Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-24

• 76 550
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Сто на сто са от Филиповци  (определена част) - там и най-големия коптор е с такива гипсови орнаменти. Тук са ги и оцветили, да не би някой да пропусне да ги забележи.😂😂😂

# 541
Бас държа че тия имат червена кухня и жената се разхожда с червен халат в нея  Grinning
Ааа и червени фенери вместо лампи Grinning.

# 542
https://fakti.bg/imoti/287708-balgarskiat-martav-grad-do-carevo-snimki
Ето нещо от Царево, направо зловещо изглежда, добре че не е завършено обаче

# 543
Ужасно! Все пак, ако беше завършено и озеленено, сигурно нямаше да е толкова зловещо...
Край морските ни курорти сигурно има много подобни призрачни здания - забелязвала съм, като пътуваме с кола, завършени нови сгради, на места поредици от блокове, обрасли в растителност.

# 544
Има ами, по краищата на Слънчев бряг, насред полето е пълно с подобни скелети.

# 545
https://zpoints.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=22&id=a12763405068 … amp;f4=&f11=2
Цените наистина са полудели! Това е за тотален ремонт, на хубаво място е, но сградата и дворът изглеждат доста неподдържани отвън.
аЗ не мога да отворя връзката??

# 546
https://zpoints.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=22&id=a12763405068 … amp;f4=&f11=2
Цените наистина са полудели! Това е за тотален ремонт, на хубаво място е, но сградата и дворът изглеждат доста неподдържани отвън.
аЗ не мога да отворя връзката??
При мен се отваря, Румка, не си изпуснала много.
Пълен брутален кумизмарник, но на Док. паметник, ул. Кракра за 177 000 евро - 84 м2. 4ти етаж, без асансьор. Тухла 1936 с усвоен балкон. Разпределението е много хубаво, при панелите му казват немски преход - хол, от който се влиза в двете спални. Има и мазе. Има ТЕЦ. Ремонтът му ще е безбожно скъп, а високия етаж и липсата на асансьор биха били голямо затруднение (т.е оскъпяване). Плюса му е мястото и разпределението.

# 547
Е какво му е хубавото на "немския преход" - на практика няма коридор, и така и трите помещения са несамостоятелни.

# 548
Е какво му е хубавото на "немския преход" - на практика няма коридор, и така и трите помещения са несамостоятелни.
Не знам, на мен ми харесва.
Ок, това е субективно, права си. Simple Smile

# 549
  • София
Мисля, че немски преход е не когато от хола се влиза директно в спалните, а когато от хола се влиза във вътрешен коридор, в който са вратите към спалните и банята. Спомням си такъв тристаен на мои приятели, в панелен блок на ул. Въртопо в Мусагеница.

# 550
Това не е ли все пак центъра на София, освен това е над 80 кв. - според мен, цената е оправдана.

# 551
Мисля, че немски преход е не когато от хола се влиза директно в спалните, а когато от хола се влиза във вътрешен коридор, в който са вратите към спалните и банята. Спомням си такъв тристаен на мои приятели, в панелен блок на ул. Въртопо в Мусагеница.
Хм, не съм сигурна. Може и така да беше, във всеки случай, ако се отива във вътрешен коридор би било по-готинко.

Петя, не знам дали е оправдана, за някого сигурно би била, на мен ми се вижда абсурдно да ръснеш такива пари за жилище без асансьор на 4ти етаж за мега основен ремонт пък ако ще да е на пъпа на София. Ремонтът на 84 м2 и то с усложнението без асансьор ще струва поне 20 000 евро. И балкона е усвоен.

# 552
Е да, ама като излезеш и разбираш, че си заслужава парите.

# 553
Един с точно такъв преход гледахме - кухнята и тоалетната са в единия край на коридора, от другия се влиза в преходен хол, от който в едно малко коридорче, което води до баня и две спални.

# 554
  • София
Един с точно такъв преход гледахме - кухнята и тоалетната са в единия край на коридора, от другия се влиза в преходен хол, от който в едно малко коридорче, което води до баня и две спални.
Представям си как нощем обикалям на заспала глава да нацеля WC то през 4 врати, докато будя цялата къща. Ами тези разпределения са супер ретро, и Да ! Има ги по центъра доста.

Последна редакция: пн, 26 фев 2018, 22:28 от Yangdze

Общи условия

Активация на акаунт