Алое Вера от Форевър

• 80 322
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
Прополисът бих го взел с удоволствие. Мен ме радва, пък и върши чудесна работа.
Относно хидратацията - ще споделя моя опит.
Ръцете ми измръзваха, изсъхваха и ставаха груби, че дори и се разраняваха до Ноември. От тогава открих Форевър и вкъщи ползваме сапуна за ръце -течния, от време на време се хидратирана с Aloe moisturising и резултат е цяла зима съм без ръкавици - няма и помен от прекомерно изсъхване. Преди се предпазвах с ръкавици.

# 421
  • Варна
voyageur,

Здравей....дълъг не дълъг поста, всичко си е споделен опит, който си е ценен.

Чесън и Мащерка, до сега са действали безотказно при подобни вирусни истории в комбинация с алоето за пиене.
Само да отбележа, че  прополисът не се дъвче, той се смуче. Не е най-приятното нещо, лепкаво е, но това е то пчелен клей. Simple Smile

Още едно уточнение - Аминотеинът е смес от ензими, която позволява разграждане на протеините и по-доброто храносмилане. До колкото ми е известно тази смес се използва само в шейковете на Форевър. Simple Smile Държа да отбележа, че шейковете са в Кьолнския списък.  „Кьолнски списък“ се съставя ежегодно от специалистите на университетската антидопинг лаборатория в град Кьолн и е най-престижния справочник включващ разрешените и препоръчвани на активните спортисти вещества. С това искам да кажа, че сладостта не трябва да е критерий Simple Smile

Използвай смело продуктите и все повече ще видиш техните ползи Simple Smile

# 422
Прополисът бих го взел с удоволствие. Мен ме радва, пък и върши чудесна работа.
Относно хидратацията - ще споделя моя опит.
Ръцете ми измръзваха, изсъхваха и ставаха груби, че дори и се разраняваха до Ноември. От тогава открих Форевър и вкъщи ползваме сапуна за ръце -течния, от време на време се хидратирана с Aloe moisturising и резултат е цяла зима съм без ръкавици - няма и помен от прекомерно изсъхване. Преди се предпазвах с ръкавици.
Как предлагаш да уредим "подаръка"? В кой район на София си? НДК наблизо ли ти е? Пиши на лични и ще се разберем.
Идеята за сапуна е супер. Често се замислям дали не е от сапуна в къщи. Ползваме само на нивея. Но това не значи, че е най- хубавия от всички видове сапун. А и се мия често. Ще пробвам обаче форевърския, щом споделяш, че си разрешил точно същия проблем. Благодаря!

# 423
  • Атина
За прополиса - аз също не мога да го смуча, но пък си го гълтам. Предполагам, че смученето е повече за проблеми с гърлото. Ако няма проблем с гърлото, предполагам, че може да си се гълта, след като се счита природен антибиотик. Така че Voyageur - предлагам ти да си го задържиш и да си го гълташ с водичка, както и чесъна с мащерка.

# 424
voyageur,

Здравей....дълъг не дълъг поста, всичко си е споделен опит, който си е ценен.

Чесън и Мащерка, до сега са действали безотказно при подобни вирусни истории в комбинация с алоето за пиене.
Само да отбележа, че  прополисът не се дъвче, той се смуче. Не е най-приятното нещо, лепкаво е, но това е то пчелен клей. Simple Smile

Още едно уточнение - Аминотеинът е смес от ензими, която позволява разграждане на протеините и по-доброто храносмилане. До колкото ми е известно тази смес се използва само в шейковете на Форевър. Simple Smile Държа да отбележа, че шейковете са в Кьолнския списък.  „Кьолнски списък“ се съставя ежегодно от специалистите на университетската антидопинг лаборатория в град Кьолн и е най-престижния справочник включващ разрешените и препоръчвани на активните спортисти вещества. С това искам да кажа, че сладостта не трябва да е критерий Simple Smile

Използвай смело продуктите и все повече ще видиш техните ползи Simple Smile

По-сладкия вкус не е голям проблем. Сутринта докато го пиех си четях опаковката. Много обичам да чета за нещо, което в момента ям или пия колко благотворно е за организма Laughing Интересно е, че остават едни като малки гранулки от всяка глътка. Разбивам го с пасатор. Става и доста рядък. Наистина е като течност, а не като шейк.

За прополиса - аз също не мога да го смуча, но пък си го гълтам. Предполагам, че смученето е повече за проблеми с гърлото. Ако няма проблем с гърлото, предполагам, че може да си се гълта, след като се счита природен антибиотик. Така че Voyageur - предлагам ти да си го задържиш и да си го гълташ с водичка, както и чесъна с мащерка.
Мислиш ли, че ще може да се усвои от организма, ако е например разтрошен на няколко парченца? Лепкавото не ме смущава, по - скоро вкуса ми опротивя. Но аз съм си така. Като почна с нещо и прекалявам Simple Smile))

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 11:41 от bubanka

# 425
  • Варна
voyageur,

Чрез смученето се усвояват тези пчелни продукти - прашец, млечице и прополис. Дори трябва да се смучат под езика.
Относно прекаляването - разнообразявай Simple Smile Вземи си Пчелно млечице и си смучи от него, много ще ти хареса.

