Любители на кучета - тема 78

• 41 538
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
  • София, Bulgaria
Здравейте, ето ни и нас..Белла-белята...

На 10м. е кастрирахме я на 7м.
Мислим да се запишем на училище, че не е съвсем послушна...особено на вън. Да препоръчате къде да я водим.

# 541
Всички сте чудесни, мили момичета - как само обгрижвате кученцата си. ..голяма любов е тази Hug

# 542
Момичета, някоя от вас да е поръчвала от Зооплюс една суха храна/тяхна марка - Purizon? Колебая се и търся някакво мнение... По описание звучи страхотно, но информацията за нея е много оскъдна.

# 543
На английски повечето ревюта са добри, но явно не е за кучета с по-чувствителни стомаси.

# 544
  • София
Значи на моите диванета ще им е добре. Тях трудно нещо може да ги разстрои  Laughing
Изглежда добре като цена и като състав, поне според мен.

# 545
Съотношението цена-качество ми се вижда супер. Май ще поръчам един чувал.

# 546
  • София
Аз също бих поръчала, но от малките чували, които са 4 кг. Жалко, че вече поръчах, а и цената на тези разфасовки е повече от солена. След тоталния провал на Wolf Of Wilderness се научих да не се хвърлям на големите опаковки, че има опасност да си ги ям аз Grinning

# 547
  • София - Рим и обратно
Аз четох, че не бивало да се дава прекалено дълго една и съща марка и най-вече една и съща храна, че нещо се натрупвало... Та, колкото и добре да ни понася рибната Акана, със свито сърце поръчах един чувал ТОУ с агнешко, уж за чувствителни стомаси. Ще го видя как ще й дойде, ако пак се продриска, незнам...

# 548
  • о`майна лунна нощ е
Ето го и селският ерген Wink /спешъл за Духчето/

Благоверен ТуиГ му поръча от китайски сайт комплект нашийник и повод, като този размер бил сниман с лабрадор. Пристигна нещо като корабно въже с нашийник за разходка на телета Simple Smile Него го подарихме, а поводът се оказа доста удобен и го ползвахме, за да изведем диването да се натърчи по поляните до село. Много рискувахме, но Торин си потича и скоро се приближи до нас, позволи на мъжа ми да го хване и се прибрахме, макар с малко опъване.

ПП - четях ви ароматните постове с тиха погнуса. Е, и това си опитахме на свободната разходка /зелено човече/.

# 549
  • София - Рим и обратно
Много ми е сладък тоя селски ерген Heart. Той си е ловец, ще си потича, но никога няма да ви изпусне от поглед. А и сигурно е лаком, носете си наградки, ще идва в галоп Grinning. За ароматните находки....няма да коментирам...
Моята сутринта в гората така добре разтича две другарчета - джакче и корги, направо им пийна соса, гониха я половин час, изплезиха езици до земята и стопаните си ги прибраха щастливо уморени.

# 550
  • Sofia
Имам един (вероятно тъп) въпрос - защо след като всички казват, Че Роял Канин не е добра храна е толкова по-скъпа от уж добрите храни?  newsm78 И защо всъщност е набедена за недобра? В състава не виждам нищо различно от останалите...  newsm78

# 551
  • София - Рим и обратно

Бегачката - заслужена почивка след спринтиране.

Савина, точна затова е недобра - защото съставът й не отговаря на надутата цена. Всъщност плащаш за зърнени пълнежи и брашно от месо, което засища кучето, но не му дава нищо ценно.

# 552
  • У Диспансера ...♥♥♥
Я една пакостлива муцуна и от мен 🤗

Носленцата мажете ли им ги с нещо ?
На моменти ми се вижда сухичък, мажа с вазелин ама голямо близане настава 😄

# 553
  • София
Големи са бонбони всички.
На Мъри носа му е вечно мокър, но аз си мажа устата с вазелин и веднъж имах неблагоразумието да го мацна по носа, вече е първа кипра като види бурканчето. Въобще сложа ли си нещо по устата е борба да ме оближеш цялата. Joy

# 554
  • Euskal Herria
Големи сладури видях!
Аз за седмица се прибрах в България. Макс първите два дни е отказвал храната, после проял. Но все пак е седял до вратата да ме чака. Като се върнах, не знам кой беше по-радостен - Макс или мъжът ми Simple Smile.
Отскоро в очите на Макс се появиха едни бледи петна. Рових за информация в нета, питах и в кокерската група. Вдругиден имаме записан час за преглед и ваксина при ветеринаря. Ще видим какво ще каже. Първоначално помислихме за катаракта, но пък той е още млад, едва тригодишен е. Надяваме се да не е нещо сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт