Откраднат живот - ТЕМА 31 - Още една крачка до Критичната точка

• 38 861
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Няколко епизода по-късно се изясниха много добре Joy Даже май в същия епизод по-късно имаше изясняване JoyJoy

# 316
  • Wonderland
Било е забавно вчера в темата. Пак сте се вихрили Simple Smile Ето затова не трябва да се опитва да не се говори за някого, 'щото мълчиш, мълчиш и накрая...избухва като бомба Joy

Хехехе, нека само в началото да сме критични и да го гледаме строго - поне този трябва да се постарае да я/ни/ спечели Joy
Нас, НАС трябва да спечели, Зорница лесна Joy

# 317
Няколко епизода по-късно се изясниха много добре Joy Даже май в същия епизод по-късно имаше изясняване JoyJoy
За няколкото епизода знам за кое става на въпрос, но в кой е епизод е имало по-късно изясняване не разбрах Joy
Li77le Devil, не знам дали си чела предколедно и новогодишно какво беше в темата Joy , ние така периодично си избухваме Joy

# 318
За няколкото епизода знам за кое става на въпрос, но в кой е епизод е имало по-късно изясняване не разбрах :joy

Остави, пак обърках поредицата на епизодите май Grinning Мисля, че трябва да ги изгледам пак и тогава да пиша в темата. Говорех за целувката в спешното от аватара ти, но тя беше по-рано - след като тя му се извиняваше за нейната целувка(нали така беше?). Grinning

Devil-че, ние сега даже сме скромни, опитваме се да се сдържаме и да се фокусираме върху на Брад Пит брат му JoyJoy

# 319
  • Кърджали
Ох, как приятно сте се вихрили... Чак ей ся отивам и си пускам пак любимите сцени.
На мен една от любимите ми е в 16ти епизод когато се зокачаха покрай шоколадите от Захариев. Там Банков така откровено си флиртуваше с нея. Моментите когато тя го закърпваше след злопоуката и след това ясно - там пъкположението беше огъннннннн

# 320
  • Wonderland
Избухвайте, избухвайте, аз много Ви се радвам като избухвате така!  Дано и като започне новия сезон пак да има такива моменти на избухване Hug

Моментите когато тя го закърпваше след злопоуката и след това ясно - там пъкположението беше огъннннннн
"Не забравяй като свършиш с раната да си зашиеш и устата!"  Joy

# 321
Ох, как приятно сте се вихрили... Чак ей ся отивам и си пускам пак любимите сцени.
На мен една от любимите ми е в 16ти епизод когато се зокачаха покрай шоколадите от Захариев. Там Банков така откровено си флиртуваше с нея. Моментите когато тя го закърпваше след злопоуката и след това ясно - там пъкположението беше огъннннннн
Аз също 16-ти го обичам много, той тогава съвсем искрено беше впечатлен от нея, спомням си как едвам се сдържаше да не се засмее, като тя му каза, че обича да яде шоколад, а не колеги Grinning
На мен любимо ми беше и епизода, когато тя загуби пациента си. И после като го превързваше наново и Вяра се опитваше да влезе, той й каза, че спешния не се заключва, а тя му се тросна, че е трябвало в коридора направо да го превърже Joy
Тогава тя му хвърляше ядни погледи, а той тайничко я следеше с поглед Grinning

# 322
Да, 16 епизод беше страхотен за тях, то шоколади ли не бяха, ендрофини Joy
А за мен беше комично когато Зорница излезе и Банков след нея, очаквах да го дадат как си оправя ризата като излиза, е тогава физиономията на Вяра щеше да е безценна Joy А на покрива сцената когато се опитваше да я успокои заради загубата на пациента беше много мило, особено като тръгна да си ходи и след това се върна Simple Smile

# 323
Моето обобщение-любими моменти :
Любима целувка :1.Когато тя го нападна на вратата и той после се усмихна като котарак излочил някое чуждо мляко.
2.Целувката в спешният кабинет,отчитам я като най-продължителна и напоителна Blush
3.Целувките и милувките с.."консумацията"
4.Целувката когато "героят" беше ранен и легнал на диванчето.
5.Поканата за театър в кабинета на Зори,там той неотразим образ Heart Eyes
6.На покрива когато го отблъсна...защото е женен.
7.В неговият кабинет,когато "имаха нещо да си кажат"
8.Когато го шиеше,а той нашия я пита "колко е висока' и после как запя..на немски Simple Smile
9.Когато му беше на гости и ѝ разказваше за детето си.
10.Когато ѝ каза да живеят заедно<3
11.Когато се разделях на летището Sad

Изпуснах ли нещо ?Thinking

# 324
Вечерята им в онова заведение близо до болницата? Когато жената с цветята се приближи, тя го изглежда така жадно и с надежда Heart И когато преди това тя се опита да се качи на мотора хехе
В тази връзка много ми хареса момента, в който й каза - взимай тази каска к се качвай на мотора Simple Smile Най-после решителност у него Joy И как се издразни на умуването й как изглежда с каска хахахха

Страхотно обобчение, Амбър Simple Smile Става ми хубаво, като чета и се сещам за тези моменти Simple Smile

Аааа и също! Когато тя му каза “ Искам всичко за започва и да свършва.....с теб!”

Прегръдката в асансьора ми е много, ама много мила

# 325
На мен тяхната т.нар. среща ми беше почти неприятна. Тя там се чувстваше и изглеждаше някак глуповато, а той на практика се отнесе доста грубо с нея.

# 326
В момента по Нова - Янина Кашева, за сериала.

# 327
Щом сме дошли случайно на темата “Банков и Огнянова”, попднах на ново клипче, посветено на тях. Песента също е хубава

https://youtu.be/86Lp8RQfR0g

Биляна, какво разказва?

# 328
Последните няколко страници са мехлем за душата и очите ми❤.Благодаря ви,че припомнихте толкова любими за мен моменти!И кво сега?Магарето си е магарееее....май трудно някой ще го замени😃

# 329
За асансьора приемам,но тази в ресторанта ,ми той се държа като ..като магаре.Него го гледат с обожание,той какво...направи забележка как яде и ..си тръгна накрая !!!
И от мотора първият път как я изгони,тя милата как припкаше по него,как я съжалих тогава Heart
Та този втори път малко ми беше,като след дъжд качулка.
И когато я изгони от тях,след обаждането от Германия,как се прибираше самичка,разбита...абе не бяха малко и гадничките- негови предимно моменти!Ама хайде да ги подмина тях,че сме му простили де,не за друго Grinning

Общи условия

Активация на акаунт