iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 95

• 62 948
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • гр. София
`Днес си взех от пощата пратката, за която питах преди ден-два какво да правя, тъй като няма движение от 05.02. На кашона беше изписана пълната сума - 17,83$. Доставката ми беше безплатна. Продуктите са ми на стойност 7.11+12.57+8.45=28,13лв. Платила съм 25.95лв, в същото време във фактурата ми пише, че съм ползвала Extra Discounts: Extra 10% Discounts, Ends Wednesday, January 31st at 10:00 A.M. PST 2,71лв и Loyalty Credit 2,18лв. Обаче 28,13-2,71-2,18=23,24лв. Защо тогава плащам 25,95лв? Когато поръчвах много бързах, бях останала с впечатлението, че отстъпката от 10% е до 20ч наше време, а то беше без няколко минути.... Аз ли нещо не разбирам начина на изчисление или....? Извинявам се за офф-а.

# 241
От марките на айхърб с 20 % намаление има ли хубаво рибено масло/ омега 3 за 12 годишно и възрастни?

Ето тази е хубава:
https://www.iherb.com/pr/Madre-Labs-Omega-800-Pharmaceutical-Gra … in-Softgels/65844

От нея по 2 таблетки, за да се стигне дневната доза Омега.

# 242
  • София
Благодаря, denis  bouquet
Поръчах я, така че сега и за този кумарин ще трябва да чета  smile3555 Laughing
Най-общо за канелата:
- обикновена, от род Касия - съдържа известно кол-во кумарин
- истинска, цейлонска - съдържа, малко кол-во, следи от кумарин
Кумарин - ароматно органично съединение / със сладък аромат/, което във високи дози е токсично и уврежда черния дроб.
Най-общо, във връзка с неговото съдържание в канелата, безопасни за консумация кол-ва/на ден са:
-  касия канела - 1 чл
-  цейлонска канела 2,5 чл.
-  деца и възрастни, трябва да приемат по-малки кол-ва
Допустимият дневен прием на кумарин е  0,1мг/ на кг/тт
или човек 50кг =  до 5 мг кумарин

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

# 243
`Днес си взех от пощата пратката, за която питах преди ден-два какво да правя, тъй като няма движение от 05.02. На кашона беше изписана пълната сума - 17,83$. Доставката ми беше безплатна. Продуктите са ми на стойност 7.11+12.57+8.45=28,13лв. Платила съм 25.95лв, в същото време във фактурата ми пише, че съм ползвала Extra Discounts: Extra 10% Discounts, Ends Wednesday, January 31st at 10:00 A.M. PST 2,71лв и Loyalty Credit 2,18лв. Обаче 28,13-2,71-2,18=23,24лв. Защо тогава плащам 25,95лв? Когато поръчвах много бързах, бях останала с впечатлението, че отстъпката от 10% е до 20ч наше време, а то беше без няколко минути.... Аз ли нещо не разбирам начина на изчисление или....? Извинявам се за офф-а.
10% extra discounts би трябвало да са ти вече приспаднати в сумата 28.13 лв. Всъщност платила си 25.95 защото от 28.13 са ти приспаднали 2.18 лв. Loyalty credit /28.13-2.18=25.95/.
Код за 5% отстъпка: BOR6607

# 244
  • София
Най-вероятно, в цената на продуктите ти е сметната 10%-овата отстъпка, а ти я смяташ два пъти, затова не ти излиза сметката Wink

ROV5021

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 23:12 от djagi

# 245
  • гр. София
Bobi_pl, djagi, благодаря за отговора. Не се бях сетила за този вариант! Simple Smile

# 246
  • София
А какво се случва с доставките, опитах се да поръчам, излиза ми само доставка по пощата и то на доста височка цена

# 247
А какво се случва с доставките, опитах се да поръчам, излиза ми само доставка по пощата и то на доста височка цена

В момента може да се поръчва само по пощата, не се знае до кога ще е така.

Код за 5 % отстъпка от iHerb - SDB331

# 248
добро утро:)

някой да е ползвал този продукт от промоцията и да сподели мнения дали си залужава?

Дневна промоция
валидна до  15.02 - 20.00 ч. н. вр.
 $7.49
Now Foods, Sports, MCT Oil, 1,000 mg, 150 Softgels
Средноверижни триглицериди  
- подпомагат метаболизма и горенето на мазнини
за първи път чувам за това MCT Oil. Някава нова мода или нещо доказано?
къде се позиционира спрямо общоизвестните л-карнирин и CLA? Rolling Eyes

# 249
  • Габрово
Здравейте, искам да канселирам поръчката си, защото получих SMS, че от картата са ми дръпнати левове, а не долари. Платих с PayPal и два пъти поне сменях опцията - за курса на моята банка, а не на PayPal-а, който не ме устройва. Ще направя нова поръчка със същите неща, но исках да знам Loyalty Credit, която ми е била приспадната в ордера, дали ще ми се появи отново в акаунта на iHerb?

# 250
Loyalty Credit се получава след като пратката е изпратена, ако успееш да я канцелираш, значи че пратката не е била пратена и нямаш още Credit за нея

# 251
Здравейте, искам да канселирам поръчката си, защото получих SMS, че от картата са ми дръпнати левове, а не долари. Платих с PayPal и два пъти поне сменях опцията - за курса на моята банка, а не на PayPal-а, който не ме устройва. Ще направя нова поръчка със същите неща, но исках да знам Loyalty Credit, която ми е била приспадната в ордера, дали ще ми се появи отново в акаунта на iHerb?

Да, ще ти се появи. До половин-един час някъде.

*Брадли, според мен тя пита за лоялти от предишна поръчка Peace А ако вижда опция за отмяна на поръчката, въпреки че са ѝ дръпнати парите, значи все още може да я отмени. За изпратените поръчки просто няма такава опция.

Код за отстъпка в iHerbPAR2643

# 252
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Ако до поръчката ти стой бутонът Modify може да канселираш и променяш количество(да намалиш). Loyalty Credit ще ти го възстановят  след около 30 мин до час. Сега имаш предимство да откажеш, понеже при тях е нощ. Парите не са "дръпнати" още като изпратят тогава ги изтеглят.

P.S.С Тъмнозелена сме писали по едно и също време.

# 253
Здравейте, някой има ли информация какъв е препоръчителния дневен прием на Омега 3 за деца и за възрастни?
Питам за всички възрасти, защото имам бебе, дете на 4г и и искам и аз да пия Омега 3.

И да питам някакво мнение за тези витамини  https://www.iherb.com/pr/Paradise-Herbs-ORAC-Energy-Earth-s-Blen … Veggie-Caps/42405 . Искам ги за мен и много им се чудя....

# 254
Здравейте, днес си взех пратка от 24.01. по пощата. Реално съм платила 66 $, а на кашончето беше изписано 73$. Бях се притеснила ДДС как го смятат, но си е на 66$ на реално платеното. И аз много страдам за големи поръчки. Досега 99% пусках все тежки и до 300лева. Дано направят нещо с това.

Общи условия

Активация на акаунт