Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 21 тема

• 151 446
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • в 1001-та нощ
В МЦ Сердика, но до колкото помня не записва часове - в дните, в които приема -  отиваш и чакаш.

# 286
И аз бях при д-р Джалдети заради силен косопад последните 6 месеца, който спрях с разни бабини рецепти, но искам нова косичка и заради едни повтарящи се обриви по деколтето. Други проблеми със скалпа като пърхот и т.н. нямам. Пъпчици по лицето чат пат по една преди цикъл и това е. Нищо съществено. Звъннах и след 30мин ме прие. С хипофункция на щитовидната съм, но ендокринолога е категоричен, че косопада не е от това, та отидох и при нея за консултация. И на мен ми каза себореен дерматит, чета 2 дни за това чудо в нета и не виждам никакви от посочените симптоми при мен..... сега се чудя да започвам ли комбинацията от сума ти мазила, която ми изписа..... Има ли някой с дерматологичен проблем, на който да е помогнала?

Бях и на устни, 5 месеца след последното поставяне, но ми се накараха, че рано идвам. Д-р Мирчевска каза, че явно свиквам и ми малеят, не ми сложи цял мл, и ми препоръча най-рано след 10-11 месеца да дойда пак.

# 287
  • в 1001-та нощ
... Има ли някой с дерматологичен проблем, на който да е помогнала?
...

Моя приятелка, от която разбрах за нея имаше особени обриви по лицето, не се повлияваха от нищо. Оказаха се коки и след терапия се справи. Със сигурност има хора, на които е помогнала.

# 288
В МЦ Сердика, но до колкото помня не записва часове - в дните, в които приема -  отиваш и чакаш.

Благодаря  bouquet

Каква е цената на преглед при нея? И много ли се чака?
И освен консултация, момичета писаха, че прави и мезотерапии и разни процедури, та ако е така не знам как става това без час  Confused

# 289
Е, така. Като излезеш след 40 мин. всичките 20 човека отвън, които са се насъбрали междувременно  те псуват  Joy Joy

Миналата година ми взе 20лв за преглед. Ако не се лъжа работи и с талони. Прави всякакви мезотерапии, филъри и т.н На смешни цени спрямо другите.Цените са на единици. Само ботокс не слага. Обяснява всичко надълго и нашироко, много е спокойна. Последния път ми слага филър на гневната и над веждите прави ми и избелваща мезо под очите. Като ме намаза с упоиката ми каза да ида от аптеката, която е на входа да си купя ампула вит.С и Рутаскорбин да пия 4 табл. за да няма синини и отоци. И нямаше. Взе ми за всичко 180лв Simple Smile
Приятелка си прави при нея мезо с колаген, аз като цяло съм много доволна. Само чакането е кофти, трябва да се иде по рано.

# 290
А аз да разбирам ли, че скинбустерите са по-ефективни от филърите? newsm78

# 291
  • sofia
А аз да разбирам ли, че скинбустерите са по-ефективни от филърите? newsm78
Аз смятам, че има съществена разлика, ако филъра просто запълва, то бустера е инвестиция в кожата, както го определя моята лекарка. Той спомага регенерация на кожата по естествен път, докато филъра просто запълва бръчката, надува подкожно

# 292
Аз не чаках много при Джалдети - каза ми да й звънна сутринта да ми каже дали има много хора и ми каза да отида към 1 на обяд. Имаше една жена вътре само като отидох, която излезе след 20-тина мин. и аз влязох. Наистина много добре обяснява и много неща ми каза, които никой друг дерматолог не ми е обяснявал. 30лв е първичния преглед и 20лв вторият.

Аз отидох при нея, именно заради многото положителни отзиви тук в темата на момичета с кожни проблеми, които след години лутане само тя е успяла да помогне.

andreana12 аз съм в същата ситуация и аз четох за себореята и не се виждам в много от описаните симптоми, но ги взех тези лекарства, които ми ги изписа тя и от 4 дни вече се мажа с тях и има видимо подобрение на кожата - поизчисти се значително, порите ми изглеждат супер, сякаш изсмукват всичко тези лекарства. И приятелят ми вчера каза, че кожата ми изглежда супер изчистена и гладка, което за 4 дни е уау  Heart Eyes  2 седмици  ми каза да ги мажа и след това ще отида за следващия етап от лечението.

# 293
Здравейте мили дами. Търсих дълго и реших да попитам, тъй като не намерих информация относно един конкретен вид импланти. Изчетох какво ли не и се спрях на френската компания Арион и най-вече на не токсичните им hydrogel monobloc импланти. Намерих и лекар, който ги използва- Др. Ильо Стоянов. Ще се радвам да чуя мнения и препоръки ако някоя от вас вече си е сложила този вид импланти! Също така приемам мнения за този лекар 😇 Благодаря

# 294
Здравейте момичета. Бих искала да ви помоля да споделите впечатления за клиника Derma act - София, защото в момента имат промоция на няколко процедури, от които бих искала да се възползвам. Ако сте посещавали клиниката и можете да похвалите конкретен лекар би било много полезно за мен, тъй като мисля да си сложа и филър (става въпрос за Restylane) и не ми се иска някой да ме окепази. Благодаря Heart Exl

# 295
Здравейте момичета, ходих на консултация за Belkyra за третиране на двойна брадичка, но лекарката ми каза, че отока действително продължава около месец.. и май ще го оставя за зимата. Предложи ми обаче Juvederm Volift в определени точки за лифтинг ефект и 1 ампула в брадичката, защото ми е малка според пропорциите на лицето. Още се двоумя защото ме притеснява, че след това може да се получи повече отпускане на кожата.. как мислите?

# 296
  • в 1001-та нощ
Няма да се отпусне. Там, където е поставен ще стимулира фибробластите да произвеждат колаген и еластин. Кожата ще се стегне.

# 297
Здравейте момичета. Бих искала да ви помоля да споделите впечатления за клиника Derma act - София, защото в момента имат промоция на няколко процедури, от които бих искала да се възползвам. Ако сте посещавали клиниката и можете да похвалите конкретен лекар би било много полезно за мен, тъй като мисля да си сложа и филър (става въпрос за Restylane) и не ми се иска някой да ме окепази. Благодаря Heart Exl
С две ръце гласувам за д-р Трендафилова.Впечатленията ми на този етап са повече от добри.

# 298
С две ръце гласувам за д-р Трендафилова.Впечатленията ми на този етап са повече от добри.

Много, много благодаря! Flowers Rose

# 299
  • София
Аз също. PeaceГледам обаче ,че е в доста напреднала бременност.Дали работи в момента не знам.

Общи условия

Активация на акаунт