🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 10 (тема 4)

• 163 206
  • 1 832
  •   1
Отговори
# 1 485
От Петя очаквах всичко откъм тоалет и не се учудвам на червения парцал от дантела, но Гери ме сащиса тотално.

Гери в нейното предаване в повечето случай е фрапантно облечена Grin
Менюто на Ана Мария много ми харесва иначе, точно такива неща обичам да хапвам аз

# 1 486
  • Sofia
Ама защо се нацеждат в такива роклички тез женички,очевидно са им с размер-два по-тесни  Laughing newsm78
Шалчето на Наско е на черешки. Crazy
Ана-Мария не спира да преживя,дори когато говори. Петя я разпитва много пренебрежително-иронично, което намирам за невъзпитано  Crossing Arms.

# 1 487
С Наско сме живели като студенти в едно общежитие има-няма 4-5 години. Голям сладур е!
Беше много готин, макар,че  по онова време имаше връзки из журналистическите среди (баща му е журналист) и той се изяваше активно, имаше много познати и връзки и грам не се надуваше, помагаше на когото, с каквото може. Е, стрнничък беше с лигавото си поведение на по-особен тип мъж, но това като студенти не ни правеше впечатление. Сега е много по-обран.
Харесва ми!
Снощи не го гледах, но ще видя къде го има качено предаването и ще го изгледам задължително.

# 1 488
  • Sofia
А пък мен ме загложди любопитството - коя е тази Петя? По-скоро клоня към "харесвам я" отколкото обратното. Раздава го бохем. Жена-бохем. На мъж-бохем му е разрешено да говори за ц*ц*, да е шумен, на ръба на вулгарното, да е със самочувствие и да харчи повече отколкото печели, а на жена-бохем - не?
Разрових й профила: излиза, че е май адвокат. Не ми е ясно къде и какво е правила в ранните си 20 години. Хваща се депутат - то кой ли вече не е и е по-лесно отколкото мислите! Нейната партия по едно време нарочно търсеха български експерти в областта си, бягаха от образа на партия на малцинството. Яла, пила, 3 хилки заплата, па хранилката свършила. Хванала се да продава прахчета за отслабване. Значи, пътеката с ПР-а в България е утъпкана до ниво "магистрала" направо. Първо, цели страници публикации в жълти народни вестници- да разберат всички за чудото. После, чалга звезда ти удря едно рамо - Ивана се била стопила. После, лорд Минчо те кани у тях в твоя чест. Запознава те с безизвестни графини, барони. После, включваш се в благотворителна кампания (за което се радвам, смислено е било). Ставаш известен, тръгваш по телевизии и телевизийки. Прахчетата не вървят, позарязваш ги. Оправяш си фасона. Драсваш една книжчица. Тръгваш да й правиш представяне. Снимки с актьори, внучката на Вапцаров, баронеса Неязнайм, Драго чая, Мариана певицата... Отваряш ресторант, мъчиш да го разработиш. Нищо по-различно от Юлианата Дончева, Ирината Тенчева и всички други, дето се ръгат в тоя сектор. Ресторантът й не ми се нрави, интериорът в беличко и лайм ми е за закусвалня. Отваряш и един на морето. Тръгва гръмко с джаз четвъртъци, но пада на Есил Дюран да пее на НГ. Менюта за 20 лева. За да го спасиш, почваш интернет телевизия и готварско предаване - като кой ли не вече. Разчиташ на известни муцуни да го раздвижат. Записваш се за реалитита-кандидат...
Прилича ми визуално на Щерева - едра жена, висока. Радва се на живота - дрешки, русичко, другарчета... Бохем! Ядене, книжка, музичка, телевизийка...
А има ли семейство? Дечица?

Много грозно... нямам думи. Половината от тези неща вие постигнахте ли?

# 1 489
Това със суровите картофи ме озадачава!
Картофите със зелено по тях са отровни,тези изглеждат много чисти,жълти и вкусни.Обаче картофите живеят под земята и са пълни с бактерии,и трябва задължително да преминат термична обработка.Как не се е натровило това момиче?
Отделно от това,знам за сока от картофи със захар при стомашни проблеми.

