Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 3

• 71 519
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
  • с/у ОколоМръсТното
Mari_Mar  bouquet благодаря

... малко садо-мазо е филмчето. И в двата смисъла.
Диди избива рибата. Наааай - естествената игра.

# 406
 в утрешния епизод,една "актриса"от София ден и нощ,от по старите епизоди, ще се появи в епизодична роля в Наследниците.Малеееее колко епизодичен станах пък и аз Simple Smile

# 407
Днешната серия ми хареса много

Обаче стилистите на мъжете в сериала трябва да бъдат обесени публично в центъра на София. Не може да се гаврят така с тези хубави момчета. До сега Борис, сега и Любчо - зализването му започваше от ухото. Направо ужас

Баба Злата защо плака?

# 408
Е няма да се обиждаме на инженери.....
Е няма да се обиждаме на инженери. Просто химията я откри другаде и без особени чувства към Ана го караше малко по инерция.
Peace Не е обида , в   моя случай е самоирония , учене , учене .., а в някои вузове  си караха кефа .
Дано Орлин най-после да се разиграе  Praynig , че ще си остане само с това ,че  ми е приятен .

# 409
Днешната серия ми хареса много

Обаче стилистите на мъжете в сериала трябва да бъдат обесени публично в центъра на София. Не може да се гаврят така с тези хубави момчета. До сега Борис, сега и Любчо - зализването му започваше от ухото. Направо ужас

Баба Злата защо плака?
Много се смях на прическата, ама викам си, сигурно това е представата на стилистите за селско ченге.

Последната сцена не я разбрах и аз, всички наливаха очи, едни близки планове, една многозначителност...

# 410
Тази серия ми задържа вниманието през цялото време, добре са се справили.
Много ме е яд, че точно когато Венета и Марин се преоткриха, ще изскочи измяната от миналото.
Според мен баба Злата плачеше за минали случки, не за бъдещи. Има някаква мистерия, с дете, ако съдим по сериите с пожара.

# 411
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И на мен не ми пречат спойлери,чета ги винаги с интерес.Не ми развалят "изненадата"..която не е никаква такава,заради безграничния,прозрачен сценарий  Rolling Eyes
Ето сега ни подготвят за следващата бомба - разкриването на Марин като баща на Ани.Затова и вече няколко епизода натъртват колко сплотено семейство са,спомена за морската почивка и в добавка болеста на Венета,за да направи драмата още по-голяма драма.И ето ти,поредните 20 епизода са запълнени.

# 412
Bihte li mi kazali kyde moga da gledam dne6niqt epizod? Izvyn Bg sym. Blagodarq!

# 413
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Mari_Mar е дала директен линк на предната,27-ма стр.

# 414
  • София
Нещо не мога да се ориентирам, на братовчеда на Катя , Васил май беше (онзи с детето и жената, с очилата) къде са му родителите?

# 415
Нещо не мога да се ориентирам, на братовчеда на Катя , Васил май беше (онзи с детето и жената, с очилата) къде са му родителите?
Баща му Петър е починал (бил е брат на Марин и Милица), а с майка му и аз не разбрах какво е станало Милица доста я убижда, може и да го е зарязала

# 416
  • Пловдив
Интересно ми е да го гледам.

# 417
  • София
За мен днешният епизод е най- слабият от всички досега. Едно хубаво нещо не мога да кажа.

# 418
Бих си позволила да кажа, че съм сигурна защо баба Злата плачеше.
Това е присъщо на хората, които имат свръхсетивност и усещат болката от разстояние. Не е свързано с миналото или с прозрение в бъдещето. Това е съпреживяване на болката на близки хора в един и същ момент. Единственото, което не ми стана ясно като се просълзи беше,  с кого по-точно тя има родствена връзка, но това ще стане ясно по-натам.
Вчера много се смях и аз с това Косе - Босе.

# 419
Баба Злата е била много близка с Дочо Дочев, дядото. И нзн Защо си мисля че може би е имала някакво дете в  серията с пожара нали имаше играчки и обувки. Че си мисля че детето може да е било от Дочев. Нзн .това са мои предположения

Общи условия

Активация на акаунт