в нея или наоколо. Но ти си знаеш. Да разход е, но и всичко останало е пари.
Венеция е едно от най-лесните пристанища за круиз. Само кажи каква е приблизителна идея имаш за транспорт ваш или друг и ще го наредим...
Само ти казвам възможности за самолет са 6/16 с не много скъпи билети, но с нощувки...
Собствен превоз винаги дава възможност да се избегнат скъпи нощувки, но трябва да се отчете разхода по самото пътуване. Гориво, тол-такси и т.н.
Този разчет съм го правила много пъти и в темите...

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 11:11 от Bled

# 506
https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/13-night-full-board … an-for-just-e383/
13 дни с Коста за 383 евро с включени такси.

# 507
 А нещо за Май месец за седмица с MSC по  Европа?

# 508
# 509
А тези каюти за 479€ какви привилегии имат/нямат?

Общи условия

Активация на акаунт