Банята - 31-ва тема

• 114 120
  • 837
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали фирма /от Пловдив/ за изработка на душ кабини по поръчка ?

# 226
  • Варна

Здравейте,

Някой слагал ли е плот в банята от кориан/corian? Доколкото разбрах мивката се вгражда в плота, може да е същия цвят и стават като едно цяло. Намирам за Варна само ЙАФ като магазин, който предлага този материал, но мостричките са мънички...Някой да е виждал на живо как стои? Наистина ли е като камък?

Благодаря!

# 227
  • Варна
Здравейте, някой случайно да е чувал/виждал да се продават запушалки/тапи за линеен сифон? От сифона в банята се носи ужасна миризма и взех да подозирам, че някой си е направил и тоалетна в банята (по принцип тоалетната е отделно). Търсих из нета, но нищо не намирам. Sad

# 228
Здравейте, някой случайно да е чувал/виждал да се продават запушалки/тапи за линеен сифон? От сифона в банята се носи ужасна миризма и взех да подозирам, че някой си е направил и тоалетна в банята (по принцип тоалетната е отделно). Търсих из нета, но нищо не намирам. Sad
Ами нашият линеен сифон е с такова в комплект
http://orex.bg/product/2017.html

Другият ни сифон е с по-различно нещо за спирае на миризмите, но не намирам отделно такова он-лайн за продажба.

# 229
  • София
Здравейте,  предстои ми ремонт на баня 1,80м. на 1,90м., харесала съм си едни плочки 30/60 за стената, ще ги лепим хоризонтално. Ще стоят ли добре, не са ли големи ? Имат и релеф.

# 230
  • Варна

Здравейте,

Някой слагал ли е плот в банята от кориан/corian? Доколкото разбрах мивката се вгражда в плота, може да е същия цвят и стават като едно цяло. Намирам за Варна само ЙАФ като магазин, който предлага този материал, но мостричките са мънички...Някой да е виждал на живо как стои? Наистина ли е като камък?

Благодаря!

Много е красиво, виждала съм на изложение, а и е много хигиенично.

# 231
  • София
Привет от мен! Следя Ви отдавна, т.к в края на месеца предстои да започнем да правим нашия нов апартамент. В момента оглеждам (най-вече в нета) за идеи -същинското обикаляне предстои...Вчера бях в един магазин и харесах на живо тези:
Скрит текст:
Без декори и фризове.
Според вас ако тези са на стените, дали ще си паснат добре с гранитогрес имитация на дърво за под?

# 232
Привет от мен! Следя Ви отдавна, т.к в края на месеца предстои да започнем да правим нашия нов апартамент. В момента оглеждам (най-вече в нета) за идеи -същинското обикаляне предстои...Вчера бях в един магазин и харесах на живо тези:
Скрит текст:
Без декори и фризове.
Според вас ако тези са на стените, дали ще си паснат добре с гранитогрес имитация на дърво за под?
Според мен не. Трябва да е бяла мрамор с кафява жилка според мен.

# 233
  • София
Благодаря drago_2008. Ще пробвам и на живо като наложа плочките..... Другите, които харесах, но не съм виждала на живо (и съм малко скептична, защото са български) са тези:
Скрит текст:

# 234
Тези съм ги виждала в банята на приятелка, никак не са лоши.

# 235
Тези сифони
като се задръстят с косми,как се почистват,лесно ли се маха капака ? Има ли някой с такъв сифон?
Ние сме космати,да не наводним банята за едната хубост  Laughing

# 236
Тези сифони
като се задръстят с косми,как се почистват,лесно ли се маха капака ? Има ли някой с такъв сифон?

Laughing

# 237
  • София
Тези сифони
Маха се капака много лесно. Това което виждаш отгоре е една тежка метална плочка, прорязана в различни варианти /дизайн/. не е застопорен с нищо, но няма и как да го отместиш без да искаш. Взимай смело, няма да се задръстите с косми Grinning

# 238
Благодаря ! А после има ли много завои,докато стигне до канала. Космарлаците ни са много гъвкави,ако трябва всяка седмица да наливам химия....

# 239
Трапезица под капачката и чашката на сифона е така тръбата
С права тръба се свързва към мръсния канал в пакета. Дори да се мести мястото на сифона се пуска пак по права линия с нужния наклон.
Някой да знае Керамика Фиоре къде ги произвеждат и като качество как са им плочките?

Общи условия

Активация на акаунт