# 1 490
# 1 491
Менюто изобщо не ми хареса. Въпросната "модерна" салата беше такава преди няколко години. Отдавна не е така актуална. Тези картофи... тя хубаво си ги ръфа, ама нужно ли е един вид да ги налага/пробутва и на гостите си... Излишна глупост, че и после пак картофи към ребрата (които на мен ми изглеждаха сухи и никак сочни). Облеклото и на трите не ми допада. А впрочем, АМ с какъв акъл си нахлузи онзи червен тюрбан докато пазаруваше? Какво, за бога, беше това! Държи се добре, но не изпъква с нещо особено. Може би на фона на норката прави добро впечатление, но само това. Хареса ми единствено изказването й за личния живот и споделянате му така в ефир и на маса. Русият кентавър както винаги груб, госпожица Наска също се изгуби горката, та добре, че поне Гъмов е забавен.

П.С.: Лъжичките ми харесаха.

# 1 492
Лъжичките за подарък са супееер!Браво!

# 1 493
  • Пловдив
Парламентааа...Ана гледа и се чуди кво става?

# 1 494
  • Sofia
Менюто е 100% копие на Хепи ..

# 1 495
И на трите не ми харесват роклите. АМ като че ли има корем, много лош модел , или материя. ТанТелата няма да я коментирам. И Гери е с голямо деколте. Пф. И салфегки май цяла вечер няма.
Айде , нахейтих аз Blush

# 1 496
Салфетки имаше доста на масата зад тях.

# 1 497
Относно Петя Р в Пловдив не съм чувала на говорят на Ъ като нея - ужасно е да я слушам! не заради тембъра!

# 1 498
  • Бургас
А пък мен ме загложди любопитството - коя е тази Петя? По-скоро клоня към "харесвам я" отколкото обратното. Раздава го бохем. Жена-бохем. На мъж-бохем му е разрешено да говори за ц*ц*, да е шумен, на ръба на вулгарното, да е със самочувствие и да харчи повече отколкото печели, а на жена-бохем - не?
Разрових й профила: излиза, че е май адвокат. Не ми е ясно къде и какво е правила в ранните си 20 години. Хваща се депутат - то кой ли вече не е и е по-лесно отколкото мислите! Нейната партия по едно време нарочно търсеха български експерти в областта си, бягаха от образа на партия на малцинството. Яла, пила, 3 хилки заплата, па хранилката свършила. Хванала се да продава прахчета за отслабване. Значи, пътеката с ПР-а в България е утъпкана до ниво "магистрала" направо. Първо, цели страници публикации в жълти народни вестници- да разберат всички за чудото. После, чалга звезда ти удря едно рамо - Ивана се била стопила. После, лорд Минчо те кани у тях в твоя чест. Запознава те с безизвестни графини, барони. После, включваш се в благотворителна кампания (за което се радвам, смислено е било). Ставаш известен, тръгваш по телевизии и телевизийки. Прахчетата не вървят, позарязваш ги. Оправяш си фасона. Драсваш една книжчица. Тръгваш да й правиш представяне. Снимки с актьори, внучката на Вапцаров, баронеса Неязнайм, Драго чая, Мариана певицата... Отваряш ресторант, мъчиш да го разработиш. Нищо по-различно от Юлианата Дончева, Ирината Тенчева и всички други, дето се ръгат в тоя сектор. Ресторантът й не ми се нрави, интериорът в беличко и лайм ми е за закусвалня. Отваряш и един на морето. Тръгва гръмко с джаз четвъртъци, но пада на Есил Дюран да пее на НГ. Менюта за 20 лева. За да го спасиш, почваш интернет телевизия и готварско предаване - като кой ли не вече. Разчиташ на известни муцуни да го раздвижат. Записваш се за реалитита-кандидат...
Прилича ми визуално на Щерева - едра жена, висока. Радва се на живота - дрешки, русичко, другарчета... Бохем! Ядене, книжка, музичка, телевизийка...
А има ли семейство? Дечица?

Много грозно... нямам думи. Половината от тези неща вие постигнахте ли?
Ама хич не е грозно ами точно.Такива персонажи като Петето,точно по този начин ги постигат нещата.Навързани като свински черва.
Що не я пита някой какъв и е приноса в политиката?

# 1 499
  • София
Шалчето на Наско е на черешки. Crazy

Joy Joy На мен ми се видяха цветя.....  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт