iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 95

• 62 952
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Тъмнозелена bouquet
А виждаш ли ефект някакъв?

# 136
Искам да поръчам този кориолус:
https://uk.iherb.com/pr/Fungi-Perfecti-Host-Defense-Turkey-Tail- … Veggie-Caps/21457
Но сайта не ми разрешава. Кажете какво да направя? Как да поръчам този продукт? През Англия, ако поръчам до адрес на Габко, дали ще стане? Как поръчвате през Англия? Дайте идеи моля?

# 137
Тъмнозелена bouquet
А виждаш ли ефект някакъв?
Подхранване, хидратация, не съм забелязала нови бръчки, кожата изглежда добре. Аз друг ефект и не търся. Корейците правят по-ефективна козметика ако те интересува. Имат продукти с много хубави активни съставки, но покрай тях и доста синтетика. Аз съм се ориентирала към натуралната козметика, затова ги отбягвам. Има доста корейска козметика на сайта, на добри цени, и сравнително често правят промоции.

Код за отстъпка в iHerb:   PAR2643

# 138
Аз търся и стягащ ефект, ако има такъв въобще Rolling Eyes
Би ли ме ориентирала за корейската козметика, защото аз все още не се справям със сайта.

# 139
Чакам една поръчка от 31.01 и още я няма. На някой да му е дошла от тази дата.
И аз чакам няколко от 31.01 и ги няма сега видях в тракинга,че са дошли пратките ми от 01.02.,но за тези от 31-ви не е отбелязано.Утре ще ги търся в пощата ,че и треперям дали са там или недай боже на митница

# 140
Би ли ме ориентирала за корейската козметика, защото аз все още не се справям със сайта.

https://www.iherb.com/c/k-beauty

На Мизон продуктите са доста добри.

# 141
Отчет и от мен двете ми поръчки дойдоха в пощата/миналата седмица/:blush: изписан беше субтотала 22 и 20.50$ !
И да попитам получих и аз код за отстъпка 25$ доколкото разбрах 30 дни след поръчката ще се отрази?

# 142
  • София
Отчет и от мен двете ми поръчки дойдоха в пощата/миналата седмица/:blush: изписан беше субтотала 22 и 20.50$ !
И да попитам получих и аз код за отстъпка 25$ доколкото разбрах 30 дни след поръчката ще се отрази?
Към Subtotal-а беше ли прибавен Loyalty Credit?
Да, наградите стават активни след 30 дни Peace

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

# 143
  • гр. София
Момичета, имам направена поръчка на 31.01., но от 05.02. няма движение - дава ми, че все още е в Щатите. Какво да правя? Да пиша ли на сайта? За първи път ми се случва.

# 144
  • София
Момичета, имам направена поръчка на 31.01., но от 05.02. няма движение - дава ми, че все още е в Щатите. Какво да правя? Да пиша ли на сайта? За първи път ми се случва.
Пиши на сайта, макар че това, че няма движение, не означава, че няма да си я получиш  Peace
Често системата им не работи.

# 145
Denis благодаря както винаги си отзивчива за всичккитее ни въпроси:heart_eyes:
Loyalty Credit беше прибавен към поръчката според мен!

# 146
Имах поръчка дето така и все я даваше в щатите. Накрая си я получих и пак я даваше още в сащ.

# 147
  • София
Denis благодаря както винаги си отзивчива за всичккитее ни въпроси:heart_eyes:
Loyalty Credit беше прибавен към поръчката според мен!
Благодаря!
Не се включваш често и появата ти, не може да не бъде уважена Hug

# 148
Аз търся и стягащ ефект, ако има такъв въобще Rolling Eyes
Desert* е дала линк по-горе. Подкрепям за Мизон Peace Изкушавала съм се и аз да ги поръчам. Wink

# 149
Не пишете ли твърде рано на сайта за пратките? И моя поръчка от 31.01. е замръзнала в тракинга с последна информация за 02.02. и също ми случва за първи път. Но понеже са ми дали дата за доставка 16-28.02. и да им пиша, какво друго да ми отговорят, освен чакайте си датите за доставка Blush

Общи условия

Активация на акаунт