# 426
Оооо, никакъв шанс няма да ми хареса пчелно млечице. Не се сещам за нещо по - неприятно от този вкус, хахаха. Виж прашец най - понасям от изброените.

# 427
Пчелното млечице е много вкусно. Аз не мога да пия никакви разтворими неща, прахчета, нито да смуча неприятни на вкус, хапчета, нито сиропи за кашлица. Гади ми се от всичко, затова и винаги казвам да ми изписват таблетки за гълтане.
Пчелното млечице обаче ми харесва и го смуча без проблем. Та, щом аз го понасям вероятността и на други да им хареса е голяма. Детето ми на 3 години също много го харесва.
Прополисът не съм опитвала, но примерно клеева тинктура, разтоверна във вода не мога да пия.
Та, пробвайте!

# 428
  • Варна
Оооо, никакъв шанс няма да ми хареса пчелно млечице. Не се сещам за нещо по - неприятно от този вкус, хахаха. Виж прашец най - понасям от изброените.

Както и Калина е писала - млечицето е вкусно, така че охитай. И трите пчелни продукта на Форевър съм ползвала и млечицето на мен ми е като бонбон Simple Smile Разбира се всичко е до вкус.

# 429
  • Атина

Мислиш ли, че ще може да се усвои от организма, ако е например разтрошен на няколко парченца? Лепкавото не ме смущава, по - скоро вкуса ми опротивя. Но аз съм си така. Като почна с нещо и прекалявам Simple Smile))

Да, нещо, което се топи в устата, още по-лесно се приема от стомаха. Стомашните сокове се справят с всичко. Също така, лично мое мнение е, че щом прополис от други фирми се гълта, защо да не може да се гълта и този. Може някои от полезните вещества да не се поемат толкова добре, но по-добре да го взимам и да поема част от него, отколкото нищо. Можеш да го слагаш малко под езика докато не те дразни, после - чашка вода и го глътваш.

# 430
Прополиса на другите фирми по всяка вероятност няма прополис, щом се гълта.
Но прополиса на Форевър има половин грам  прополис и в никакъв случай не трябва да се гълта - може да залепне в стомаха и да пробие лигавицата. Изсмуква се много добре в устата, щото пък и там е полезен за лигавицата и венците и накрая може да се сдъвче като остане само восъка.
А пчелото млечице е добре да се изсмуче под езика, защото там има една вена която поема млечицето и го носи направо в кръвообращението и изобщо не минава през стомаха, където солната киселина би унищожила полезните ензими и др вещества

# 431
  • София
Аз съм писала и по- нагоре в темата, но да се потретя / може би/. Майка ми също не може да пие нищо разтворимо, да смуче и тем подобни. За моя изненада пчелното млечице го прие много добре. В комбинация с алое я вдигнах за отрицателно време след сърдечна операция. За шейка: синът ми е върл фен на здравословен начин на живот. Чете, информира се. На мен също направи програма. Когато му споделих, че ще заменя някои от храненията с шейк и след, като подробно прочете, след, като сканира инфото от етикета / на някаква си програма/ заключунието му беше, че е супер полезен, че подсладителя е в норма. А не ми се полага никаква захар, дори плодова. Шейка е невероятно балансиран. Дава абсолютно всичко необходимо на организма. Вярно е, че аз съм абсолютно пристрастена към продуктите на Форевър и мога да изброявам хиляди примери. Но това е, защото вече пет години ги ползваме и само ежедневно се убеждавам в качеството им. Алое, добавки, козметика. В къщи всичко е с орел на опаковката. Да не казвам, че ми излиза много по- евтино.

# 432
abet:Да не казвам, че ми излиза много по- евтино.
Да не си дистрибутор? Joy/шегувам се/.

Мен есента ме снабдиха/подариха/ с една опаковка
жълто оранжева е опаковката.
Сега попаднах на темата и не съм я чела.
Добро ли е?

# 433
  • Варна
abet:Да не казвам, че ми излиза много по- евтино.
Да не си дистрибутор? Joy/шегувам се/.

Мен есента ме снабдиха/подариха/ с една опаковка.......
жълто оранжева е опаковката.
Сега попаднах на темата и не съм я чела.
Добро ли е?

Здравей,

Не само е добро, най-доброто е. В тази опаковка алоето е 99,7% възможно най-много Simple Smile Пий си го смело.
Що се отнася до темата - тя ще ти бъде много полезна, защото сме коментирали и споделяли много. Приятно четене. Simple Smile

# 434
Благодаря много, ще се върна да чета.

Общи условия

Активация на акаунт