На 33 сама ...

• 94 125
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 1 080
Голямата разлика в годините не е нито в полза на жената, нито в полза на мъжа.
Каква му е ползата на един 40 годишен заможен (не говорим за неприлично богат) чичко да си хване жена на 29 ? Тя след 5 годинки ще прогледне, че има и други мъже и като нищо ще го смени с по-качествен и по-млад. И чичото на 45 увисва и пак почва от 0-та да се опитва да бъде привлекателен за млади партньорки.

Внимание ! Днешните жени също са консуматорски настроени и си знаят правата, не робуват на патриархални клишета. Така че, ще направите услуга на синовете си ако ги съветвате да си търсят гаджета и жени +/- 5, 6 години разлика, не повече.

Ами каква ли? Дядо ми беше точно с толкова години по-голям от баба ми. Гледаха си се един друг, отгледаха и двама сина. Той пазарува, тя готви. До 70-годишен си четеше "Мъжът и жената интимно" и я караше да се чувства желана. Даже така стана, че я надживя. Ако не се беше поболял от мъка след смъртта и, можеше да откара и малко повече. Но това са хората, от онова поколение, които са си пишели любовни писма и са преживели войната.

# 1 081
На моите 20 години, в 30 годишните мъже виждах пенсионери. Не се заблуждавайте твърде...
Всички 20-годишни момичета със самочувствие не виждат друго в един 30-годишен. Шансът на дъртите кочове е с грозноватите и комплексирани момичета, на които никой друг не обръща внимание.
Янечек,въобще не е така.Да дойде и Гугъл да обясни.

Историята на Гугъл я знаем, на нея ѝ липсва бащината фигура в живота, та не е странно да си падне по по-стар, освен това говорим за 10 години при тях, не за 15 или 20.

# 1 082
tays, мъжете това не го мислят. След 40г те не разбират, че остаряват и това е. Много им харесва и с какво възхищение ги гледа жена, значително по-млада от тях. Те си искат тук и сега. Не знам след 55г обаче какво се случва. В друга тема бях писала, че вторите бракове на преподавателите са обикновено със студентки. Пропуснах обаче, че имат и 3ти - познайте с какви жени. Аз смятам, че е напълно възможно да се влюбят с голяма разлика( имала съм гадже, 10г над мен), въпроса е издържливостта на връзката. Обратно на хорското мнение, според мен това е възможно само при наистина много дълбока любов. Иначе като дойде инсулта или други здравословни проблеми и усещаш сластните погледи по себе си, а той може....по-ограничени пози...може и да останат. Ама ние за любов и партньорство говорехме(we against the world)

ПС: " Но това са хората, от онова поколение, които са си пишели любовни писма и са преживели войната." - в този смисъл и на мен баба и дядо са ми примера към който се стремя. Много ми е висока топката просто - за онези хора дума/лоялност/вярност/подкрепа/жертвоготовност и т н са недостижимо ниво за днешните...хора.

# 1 083
На моите 20 години, в 30 годишните мъже виждах пенсионери. Не се заблуждавайте твърде...
Всички 20-годишни момичета със самочувствие не виждат друго в един 30-годишен. Шансът на дъртите кочове е с грозноватите и комплексирани момичета, на които никой друг не обръща внимание.
......И в моето обкръжение имам двойки с 10 годишна разлика,ами жената си е доста красива,но е търсела сигурност,но 20 годишния беден студент не е могъл да й даде.Впоследствие и тя се развива и работи,но си е друго като знае че има една база на семейството.
....
Това е форма на проституция и идеално се връзва с това, което пише Янечек - момиче без самочувствие и комплекси! Момиче, което НЕ може да мотивира и вдъхнови един беден студент да се мотивира да работи за нея, да работят и градят заедно. Една пикла, която иска на готово да получи комфорт от узрелия си партньор, без да е допринесла с нищо за това. Пенсионерска скука са тези 20 годишни момичета, без извинение.

И какво се дават примери на 20 годишни с 30 годишни мъже? Да, разликата им не се усеща, когато тя е на 21, а той на 34. Но я да ги видим след 5 годинки как ще са и дали още ще са заедно ...

# 1 084
  • Наблизо
Янечек,въобще не е така.Да дойде и Гугъл да обясни.

Историята на Гугъл я знаем, на нея ѝ липсва бащината фигура в живота, та не е странно да си падне по по-стар, освен това говорим за 10 години при тях, не за 15 или 20.
То и аз не говоря за 15 или 20,въпреки че познавам двойка от 15 години с 22 годишна разлика,но бих казала че са изключение.
10 години си е съвсем в реда не нщата,ако девойката е по-напред от връсниците си и желае семейство и сигурност.
Все пак тук обсъждахме,че един 35 годишен има възможност с 25-27 годишните,дали ще почне да оглежда 33 годишните.

Това е форма на проституция и идеално се връзва с това, което пише Янечек - момиче без самочувствие и комплекси! Момиче, което НЕ може да мотивира и вдъхнови един беден студент да се мотивира да работи за нея, да работят и градят заедно. Една пикла, която иска на готово да получи комфорт от узрелия си партньор, без да е допринесла с нищо за това. Пенсионерска скука са тези 20 годишни момичета, без извинение.

И какво се дават примери на 20 годишни с 30 годишни мъже? Да, разликата им не се усеща, когато тя е на 21, а той на 34. Но я да ги видим след 5 годинки как ще са и дали още ще са заедно ...
Защо си толкова озлобена,да не би да са те зарязали заради 20 годишна?По твоята логика всяка сериозна връзка е форма на проституция,защото умните хора не градят семейство за едните красиви очи,а търсят качества.И аз съм от тези,които предпочитат да градят с човека до себе си,но не отричам тези които търсят сигурност,вместо да мизерстват(когато наистина обичат човека).
Всеки има различни доводи защо харесва или не харесва даден човек и само от двамата зависи дали им е конфортно или не.Всяка връзка може да се разпадне след 5 години - тази с бедния студент,който не се е развил и мрънка,че другите са му виновни също(примерно).

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 12:35 от BeautifulM

# 1 085
В друга тема бях писала, че вторите бракове на преподавателите са обикновено със студентки. Пропуснах обаче, че имат и 3ти - познайте с какви жени.
Охохоооо, за любовта по кабинетната система из родните вузове мога да напиша цял роман, пред който ще бледнеят и нюансите, и аржентсвинските истории на Сан Антонио, както казваше един мой учител - никога не е късно човек да стане кепазе.

# 1 086
Нещо мъжовете не пишат след последните постове Joy
Да се върнем на темата - за кого от категориите мъже е подходяща 33 годишна , реализирана професионално и финансово , мадама , с добра визия , м ?

# 1 087

Има достатъчно изключения. На 21 ходех с момче на 23, но моя приятел ми събра очите в една точка въпреки, че беше на 32. Сега е на 36 и не е мръднал. Преди 2 години беше квестор на изпит за кандидатстуденти и докато обясни, че е от квесторите му бяха взели телефона, защото го помислиха за студент - да не би да тръгне да преписва. Всъщност, когато за пръв път го видяхме, коментирахме, че са ни прецакали - предметът труден, а ни се е паднал някакъв зелен асистент дето сигурно ей сега е завършил и няма да ни обяснява като хората.

А останалите простотии дето ги наредиха някои не са за коментар. Плащаме си ипотечката и си ремонтираме дружничко и спокойничко, а 23-годишния ми бивш предлагаше директно ремонтиран етаж от къща да си се нанеса по чехличките. Едва ли съм била меркантилна пикла, но някои определени жени май трудно приемат остаряването (не визирам Янечек).

# 1 088

Ох, как да не се усеща разликата между 21-годишна и 30+. Имам достатъчно дружки между 21-25, разликата е огромна. Определено не е равнопоставена връзка, колкото и зряла да е 21-годишната. Малко ми е неетично даже, елементарно е да връткаш човек с малък житейски опит.

# 1 089
Янечек, бях студентка и много си паднах по един преподавател. Той беше женен може би от 5г с малко дете. Е, 3 семестъра въздишах ( а той си падаше по жени с моя вид), но когато ми е давал курсови и т н държах вратата на кабинета отворена. Това е. Хич не съжалявам - човек трябва да има морал, но не всеки може да подтисне поривите си, защото не съответстват на мирогледа му.

# 1 090
Янечек, бях студентка и много си паднах по един преподавател.

Това е класика в жанра, жените сме си романтични и често се впечатляваме от мъже с положение - я по някой асистент ще си паднем, я по зъболекаря, а най-вече по гинеколога, а напоследък много често срещано е майките да си падат по педиатъра на отрочетата. Ама това си е съвсем невинно и в реда на нещата, човек не тръгва да се натиска с всеки, у когото намери нещо интересно.

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 12:48 от Янeчeк

# 1 091
Не съм озлобена. Човек вижда в другите само и единствено това, което той самия притежава.

Мислела съм си как ще реагирам ако на 40 мъжът ми ме смени с 20 годишна и съвсем честно ще ти споделя :
Че аз съм го ползвала, когато е бил НАЙ - млад, свеж, красив , с мускули , потентен, романтичен и без бръчки...  Халал да й е. По-скоро ще я съжеля, че вместо и тя да има същите емоции като мен се е хванала с някой, който може да й бъде баща (дори и 15 години разлика да имат "само") . И колкото и добре да изглежда мъжът ми на 40 , то едва ли ще е по-привлекателен от 30 годишната си версия, която аз съм ползвала. И едва ли тепърва от 40 нагоре ще става по-привлекателен.
Ето това си мисля сега. Когато мъжът ми стане на 40 и ако ме зареже заради 25 годишна, пак ще пиша. Само че аз ще съм си взела своето от живота, да му мисли 25 годишната.

# 1 092
И едва ли тепърва от 40 нагоре ще става по-привлекателен.
Не само че няма да става по-привлекателен, ами и по-здрав няма да става с възрастта, ама като има желание 20-годишната да му брои хапчетата сутрин и да му мери кръвното, да го взема Wink

# 1 093
Янечек като спомена гинеколога, се сетих за онази тема преди мноого години, в която авторката не беше сигурна дали по време на преглед не е усетила близване Simple Smile))

# 1 094
Не знам защо, но по този пост останах с впечатлението, че мъжа се явява със стойност на гъба, четка за зъби или стар пуловер с изтъркани лакти.
Ситуациите са твърде много, за да се обобщава толкова нашироко кой в каква форма е (здравословна и психическа) и докога. Познавам бол момчета на 26-27 вече с бирени коремчета и с фас в уста.
Иначе аз няма за какво да се засягам, моя си беше свободен като птичка от цял месец, не съм го крала от никоя и ако имаше такъв прецедент едва ли бих.

Общи условия

Активация на акаунт