Банята - 31-ва тема

• 114 071
  • 837
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Страхотна баня, много ми харесва. И аз съм се спряла на същата цветова гама, само че обратното-бежовото на стените, а кафявото на пода.

# 286
Аз пък точно кафевия цвят избягвам за тези помещения....

# 287
Много хубави бани!

# 288
Не харесвам кафявото и го избягвам, но тази баня на restart007 ми хареса.
Моята баня вече е с налепените плочки, закачени шкафчета и т.н. Сега чакаме да изготвят параван.

# 289
  • София
   Благодаря               И аз не харесвам кафяво първоначално исках сива баня, но това като го видях ми хареса защото на определена светлина сивее.

# 290
  • София
Здравейте!
Тъй като от доста време ви чета и много съвети и идеи съм почерпила от темите, сега с радост ще споделя снимки от вече готовата ни баня, на която се радваме от началото на месеца.
https://photos.app.goo.gl/jEhFRvYZwQAp45sG3

Банята е ново строителство, част от пристройка към къщата ни. Това обяснява и нестандартно големия размер, който се получи непринудено, спрямо разположението на носещите колони. Много сме щастливи от резултата, а дизайнът е изцяло моя идея и гордост Heart Eyes Blush
Сега успях да отворя вашия линк, много голяма и хубава баня с всички удобства, ползвайте си я със здраве!

# 291

Страхотна е  Heart Eyes! Може ли да споделите какъв модел са плочките ?
Мерси плочките са .http://prikachi.com/images.php?images/418/9291418D.jpg
Поздравления и от мен! Много  изчистена и красива баня.
И  аз съм на тази  вълна. Харесала  съм си в подобни цветове  следните  плочки:

Но цената им е доста висока  39 лв).
Нещо подобно да ми препоръчате?

# 292
anichkaffm, много красиви плочки!
Честити нови бани restart007 и ivelle Smiley

# 293
anichkaffm, много красиви плочки!
Честити нови бани restart007 и ivelle Smiley
И на мен  много  ми харесват, drago_2008, а на живо цветовете са още по-красиви. Ако не намеря  по-"бюджетен " вариант, който  да ми хареса, ще показвам снимки  след  месец  Simple Smile

# 294
  • В полите на Витоша :)
Честита баня и от мен, restart007! Много е изчистена и стилна, със здраве да си я ползвате.
Аз да попитам за смесителя на душа и слушалката какви са? Приличат ми на Fromac. И ние всичко квадратно избрахме за банята, за тоалетната само смесител за бидето сме взели и затова още разглеждам и питам.

# 295
  • София
Честита баня и от мен, restart007! Много е изчистена и стилна, със здраве да си я ползвате.
Аз да попитам за смесителя на душа и слушалката какви са? Приличат ми на Fromac. И ние всичко квадратно избрахме за банята, за тоалетната само смесител за бидето сме взели и затова още разглеждам и питам.
Мерси смесителя е .https://baniastil.com/смесители-за-баня/смесители-за-вграждане/palazzani/смесители-за-вграждане-track-palazzani-(62)-10598.html

# 296
Знаех си, че са италиански Simple Smile
А след като ползвате душа, можете ли да върнете водата да тече от слушалката? Нашите са Fromac и не може, трябва да спра водата и да я пусна отново, за да тръгне от слушалката и това адски много ме дразни.

# 297
  • София
При нас като пусна водата първо от слушалката тръгва, натискам копчето тогава от душа и, като спра водата пак е на слушалка  Wink същото се получава

# 298
Да, същата работа. Явно няма как да се върне от душа на слушалката, без да се спре водата.

# 299
Прекрасни бани момичета!Със здраве да си ги ползвате!!!Харесах си тази мозайка,но е много дебела,да знаете как се реже...

Общи условия

Активация на акаунт