Слънцезащита 2018

• 101 063
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
От къде да купя австралийското злато?

# 256
  • Prismatica Aerie
Моят е оттук.

# 257
Може ли подробности за цвета - тъмен/ светъл/ жъленикав/ розов? Адаптира ли се към цвета на кожата? Покривен ли е? Цапа ли дрехи?

Извинявай, че те залях с толкова много въпроси!

# 258
  • Prismatica Aerie
Не бих казала, че е покривен и оставя цвят, по-скоро леко изравнява тена. Като излиза от тубата е стряскащо тъмен, но нанесен се слива с кожата. Аз съм много светла и бледа и всичко оцветено ми е било тъмно винаги - Австр. злато и Неострата са единствените продукти, които не са.
Дали оставя следи - не съм обърнала внимание. Май не съм носила дрехи около врата.

# 259
За лице тази година съм взела 3 продукта. Спрей за лице на Ларош втори купувам, много съм доволна, но е малък и скъп.
Термална вода с фактор 30  Юриаж - чудесна и е 13 лв
Купих и някакъв скъп слънцезащитен крем за лице не ми харесва - бронзова опаковка на Filorga

# 260
Може ли подробности за цвета - тъмен/ светъл/ жъленикав/ розов? Адаптира ли се към цвета на кожата? Покривен ли е? Цапа ли дрехи?
Не цапа след като изсъхне. По-скоро розовеещ е цвета, но не е розов, нито жълт. Аз съм със светла кожа, с неутрален под тон и добре ми пасва - повече от Неострата. Покритието е съвсем леко, колкото да изравни тена и се адаптира. Изсъхва мат и не оставя лепкав или мазен слой. Аз не слагам пудра отгоре въпреки, че докато е прясно сложен изглежда леко лъскав. Изсъхва бързо на моето лице. На сухи кожи е малко сушащ. На мазна кожа не знам как би стоял, но на смесена мисля, че ще е идеален.

# 261
За лице тази година съм взела 3 продукта. Спрей за лице на Ларош втори купувам, много съм доволна, но е малък и скъп.
Термална вода с фактор 30  Юриаж - чудесна и е 13 лв
Купих и някакъв скъп слънцезащитен крем за лице не ми харесва - бронзова опаковка на Filorga

Може ли линк за темалната вода на uriage? Мерси

# 262
  • Варна
Наскоро, когато купувах детската серия на Uriage, ми предложиха този спрей като нов продукт. Мисля, че за него става дума в предходния пост. Можел да се ползва като подновяване на защитата през деня или върху грим. Пръснаха ми на ръката, не мазнее, няма цвят, няма някакво странно усещане.
https://www.uriage.com/AA/en/products/water-mist-spf30

# 263
Да, това е спреят и за разлика от Ларош не ми побеляват веждите и миглите от него

# 264
Миоки, Каталано - благодаря ви! Ще поръчам тия дни. По описание е точно каквото ми трябва.

# 265
Австралийското злато и Неострата водоустойчиви ли са?

# 266
На австралийското пише, че е водоустойчив, на Неострата не пише поне на не на опаковката.

# 267
Да споделя за продукт, който купих импулсивно миналата седмица:
Bioderma Photoderm AR Tinted Cream for Sensitive Skin SPF50+
Продуктът представлява оцветен крем. Снимка от нета:

Ползвам го вече няколко дни, недълъг период, но за първи впечатления - става. Средно плътен, в светъл цвят. Попива една идея по-бавно от продуктите (основно Неострата), които съм ползвала. Няма почти никаква покривност, просто леко изравняване на тена. Няма аромат. Финишът е леко озаряващ. Като цяло е комфортен за носене, не предизвиква дразнене и неприятни реакции на кожата. Ползвах го без никакви допълнителни пудри и  пр., вечер се забелязва пренебрежително леко омазняване в Т-зоната. Останалата част на лицето е ОК. Ако "работи" наистина и срещу зачервявания, каквато е основната му насоченост - ще е супер.
Кожата ми е свръхчувствителна, суха, с леко омазняваща се Т-зона.

# 268
  • Пловдив
Момичета, как е правилно да се нанася слънчевата защита на лицето-преди или след фдт/ ВВ/СС?

# 269
Момичета, как е правилно да се нанася слънчевата защита на лицето-преди или след фдт/ ВВ/СС?
След.

Общи условия

Активация на акаунт